Cosmo Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 w porzadku, o 15:00 pod 13stka ok? ;) pojdziemy tam kolo placu zabaw :p Quote
dadiii Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 oki :p to kolo szkoly ale w tym parku czy przed wejsciem :D w parku raczej no nie?? :) Quote
Cosmo Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 ok moze byc w parku :p poznam pewnie po piesku :evil_lol: - tylko boje sie, ze Axel bedzie bardzo upierdliwy, ale temu zaradzimy :lol::mad: Quote
dadiii Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nawet jesli to Ti bedzie na poczatku sie bala a potem zazwyczaj zaczyna sie bawic :) Quote
jbk Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ale macie fajnie, że możecie się na wspólny spacer umówić :) Quote
Cosmo Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 wiesz, nawet mieszkamy na jednym osiedlu :eviltong: mam nadzieje, ze nie bedzie padalo, pogoda taka srednia jest, i ze bedzie mozna troche fotek napstrykac ;) Quote
jbk Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Cosmo napisał(a):wiesz, nawet mieszkamy na jednym osiedlu :eviltong: mam nadzieje, ze nie bedzie padalo, pogoda taka srednia jest, i ze bedzie mozna troche fotek napstrykac ;) Ja nie znalazłam nikogo z mojego miasta na dogo :( No, znalazłam, ale to moja kuzynka jest, więc i tak chadzamy razem na spacerki :) Quote
dadiii Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 no tych fotek to duzo nie ma :p przeciez ich sie nie da zlapac aparatem :D Quote
Cosmo Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Ja nie znalazłam nikogo z mojego miasta na dogo :-( No, znalazłam, ale to moja kuzynka jest, więc i tak chadzamy razem na spacerki :smile: zawsze milej jest z kims :p [QUOTE][no tych fotek to duzo nie ma :p przeciez ich sie nie da zlapac aparatem :-D /QUOTE] ojjj dadiii było ciezko :evil_lol::lol: - ale bardzo sympatycznie :) a wiec chcialam na wstepie napisac, ze dadiii to bardzo fajna, zdroworozsadkowa dziewczyna, bylo mi bardzo milo JA poznac :p a Tilunia jest przeslodka i taka malenka :loveu::loveu::loveu: a teraz zdjecia, wrzuce te najostrzejsze :p Quote
dadiii Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Milo mi to slyszec i nawzajem :) te najostrzejsze mowisz :D:D http://img220.imageshack.us/img220/2590/tilkakapsel008uu7.jpg Quote
Cosmo Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 dadiii biegala za Tilcia, ktora ciagle cos w tych krzorkach szamała :evil_lol: nie wiem dadiii czy moge twoje zdjecie wrzucic tutaj :p daj znak :cool3: pieski fajnie sie razem bawily, dwa wulkany, niespozyta energia, potem w Axela zboczuch wszedl i musialam go pilnowac, bandyta jeden, ahh te hormony :eviltong: ale naprawde bylo bardzo fajnie, trzeba to kiedys powtorzyc, pozdrawiam cieplutko :p Quote
Cosmo Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Milo mi to slyszec i nawzajem :smile: :p te najostrzejsze mowisz :-D:-D taaaak hehehehe :cool3::lol: Quote
dadiii Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 oj mnie to ty lepiej tu nie umieszczaj :p ja to nie fotogeniczne jestem a do tego mnie wiatr rozczochral to wogole :) :D Quote
dadiii Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 a wlasnie ten brazowy piesek na zdjeciu to o ile dobrze pamietam ma na imie Gacek :D Quote
taxelina Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Fajnie ze macie jak wspolnie na spacery chodzic, mi tego brakuje :( Cosmo napisał(a):chore... gdzie tu prawa zwierzat??? no dokladnie jak mozna pchac lapska do obcych zwierzat, ja rozumiem, ze np. mozna podejsc do psa sasiadow - jesli go znamy, wolamy jego imie i jesli widzimy, ze pies jest lagodnie nastawiony, ale do obcego?? wciaz trudno mi sobie to wyobrazic... Prawo roznie dziala w szwecji.. Quote
Cosmo Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 oj mnie to ty lepiej tu nie umieszczaj :p ja to nie fotogeniczne jestem a do tego mnie wiatr rozczochral to wogole :smile: || a wlasnie ten brazowy piesek na zdjeciu to o ile dobrze pamietam ma na imie Gacek :-D ojjj tam fajnie wyszlas :p przesle Ci link na privie :) ale widac, ze ten starszy pan tez psiarz, z taka miloscia do swojego pieska sie zwracal, Gacek - fajna nazwa :evil_lol: Fajnie ze macie jak wspolnie na spacery chodzic, mi tego brakuje :-( zapraszamy do Belchatowa :diabloti: kurcze moze jakis zjazd trzeba zrobic? :cool3: pozdrawiam, dobranoc :p Quote
dadiii Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 no co ty wyszlam na nim paskudnie :p jakos tak dziwnie :D:D Quote
dadiii Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 chodzi mi o to zdjecie co mi przeslalas :D Quote
Cosmo Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 fajnie, laska z Ciebie, ze hohoho :evil_lol: witamy w piatek - tak sie mowi, ze w piatek zly poczatek, ale ja dzisiaj zaczynac niczego nie zamierzam :cool3: wiec to musi byc dobry dzien:lol: Axel za tydzien jedzie na strzyzenie, jak w wojsku, na zero (nie no jak na barana) :eviltong: milego dnia ;) Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Fajne wspólne fotki :) Też żałuję, że w okolicy nie ma żadnych dogomaniaków do zintegrowania się :( Quote
taxelina Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ma sie dwa psy to fajniej ale jak sie spotka 3 to jeszcze lepiej.. tak to dziala Quote
Izabela124. Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Witam się poraz pierwszy Ale fajna galeria, będę w miarę mozliwości zagladała:lol: Całuski przesyłam i zapraszam do siebie Quote
crazydaisy Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Witam u Was pierwszy raz, z pewnością jednak nie ostatni bo białasek strasznie mi się podoba :loveu: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Witamy się popołudniowo Czas na fotki:razz: Quote
Recommended Posts