dadiii Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 a znasz moze salon fryzjerski laurent?? :) Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 ojj nie, a to psi??? czy ludzki??? jesli chodzi o psi, to siostra z Axelkiem do jakiejs pani Jadzi do Czestochowy jezdza :cool3: Quote
dadiii Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ludzki ludzki chodzi o to ze jakis czas temu moja ciocia szukala kogos do odbierania telefonow i zapisywania ludzi do terminarza :D chodzi mi o to ze jak by co to moze sie jej spytac czy jeszcze szuka kogos czy juz nie :p skoro mowisz ze pracy szukasz :) PS: sliczne zdjecia :p Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 dadiii zapytaj prosze :p super by bylo :multi: deer - pewnie, ze tak :) Quote
dadiii Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 kurcze nie moge edytowac postow :/ ale chcialam dodac ze calkiem czesto tam wpadam :) i atmosfera jest tam poprostu super :p Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Piękna chryzantema! http://img217.imageshack.us/img217/4931/zabawki024xs8.jpg Hm... łapki pachnące szamponem Dove...:lol: Pzdr. Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ciekawe czemu psy tak uwielbiają się brudzić ;) Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 spoko zapytam ale nic nie obiecuje :smile: ale chcialam dodac ze calkiem czesto tam wpadam :smile: i atmosfera jest tam poprostu super :p jesli by jeszcze bylo aktualne i ciocia zgodzilaby sie na wspolprace, ajjj byloby super :multi: ale wiem, spokojnie, moze juz nieaktualne :eviltong: BARDZO BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ ZA BANNEREK :Rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: JEST ŚLICZNY !!! Piękna chryzantema! heheh, ano wychodowalo sie :evil_lol: Ciekawe czemu psy tak uwielbiają się brudzić ;-) to chyba takie instynktowne zboczenie :cool3: a to specjalnie dla WAS, dopieszczony do granic mozliwosci Axello (musialam go przekupic paluszkami, zeby oddal sie w moje rece :evil_lol:) Quote
dadiii Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 nie ma sprawy ciesze sie ze banerek sie podoba :) chocia i tak mi nie wyszedl :p a Axel wyglada na tym zdjeciu jak mala psia dziewczynka :p :loveu: :loveu: Quote
dadiii Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 twoj podpisik jesr nie podlinkowany ups. zapomnialam ci go podlinkowac :oops: :roll: wiesz moze jak to sie robi?? :cool3: Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 dadiii napisał(a):nie ma sprawy ciesze sie ze banerek sie podoba :) chocia i tak mi nie wyszedl :p a Axel wyglada na tym zdjeciu jak mala psia dziewczynka :p :loveu: :loveu: podoba podoba, jest super :p maly gej, a nie hehehe :lol::cool3: dadiii a jak ten bannerek podlinkowac? bom ja niekumata :cool1: Quote
dadiii Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 no wiec sprobuje ci to wytlumaczyc jak ja to robie :p a wiec wchodze do tej opcji gdzie sie zmienia podpis (nie pamietam jak to sie teraz nazywa cos na S bodajze :p ) 1. kopiujesz adres swojej galerii 2. wchodzisz to tej edycji podpisu (nie wiem jak to sie teraz nazywa cos na S chyba :p ) 3. zaznaczasz swoj podpisa tak jak zaznaczasz wyrazy w wordzie albo swoj adres galerii tak zeby podpis ci sie tak jakby przebarwil na niebiesko albo szaro juz nie pamietam 4. klikasz na ten globus co sie tam linki wkleja (chyba wiesz o co chodzi :) ) 5. wklejasz adres swojej galerii (a wlasciwie galerii Axelka :p ) 6 klikasz OK 7 klikasz na zapisz kiedys bylo zapisz podpis a teraz jest chyba zapisz S... nie pamietam jak to sie nazywa chyba sygnatura czy jakos tak :) i gotowe :) Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 ok, ja jednak ciemna masa jestem, ale probowalam :lol: - przepraszam, ze mi nie wyszlo :roll:;) Quote
dadiii Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 cosik nie wyszlo :( bo adres galerii jest nad banerkiem :( zaraz ci podlinkuje oki? :) :) Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 DZIĘKOWAĆ DZIĘKOWAĆ DZIĘKOWAĆ :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 jest jest, Niech Ci Bog w dzieciach wynagrodzi :diabloti: -> tak mi zawsze moi wujkowie dziekuja :lol: Quote
dadiii Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 heh :p PS: kurcze znowu posty przeskoczyly :/ Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 no wlasnie zastanawialam sie dlaczego :crazyeye: w ogole nagle 50 postow mi przybylo, o co kaman ? ale nie moge sie napatrzec na moj nowy bannerek, ajjj - sliczny, serio, fajnie kolory dobralas :p Quote
dadiii Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 no wkoncu jesien no nie :D wedlug mnie to najlepiej mi wysly liscie i :) Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 caly super:loveu: powrzucam pare zdjec z wieczorka Lalus na widok szczotki bardzo chcial sie ulotnic przed mymi mackami, a ze jestem zapobiegawcza zamknelam drzwi :cool3: jak juz byl bardzo piekny, nagle stal sie baaaardzo zmeczony, a wlasciwie znudzony cala sytuacja, jak jakis VIP normalnie :cool3: normalnie księciunio jakich malo :cool1: pozdrawiamy z Axelkiem :p Quote
Recommended Posts