Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj dziewuszki nie doczekacie się tak szybko:roll: teraz miałam zjazd, ten tydzień jest cały zalatany, w koncu jeden raz sie wyprawia weselicho siostrze :cool3: mysle, ze w okolicach 9-10 czerwca bede w stanie Was odwiedzic i wrzucic co nieco :)

P.S. z nowości - jedna sprawa, Axel chyba nie pojedzie z siostra i "szwagrem" do Holandii, bede sie nim zajmowac przez dwa miesiaca [pod kilkoma warunkami -> ze kupia mu kaganiec - bede mogla sie PKSami przemieszczac lub pociagiem, nowa smycz automatyczna - bo ostatnia padla, pojada do pani Jadzi z CZestochowy i ogola mu siersc, boje sie o te kleszcze i te koltuniska biorace sie niewiadomo jak szybko, mimo czesania, no i jakis preparat przeciwpchelny, zeby mi sie na urlopie od wiejskich, a jakze kochanych Burkow nie zarazil - bo moja morda paskudna przyjazna jest:evil_lol:]

jak mi sie uda cos wczesniej wrzucic to bedzie cud, aparat mam popsuty eh :angryy:

buziaki Kochane, nie gniewajcie sie :loveu:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...