Cosmo Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Oto Axel (Kapsel, Kasztan, Kapselcio, Caps Lock i wiele wiele innych nazw), najsympatyczniejszy maltanopodobny pies mojej siostry, obecnie mieszkają z nami więc czuję się niejako współwłaścicielem J Jest to półroczny piesek, żywe srebro, kompan do wszelkiego rodzaju zajęć i zabaw. Przyjaciel wszystkich, dzieci i dorosłych, wszelkich zwierząt (zwłaszcza duuuużych psów), ciekawy świata i baaaaardzo odważny. I noc w nowym domku, 10 tygodniowy Kapselcio, słodka kruszynka:loveu: Pierwszy poranek, to spojrzenie mówi wszystko… (byliśmy z siostrą i jej TZem w szoku, że prawie w ogóle nie skomlał za matką i rodzeństwem) W odwiedzinach u nas Na moim łóżku, On doskonale wie, gdzie jest najlepiej :cool3: Axelek ze mną we Fromborku;) Pozdrawiamy ciepło :p Quote
taxelina Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 oj dopieo pierwszy wpis :D no to witamy w Twojej galeri :D Quote
Cosmo Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 witamy witamy :multi::lol: Kapsel i jego starszy kumpel Cyryl (notabene rodzinny pies TZa mojej siostry) ;) Brudny pies to pies szczęśliwy :cool3: Quote
taxelina Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 no juz mialam napisac ze oba jakos slicznie snieznobiale.. ale zobaczylam ostatnia fotke Quote
Cosmo Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 powiem Ci, ze Axel mimo bialej siersci jak jest brudny i wyschnie i jak sie go wyczesze jest calkiem calkiem, co nie zmienia faktu, ze siostra kapie go raz na 2 tygodnie:razz: Kapsel ze swoim ulubionym Panem Kiwi :cool3: A tu wykorzystałam jego miłość do żarła i umiejętność leżenia :evil_lol: I jedna z jego popisowych min :cool3: Quote
Cosmo Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Kapselek na spacerku, dumny a jakże, dupka wypięta :lol: Patyczek... żeby tylko mieć coś w pysku :evil_lol: Tutaj nie wiem na tle czego pozował :lol: Po ostatniej wichurze las wygląda tak :shake: ... i właściwie nie ma kto tego ściąć ani uprzątnąć ehhh szkoda słów :roll: Quote
Cosmo Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 jest ok, ale tylko wtedy, kiedy żywej duszy nie ma wokół, inaczej głupieje ;) Quote
dadiii Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ooo widze ze wy tez z belchatowa :D i lasek tez poznaje :D bylam nawet tam wczoraj widziala jak to wyglada :p Quote
Cosmo Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 witam :p:multi: z którego Osiedla jesteś? jak byłaś w tym lasku to albo Przytorze albo Dolnośląskie :lol: Quote
Cosmo Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 ja też :eviltong: jaki ten świat mały :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 hey fajny psiaczek ........ zapraszm do mnie ;] Quote
Cosmo Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 już wcześniej zaczęłam śledzić - jestem na 13 stronie ;) pzdr dadiii a Ty się jeszcze uczysz, czy może studiujesz, powiedz coś o sobie :) Quote
dadiii Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ja jestem dopiero w II gimnazjum niestety :D a ty? :p Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ojejku jeszcze caly eyci przed wami ....hehe ja zaczynam nowy rodzial w moim zyciu czyli szkole ponadgimnazjalna;] Quote
Cosmo Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 dadiii ja w wieku deer jestem, 21 lat ;) (ale 3 lata w gim nr 5 uważam za najszczęśliwszy okres w swoim życiu) kto jest twoim wychowawcą ?? może p. Randak albo Urbaniak? no to łapeczek powodzenia :) będzie na pewno ok, o ile będziesz miała normalnych ludzi w klasie ;) wybrałaś LO czy technikum? Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 wybralam LO o profilu przyrodniczym (bol-geo) dzieki portlowi nasza klasa poznalam juz czesc mojej klasy glownie dziewczyny ...i so spoko nawet 20.08 mamy spotkanko klasowe....zobaczy sie jak to bedzie ;] Quote
Cosmo Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 świetna decyzja, z maturką z biologii masz więcej możliwości ;) (ale już wybiegam w przyszłość Twoją hehehe) swoją drogą spotkanie klasowe przed oficjalnym rozpoczęciem roku szkolnego to ciekawa sprawa :lol: ale wszystko i tak wyklaruje się po I semestrze, porobią się grupki, to nieuniknione :) Quote
dadiii Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 nie ale mam p. Randak ona jest boska !! moja wychowawczynia jest pani Szymaniak wymagajaca ale tez ja bardzo lubie ;D Quote
Cosmo Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 wiem, wiem kojarzę, ta od polskiego ;) ale to 100 razy lepiej, że jest wymagająca - ja miałam panią Maćkowiak - też wiedziała jak należy uczyć - heh i 5 na zakończenie gimnazjum z polskiego (plusem było to, że zakwalifikowałam się na olimpiadę :cool3:, którą potem zawaliłam:lol: :lol:) Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Cosmo napisał(a):świetna decyzja, z maturką z biologii masz więcej możliwości ;) (ale już wybiegam w przyszłość Twoją hehehe) swoją drogą spotkanie klasowe przed oficjalnym rozpoczęciem roku szkolnego to ciekawa sprawa :lol: ale wszystko i tak wyklaruje się po I semestrze, porobią się grupki, to nieuniknione :) heheh ja sama jeszcze nie wiem z czego bede chciala pisac mature jeszcze troszke czasu mam ...:diabloti: to mi sie tez podoba ...ale masz racje na spotkanku moga bys supr i wogole a pierwsze kilka miesiecy pokaze jacy sa tak naprawde ....heheh mam nadzieje ze jakis glopkuw strasznych nie bedzie ;] jalepsze jest to ze moja klasa bedzie liczyla 16 dziewczyn i 2 chlopcow ;] bedzie w czym przebierac ;] (wychodzi gdzies po 8 dziewczyn na jedego ):mad: Quote
Cosmo Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 będzie walka o facetów :diabloti: jeśli masz ścisły umysł - rozszerzona matura z matematyki i biologii otworzy Ci drzwi do każdego Uniwerka, ja żałuję, że nie pisałam biologii i chyba w przyszłym roku do niej podejdę - bo muszę mieć zdane 2 przedmioty, a mam tylko geografię, bo jak obronię licencjata ze swojej obecnej prywatnej szkółki chcę uderzać na Uniwerek Gdański na pedagogikę albo skandynawistykę - zobaczę co z tego wyjdzie, ale to dopiero za dwa lata ;) P.S. super, że jeździsz konno, ja miałam tę przyjemność tylko 3 razy w życiu :( - ile obecnie kosztują jazdy?? Quote
Recommended Posts