crazydaisy Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Wow, nieźle mieliście z tym śniegiem :crazyeye: Świetne ujęcie http://img356.imageshack.us/img356/2430/zima034ro0.jpg :loveu: Quote
jbk Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 http://images44.fotosik.pl/44/908f430fc401629a.jpg - jaki ładny prezent pod choinką ;) Quote
Cosmo Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 hej dziewczynki :) jakie macie plany na Sylwestra? mi jakoś nic do głowy nie przychodzi niestety, póki co raczej z domu wychodzić nie powinnam, ale tak się zastanawiam, smutno będzie samemu, koleżanki pewnie pójdą na jakieś imprezki a ja... cóż choroba nie wybiera:roll: kurcze jaki Sylwester taki cały rok, czyli u mnie szykuje się kiszka jednym słowem :lol::cool3: postaram się dzisiaj troche zdjęć napstrykać, buźki:p Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ej, nie rozpaczaj! Sylwek w domu też może być miły. Proponuję ciekawą książkę (w ciągu dnia), dobry obiadek, coś smacznego na wieczór, zimna Cola lub ewent. jakiś gazowany szprycerek... W roli szprycerka super sprawdza się wino Sangria + normalna woda gazowana albo białe Martini słodkie/półsłodkie + trochę wody gazowanej + cytrynka w plasterku... Dalej. Jakiś ciekawy filmik do oglądnięcia, najlepiej komedia, broń Boshe tragiczny romans. Ma byc happy end!!! I przy wyborze smakowitości na ten wieczór pamiętaj: jaki Sylwester - taki cały rok! A więc żadnych smutasów, łez, wypominań itp. Ma byc miło, wesoło mimo choroby... Pasi? Pzdr. Quote
Cosmo Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 pasi hehehe:lol: ojj Asiu Ty zawsze wiesz, co powiedzieć :cool3: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Wypróbowałam na sobie, to wiem...:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 No to widzisz, tz w pracy ja sama w domu.. Quote
jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 My zawsze spędzamy sylwka w domu i zawsze jest przyjemnie ;) Czego i Tobie życzę :) Quote
Cosmo Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 dziękuję Wszystkim za życzenia :loveu: !!!HAPPY NEW YEAR!!! oby Wasze buzie zawsze były pogodne w nadchodzącym roku :p P.S. Zmiana planów, wczoraj tak spontanicznie wyszło, idę do dobrej kumpelki na Sylwka, poplotkujemy, będzie wesoło :cool3: Quote
Asiaczek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 W takim razie udanej zabawy i owocnych plotek! Pzdr. Quote
dadiii Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 no to ja witam w tym naszym Nowym Roku :) jak minal sylwester?? xD Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witam serdecznie noworocznie :)) Oby Nowy był lepszy niż stary :) Quote
Cosmo Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 hej dziewczynki, dziekuje za zyczenia ;) trzymam sie dzielnie, jutro postaram sie wszedzie zajrzec, ten weekend pozostaje pod znakiem zjazdu na studiach (notabene wczoraj dowiedzialam sie, ze mialam zaliczenie z jednego przedmiotu, poszlam na zywiol, byl test wiec strzelalam:evil_lol:), a podobno w srode mam znow z czegos zerowke, normalnie masakra, a ze od pon zaczynam nocki w pracy wiec moja nauka bedzie kiepsko wygladala :cool3: ale nie dam sie, do tego musze napisac referat z ochrony srodowiska, tak to jest jak sie wszystko zostawia na ostatnia chwile...:roll::diabloti: sesja dopiero za 6 tyg a ciagle cos do zaliczania... ale coz trzymajcie za mnie mocno kciuki, moze pomoga :eviltong: buziakuje, wszystkiego dobrego! ucalujcie psiaki ode mnie :p Quote
taxelina Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 No to trzymamy za Was kciuki i mamy nadzieje ze bedziesz tu zagladac :P Quote
dadiii Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 to trzymam mocno kciuki :D:D a tak z ciekawosci to gdzie ty pracujesz?? xD ze nocki nawet masz?? :D Quote
Cosmo Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 w centrum logistycznym pod Piotrkowem, w Carrefourze jako kontroler :eviltong: trzeba poczekać na zdjęcia, bo wczoraj siostra wywiozła Kapsla do "tatusia" na parę dni :lol: pozdrawiam :p Quote
dadiii Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 a w niedziele masz czas?? bo jesli by byla ladna pogoda to moglybysmy sie przejsc z psami na spacerek xD Quote
Cosmo Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 a w niedziele masz czas?? bo jesli by byla ladna pogoda to moglybysmy sie przejsc z psami na spacerek xD myślę, że dam radę, ale zobaczymy czy te mrozy będą mniejsze, jeśli tak to możemy iść :eviltong: no problem :evil_lol: Eh.. trzeba poczekac na fotki :-( szybko zleci, ale nie wiem do kiedy :lol: Quote
taxelina Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Cosmo napisał(a):zobaczymy czy te mrozy będą mniejsze U nas_: rano -11, w ciagu dnia -8, teraz znow -11 Quote
dadiii Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 u nas dzisiaj rano bylo podobno -17 tak mi kolezakna mowila ale czy to prawda nie wiem bo ja nie mam teromerta xD Quote
Recommended Posts