Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz, nawet mieszkamy na jednym osiedlu :eviltong:

mam nadzieje, ze nie bedzie padalo, pogoda taka srednia jest, i ze bedzie mozna troche fotek napstrykac ;)

Posted

Cosmo napisał(a):
wiesz, nawet mieszkamy na jednym osiedlu :eviltong:

mam nadzieje, ze nie bedzie padalo, pogoda taka srednia jest, i ze bedzie mozna troche fotek napstrykac ;)

Ja nie znalazłam nikogo z mojego miasta na dogo :( No, znalazłam, ale to moja kuzynka jest, więc i tak chadzamy razem na spacerki :)

Posted

Ja nie znalazłam nikogo z mojego miasta na dogo :-( No, znalazłam, ale to moja kuzynka jest, więc i tak chadzamy razem na spacerki :smile:
zawsze milej jest z kims :p

[QUOTE][no tych fotek to duzo nie ma :p
przeciez ich sie nie da zlapac aparatem :-D /QUOTE] ojjj dadiii było ciezko :evil_lol::lol: - ale bardzo sympatycznie :)

a wiec chcialam na wstepie napisac, ze dadiii to bardzo fajna, zdroworozsadkowa dziewczyna, bylo mi bardzo milo JA poznac :p a Tilunia jest przeslodka i taka malenka :loveu::loveu::loveu:

a teraz zdjecia, wrzuce te najostrzejsze :p

Posted

dadiii biegala za Tilcia, ktora ciagle cos w tych krzorkach szamała :evil_lol:

nie wiem dadiii czy moge twoje zdjecie wrzucic tutaj :p daj znak :cool3:

pieski fajnie sie razem bawily, dwa wulkany, niespozyta energia, potem w Axela zboczuch wszedl i musialam go pilnowac, bandyta jeden, ahh te hormony :eviltong:

ale naprawde bylo bardzo fajnie, trzeba to kiedys powtorzyc, pozdrawiam cieplutko :p

Posted

Fajnie ze macie jak wspolnie na spacery chodzic, mi tego brakuje :(

Cosmo napisał(a):
chore... gdzie tu prawa zwierzat???

no dokladnie jak mozna pchac lapska do obcych zwierzat, ja rozumiem, ze np. mozna podejsc do psa sasiadow - jesli go znamy, wolamy jego imie i jesli widzimy, ze pies jest lagodnie nastawiony, ale do obcego?? wciaz trudno mi sobie to wyobrazic...

Prawo roznie dziala w szwecji..

Posted

oj mnie to ty lepiej tu nie umieszczaj :p
ja to nie fotogeniczne jestem a do tego mnie wiatr rozczochral to wogole :smile: || a wlasnie ten brazowy piesek na zdjeciu to o ile dobrze pamietam ma na imie Gacek :-D

ojjj tam fajnie wyszlas :p przesle Ci link na privie :)

ale widac, ze ten starszy pan tez psiarz, z taka miloscia do swojego pieska sie zwracal, Gacek - fajna nazwa :evil_lol:

Fajnie ze macie jak wspolnie na spacery chodzic, mi tego brakuje :-(
zapraszamy do Belchatowa :diabloti:

kurcze moze jakis zjazd trzeba zrobic? :cool3:

pozdrawiam, dobranoc :p

Posted

fajnie, laska z Ciebie, ze hohoho :evil_lol:

witamy w piatek - tak sie mowi, ze w piatek zly poczatek, ale ja dzisiaj zaczynac niczego nie zamierzam :cool3: wiec to musi byc dobry dzien:lol:

Axel za tydzien jedzie na strzyzenie, jak w wojsku, na zero (nie no jak na barana) :eviltong:

milego dnia ;)