Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej dziewczynki :) jakie macie plany na Sylwestra? mi jakoś nic do głowy nie przychodzi niestety, póki co raczej z domu wychodzić nie powinnam, ale tak się zastanawiam, smutno będzie samemu, koleżanki pewnie pójdą na jakieś imprezki a ja... cóż choroba nie wybiera:roll: kurcze jaki Sylwester taki cały rok, czyli u mnie szykuje się kiszka jednym słowem :lol::cool3:

postaram się dzisiaj troche zdjęć napstrykać, buźki:p

Posted

Ej, nie rozpaczaj!
Sylwek w domu też może być miły. Proponuję ciekawą książkę (w ciągu dnia), dobry obiadek, coś smacznego na wieczór, zimna Cola lub ewent. jakiś gazowany szprycerek... W roli szprycerka super sprawdza się wino Sangria + normalna woda gazowana albo białe Martini słodkie/półsłodkie + trochę wody gazowanej + cytrynka w plasterku...
Dalej.
Jakiś ciekawy filmik do oglądnięcia, najlepiej komedia, broń Boshe tragiczny romans. Ma byc happy end!!!

I przy wyborze smakowitości na ten wieczór pamiętaj: jaki Sylwester - taki cały rok! A więc żadnych smutasów, łez, wypominań itp. Ma byc miło, wesoło mimo choroby... Pasi?

Pzdr.

Posted

dziękuję Wszystkim za życzenia :loveu:

!!!HAPPY NEW YEAR!!!

oby Wasze buzie zawsze były pogodne w nadchodzącym roku :p

P.S. Zmiana planów, wczoraj tak spontanicznie wyszło, idę do dobrej kumpelki na Sylwka, poplotkujemy, będzie wesoło :cool3:

Posted

hej dziewczynki, dziekuje za zyczenia ;)
trzymam sie dzielnie, jutro postaram sie wszedzie zajrzec, ten weekend pozostaje pod znakiem zjazdu na studiach (notabene wczoraj dowiedzialam sie, ze mialam zaliczenie z jednego przedmiotu, poszlam na zywiol, byl test wiec strzelalam:evil_lol:), a podobno w srode mam znow z czegos zerowke, normalnie masakra, a ze od pon zaczynam nocki w pracy wiec moja nauka bedzie kiepsko wygladala :cool3: ale nie dam sie, do tego musze napisac referat z ochrony srodowiska, tak to jest jak sie wszystko zostawia na ostatnia chwile...:roll::diabloti:
sesja dopiero za 6 tyg a ciagle cos do zaliczania...
ale coz trzymajcie za mnie mocno kciuki, moze pomoga :eviltong:
buziakuje, wszystkiego dobrego! ucalujcie psiaki ode mnie :p

Posted

w centrum logistycznym pod Piotrkowem, w Carrefourze jako kontroler :eviltong:

trzeba poczekać na zdjęcia, bo wczoraj siostra wywiozła Kapsla do "tatusia" na parę dni :lol:

pozdrawiam :p

Posted

a w niedziele masz czas??
bo jesli by byla ladna pogoda to moglybysmy sie przejsc z psami na spacerek xD
myślę, że dam radę, ale zobaczymy czy te mrozy będą mniejsze, jeśli tak to możemy iść :eviltong: no problem :evil_lol:

Eh.. trzeba poczekac na fotki :-(
szybko zleci, ale nie wiem do kiedy :lol: