jbk Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Pooglądałam sobie :) Słodki Axelek, nie gniewaj się za te kupki, młody jeszcze jest, mogło się zdarzyć :) Quote
taxelina Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 u nas ponad rok trwalo zanim Sherry zalapala.. Quote
Cosmo Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Pooglądałam sobie :smile: Słodki Axelek, nie gniewaj się za te kupki, młody jeszcze jest, mogło się zdarzyć :smile: witaj :multi: wiem, wiem, zlosc byla tylko popoludniowa, moze nawet bardziej na siostre (nie moze, tylko na pewno), ktora jest dosc niedopowiedzialna.. - ale to zbyt dluga historia...:shake: u nas ponad rok trwalo zanim Sherry zalapala.. powaznie?? :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Cosmo napisał(a): juz wiem, ze moj piesek bedzie mial krotka siersc, dlugie lapki, nie bedzie szczekal, tylko jodlowal i bedzie to basenji od Asiaczka, po Dżeziku (takie bynajmniej mam plany :eviltong:), ale to jak juz bede na swoim, w koncu mam nadzieje wyprowadzic sie do Gdanska, Wawki w przyszlym roku lub najpozniej 2010 kiedy ukoncze licencjat, albo gdzies daleko do Norwegii (Norway hipotetycznie:evil_lol:) :p Aaaaa, tu Cię mam! No, proszę! Jakie tutaj knucia odchodza za moimi plecami... Asiaczki przydreptały i tutaj!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 dadiii napisał(a):powiem szczerze ze psiaczki z hodowli asiaczek sa przesliczne :p kilka rsazy juz kiedys ogladalam ich galeria i stronke :loveu: strasznie podobaja mi sie ich ogonki :D i sliczne sa w kolorze czarnym podpalanym :) No, proszę, następna cicha Wielbicielka, októrej dowieduję się przypadkiem... Ładnie to tak zaglądać i nawet śladu nie zostawić w Galerii? Proszę się poprawić!:lol: Pzdr. Quote
Cosmo Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Asia ja musze miec potomka Dżezika, nie ma bata :evil_lol: tylko chlopak mi robi taka kariere, ze bede musiala wziac na szczeniaczka kredyt :lol: ale bedzie warto :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Hahaha, musze dla niego jeszcze znaleźć supergirl. Mam juz upatrzoną...ale ciiiii... nic więcej nie napiszę... Pzdr. Quote
Cosmo Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 ułaaaa:diabloti:, zdradz chociaz czy to bedzie zagraniczna krew??? :eviltong: maaaaaatko cos smierdzialo w toalecie, nawet umylam muszle, choc byla czysta, a tu klocki Kapsla pod drzwiami w rogu schowane (nie bylo ich widac) :lol: myslalysmy, ze wczoraj wszystko posprzatalysmy z mama:crazyeye:... to dopiero shit :cool3: jaaaa Asiu, masz jakis swoj kalendarz wystaw - albo gdzie mam go szukac, moze w koncu udaloby mi sie Was zobaczyc :p naprawde strasznie zaluje, ze w tym Wrocku sie spoznilam wtedy :shake: pozdrawiam cieplutko Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Cosmo napisał(a):ułaaaa:diabloti:, zdradz chociaz czy to bedzie zagraniczna krew??? :eviltong: Asiu, masz jakis swoj kalendarz wystaw - albo gdzie mam go szukac, moze w koncu udaloby mi sie Was zobaczyc :p naprawde strasznie zaluje, ze w tym Wrocku sie spoznilam wtedy :shake: pozdrawiam cieplutko Tak, to będzie zagraniczna krew. Co do kalendarza wystaw. W tym roku jeszcze Estonia i Austria. W 2010 r. - Trencin/SK, Kowno/LT, Rzeszów, Leszno Championy. To na styczeń/luty. Dalej jeszcze nie planowałam. No, pewnie Kraków, Chorzów, B-stok, Warszawa, Gorzów... Ale to zalezy od sędziów... Pzdr. Quote
dadiii Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 zapowiada sie ciekawie :p no i sukcesow zycze :) a i ja foty chce Axelka a nie :p Quote
Cosmo Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 W 2010 r. - Trencin/SK, Kowno/LT, Rzeszów, Leszno Championy. To na styczeń/luty. Dalej jeszcze nie planowałam. No, pewnie Kraków, Chorzów, B-stok, Warszawa, Gorzów... Ale to zalezy od sędziów... moze by sie udalo w Wawce albo Krakowie;) chcialabym bardzo, i dziekuje za odpowiedz :p a i ja foty chce Axelka a nie :p teraz modela w domu nie ma, sostra u przyszlych tesciow z psem jest:cool3: Quote
Cosmo Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='jbk']Ale przecież wróci ;) chyba tak :cool3: jak wroci to jutro postaram sie o jakies zdjecia nowe :p a teraz uciekam do lozka, dobranoc wszystkim :hand: Quote
taxelina Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dobranoc!!! ale jutro wstan wczesnie :P Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 jestem wczesnie u juz wrzucam, chociaz dwa zdjecia o poranku :evil_lol: - dorwalam malego jak do mnie rano wpadl :cool3: jeszcze w ciagu dnia powinna byc jakas sesja, oby tylko pogoda dopisala :cool1:, pozdrawiam Quote
taxelina Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czekam na dalsze foty :P Ja mam jeszcze czas do szkoly, dopiero 11:30 wychodze Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dwie fotki na zachętę z rana ;) Czekamy w takim razie na wynik sesji :) Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Asiaczek napisał(a):O. lalala, sesja będzie...:lol: Pzdr. Najwyższa pora :) Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 ooo dziewczyny, tym moim badziewnym aparatem to sesje mozna zrobic... ale nie Kapslowi :lol: on ma taki motorek w dupce - tylko by biegal :cool3: jeszcze był w miarę czysty ;) zeby dorwac delikwenta, trzeba go przytrzymac :cool3: a kuku :eviltong: i tu juz widac stan jego czystosci :evil_lol: C.D.N. Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 brudas:diabloti: przyłapany na gorącym uczynku...:cool3: i to spojrzenie tęskniące za inteligencją :lol::loveu: zrobiłam 147 zdjec, a tylko tyle nadaje sie do publikacji niestety:roll: Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Asiu powaznie :-( strasznie slaba jakos tamtych zdjec wiec nie wrzucam :roll: poooooki dluuuuugie co aparatu nowego miec nie bede :-( a szkoda teraz to marze o tym, zeby prace dostac, jakakolwiek, juz mnie nawet zadowoli praca w markecie, choc bardzo sie tego wystrzegalam... zanioslam CV do paru miejsc, a noz widelec moze cos sie trafi;) Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 a to jeszcze dorzuce pare z dzisiaj ;) wymylam mu lapki szamponem dove i tak mi slicznie pachnie, ze sie z nim wytarzalam na dywanie przed chwila :cool3: Quote
Recommended Posts