Cosmo Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Jestem dziewczynki, jestem, przepraszam, że tak długo, ale miałam zamieszanie w związku ze szkołą (akcje z poprawką i zaliczeniem, żebyście wiedziały jakie akcje odchodzą na moich studiach, to masakra...:roll:), a wiedziałam, że jak tutaj wejdę, to nie będę w stanie się w ogole uczyć, bo dogo wciąga okropnie. Jeszcze raz bardzo, bardzo przepraszam, wybaczycie mam nadzieje? Na szczęście już jestem na drugim roku, w końcu od dwóch miesięcy mam banana na buźce :) Mam nadzieję, że to już się więcej nie powtórzy :p nie chciałabym ;) Quote
taxelina Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Jasne ze wybaczymy! martwilismy sie troche Quote
Cosmo Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 a oto foteczka paszczura kochanego :loveu: obiecuję wkrótce wrzucić jak najwięcej :) jakąś sesję jesienną muszę zrobić, bo dni takie ładne i słoneczne są :p Quote
taxelina Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Dziekujemy za jedna fotke! porob jesienne to teraz modne :P Quote
Cosmo Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Witam, wrzucę parę fotek, byłam z gnojkiem na spacerku, upaprał się koncertowo, ale to nie jego wina jako psa, ale wina jego małych gabarytów i białych włosów :cool3: Tutaj zdjęcie jeszcze z rana, gdzie mały potwór nie mając się z kim bawić budził mnie i tatę głośnym szczekaniem, normalnie jak małe dziecko :p tutaj był jeszcze czysty i piękny :cool3: lampart rozpoczyna bieg, biega z prędkością światła więc trudno o ładne i wyraźne zdjęcia, za co serdecznie przepraszam (o bylejakim aparacie nie wspomnę:evil_lol:) oczywiście wystawia do aparatu tylko swoją bladą dupkę :lol: tutaj zapatrzony w dal, oczywiście gdzieżby udało się zrobić zdjęcie jego pyska :eviltong: ale udało się dorwać delikwenta, tylko znów w krępujcej pozycji :cool3: zaraz c.d.n. Quote
Cosmo Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 a więc c.d. następuje ;) i znów szuka wiatru w polu...:lol: po dotarciu do domku kosmjta w tempie szybszym od prędkości światła został wpędzony do wanny celem podmycia podwozia, a jeszcze jak się awanturował bandyta jeden... :mad: Nooo Pańcia szybciej, szybciej, jestem brudny, ale szczęśliwy jak dzika świnka w dżdżysty dzień - no myj mnie, ale już...! taki ten nasz "maltanczyk z Malty" jest, brudny, szczekliwy, ale kochany :loveu::loveu::loveu: Quote
dadiii Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 siemka!! :) fajnie by bylo gdybysmy suie kiedys spotkaly na spacerku :D:D http://img296.imageshack.us/img296/7378/axelpsychopata048ub6.jpg :loveu: :loveu: :loveu: :) http://img234.imageshack.us/img234/6343/axelpsychopata057sc1.jpg jak bym mojego Tiluta widziala :loveu: Quote
taxelina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Piekne te jesienne foty http://img234.imageshack.us/img234/6451/axelpsychopata054wr7.jpg ale brudne lapki! Quote
Cosmo Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 dadiii - musimy sie zgadac w jakis ladny, sloneczny dzien :p deer - i tak jest prawie zawsze po dluzszym spacerku albo kiedy jest deszczowo...:roll: Quote
Cosmo Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 a ja wlasnie wrocilam z trzepania dywanu, pokój już wyremontowany, meble poskręcane, podłoga umyta, dywan wytrzepany, potrzebna mi tylko dobra książka i jestem w raju :p Kapsel cholernik jeden oszczekał dzisiaj małego chłopca jak jakiś wariat :mad: myślałam, że wyjdę z siebie, ostatnio strasznie się podnieca wychodzeniem na dwór, pajacuje od samego wyjścia z klatki, aż wstyd :roll: trzeba zacząć z nim trenować, bo mały awanturnik to nie jest to, co wszyscy lubią i tolerują... a oto maltańczyk z wczorajszego dnia, świeżo po kąpieli i suszeniu :p ehhh coś zdjęcia nie wchodzą, może będą popołudniu :roll: a potem awantura, awantura i awantura - niekończąca się opowieść, Pixel musi jak zawsze pokazać kto jest najgłośniejszy :razz: mam nadzieję, że zdjęcia się wkrótce same otworzą :shake: buziaki z Bełchatowa Quote
Cosmo Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 witamy wtorkowo :p ja i maltańczyk z Malty (wymyślam coraz to głupsze nazwy dla niego :cool3: - wiem, wiem, powinni mnie leczyć), Książe Ciemności bez umytych łap po porannym spacerze z siostrą :cool1: a tutaj kruszynek odpoczywa... 1) w pozycji klasycznej :p 2) w pozycji mniej klasycznej 3) albo nasz Czaruś sobie grzecznie siedzi :p 4) albo słodko patrzy :loveu: tak to nasz Skarb się prezentuje :loveu: pozdrawiam ciepło :p Quote
dadiii Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 sliczny :loveu: :loveu: co ty robisz ze nie ma rudej siersci przy pyszczku?? chyba ze wogole mi sie nie robi :p bo Ti ma strasznie brazowy pyszczek :( Quote
Cosmo Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 wiesz co, musisz kupić pieskowi szampon do białej sierści, pomaga ;) Quote
taxelina Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Dziekujemy za zdjecia i sie wiecej domagamy!! Quote
dadiii Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 siemka!! gdzie wy jestescie?? :( fotki kcem!! :p Quote
Cosmo Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 jesteśmy, jesteśmy, nawet nowe zdjątka są, ale mi padły akumulatorki w aparacie i mi się ładować nie chciało, a bez tego nie zrzucę zdjęć z aparatu na kompa, jak mi się aparat nie włączy:cool3: zdjęcia -> balkonowy Bubuś :loveu: Kapsel - bełchatowski lanser :razz: to zalotne spojrzenie :evil_lol: a tutaj puzzle, które męczyłyśmy z siostrą od tygodnia, najgorzej się układało wszystkie zielone partie, masakra :cool1::lol: tak się zastanawiam czy jeszcze będę na dogo w tym tygodniu, może dzisiaj uderzę do babci, żeby jej trochę pomóc w przygotowaniach do Wszystkich Świętych, w końcu część rodziny się zwali do Niej pierwszego, jeśli mnie nie będzie, to życzę Wszystkim chwili refleksji w tym jakże ważnym dniu, zastanówmy się czy nie marnujemy czasu na pewne sprawy, na które szkoda życia, które jest tak kruche i niepewne... P.S. życzę także bezpiecznej drogi Wszystkim...;) Quote
Recommended Posts