Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pooglądałam sobie :smile: Słodki Axelek, nie gniewaj się za te kupki, młody jeszcze jest, mogło się zdarzyć :smile:
witaj :multi:
wiem, wiem, zlosc byla tylko popoludniowa, moze nawet bardziej na siostre (nie moze, tylko na pewno), ktora jest dosc niedopowiedzialna.. - ale to zbyt dluga historia...:shake:

u nas ponad rok trwalo zanim Sherry zalapala..
powaznie?? :crazyeye:

Posted

Cosmo napisał(a):

juz wiem, ze moj piesek bedzie mial krotka siersc, dlugie lapki, nie bedzie szczekal, tylko jodlowal i bedzie to basenji od Asiaczka, po Dżeziku (takie bynajmniej mam plany :eviltong:), ale to jak juz bede na swoim, w koncu mam nadzieje wyprowadzic sie do Gdanska, Wawki w przyszlym roku lub najpozniej 2010 kiedy ukoncze licencjat, albo gdzies daleko do Norwegii (Norway hipotetycznie:evil_lol:)
:p

Aaaaa, tu Cię mam! No, proszę! Jakie tutaj knucia odchodza za moimi plecami...
Asiaczki przydreptały i tutaj!:lol:

Pzdr.

Posted

dadiii napisał(a):
powiem szczerze ze psiaczki z hodowli asiaczek sa przesliczne :p
kilka rsazy juz kiedys ogladalam ich galeria i stronke :loveu:

strasznie podobaja mi sie ich ogonki :D
i sliczne sa w kolorze czarnym podpalanym :)

No, proszę, następna cicha Wielbicielka, októrej dowieduję się przypadkiem... Ładnie to tak zaglądać i nawet śladu nie zostawić w Galerii?
Proszę się poprawić!:lol:

Pzdr.

Posted

Asia ja musze miec potomka Dżezika, nie ma bata :evil_lol: tylko chlopak mi robi taka kariere, ze bede musiala wziac na szczeniaczka kredyt :lol: ale bedzie warto :loveu:

Posted

ułaaaa:diabloti:, zdradz chociaz czy to bedzie zagraniczna krew??? :eviltong:

maaaaaatko cos smierdzialo w toalecie, nawet umylam muszle, choc byla czysta, a tu klocki Kapsla pod drzwiami w rogu schowane (nie bylo ich widac) :lol: myslalysmy, ze wczoraj wszystko posprzatalysmy z mama:crazyeye:... to dopiero shit :cool3: jaaaa

Asiu, masz jakis swoj kalendarz wystaw - albo gdzie mam go szukac, moze w koncu udaloby mi sie Was zobaczyc :p naprawde strasznie zaluje, ze w tym Wrocku sie spoznilam wtedy :shake:

pozdrawiam cieplutko

Posted

Cosmo napisał(a):
ułaaaa:diabloti:, zdradz chociaz czy to bedzie zagraniczna krew??? :eviltong:
Asiu, masz jakis swoj kalendarz wystaw - albo gdzie mam go szukac, moze w koncu udaloby mi sie Was zobaczyc :p naprawde strasznie zaluje, ze w tym Wrocku sie spoznilam wtedy :shake:
pozdrawiam cieplutko

Tak, to będzie zagraniczna krew.

Co do kalendarza wystaw.
W tym roku jeszcze Estonia i Austria.

W 2010 r. - Trencin/SK, Kowno/LT, Rzeszów, Leszno Championy. To na styczeń/luty. Dalej jeszcze nie planowałam. No, pewnie Kraków, Chorzów, B-stok, Warszawa, Gorzów... Ale to zalezy od sędziów...

Pzdr.

Posted

W 2010 r. - Trencin/SK, Kowno/LT, Rzeszów, Leszno Championy. To na styczeń/luty. Dalej jeszcze nie planowałam. No, pewnie Kraków, Chorzów, B-stok, Warszawa, Gorzów... Ale to zalezy od sędziów...
moze by sie udalo w Wawce albo Krakowie;) chcialabym bardzo, i dziekuje za odpowiedz :p

a i ja foty chce Axelka a nie :p
teraz modela w domu nie ma, sostra u przyszlych tesciow z psem jest:cool3:

Posted

[quote name='jbk']Ale przecież wróci ;)
chyba tak :cool3:
jak wroci to jutro postaram sie o jakies zdjecia nowe :p

a teraz uciekam do lozka, dobranoc wszystkim :hand:

Posted

jestem wczesnie u juz wrzucam, chociaz dwa zdjecia o poranku :evil_lol: - dorwalam malego jak do mnie rano wpadl :cool3:

jeszcze w ciagu dnia powinna byc jakas sesja, oby tylko pogoda dopisala :cool1:, pozdrawiam

Posted

ooo dziewczyny, tym moim badziewnym aparatem to sesje mozna zrobic... ale nie Kapslowi :lol: on ma taki motorek w dupce - tylko by biegal :cool3:

jeszcze był w miarę czysty ;)

zeby dorwac delikwenta, trzeba go przytrzymac :cool3:

a kuku :eviltong:

i tu juz widac stan jego czystosci :evil_lol:

C.D.N.

Posted

brudas:diabloti:

przyłapany na gorącym uczynku...:cool3:

i to spojrzenie tęskniące za inteligencją :lol::loveu:

zrobiłam 147 zdjec, a tylko tyle nadaje sie do publikacji niestety:roll:

Posted

Asiu powaznie :-( strasznie slaba jakos tamtych zdjec wiec nie wrzucam :roll:

poooooki dluuuuugie co aparatu nowego miec nie bede :-( a szkoda

teraz to marze o tym, zeby prace dostac, jakakolwiek, juz mnie nawet zadowoli praca w markecie, choc bardzo sie tego wystrzegalam... zanioslam CV do paru miejsc, a noz widelec moze cos sie trafi;)

Posted

a to jeszcze dorzuce pare z dzisiaj ;) wymylam mu lapki szamponem dove i tak mi slicznie pachnie, ze sie z nim wytarzalam na dywanie przed chwila :cool3: