sandrulka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Izabela124. napisał(a):Czekam na nowe foteczki :cool3: popieram!!!! Quote
Cosmo Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Oj dziewuszki nie doczekacie się tak szybko:roll: teraz miałam zjazd, ten tydzień jest cały zalatany, w koncu jeden raz sie wyprawia weselicho siostrze :cool3: mysle, ze w okolicach 9-10 czerwca bede w stanie Was odwiedzic i wrzucic co nieco :) P.S. z nowości - jedna sprawa, Axel chyba nie pojedzie z siostra i "szwagrem" do Holandii, bede sie nim zajmowac przez dwa miesiaca [pod kilkoma warunkami -> ze kupia mu kaganiec - bede mogla sie PKSami przemieszczac lub pociagiem, nowa smycz automatyczna - bo ostatnia padla, pojada do pani Jadzi z CZestochowy i ogola mu siersc, boje sie o te kleszcze i te koltuniska biorace sie niewiadomo jak szybko, mimo czesania, no i jakis preparat przeciwpchelny, zeby mi sie na urlopie od wiejskich, a jakze kochanych Burkow nie zarazil - bo moja morda paskudna przyjazna jest:evil_lol:] jak mi sie uda cos wczesniej wrzucic to bedzie cud, aparat mam popsuty eh :angryy: buziaki Kochane, nie gniewajcie sie :loveu: Quote
sandrulka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 no to cierpliwie będziemy czekać! pozdrawiamy! Quote
taxelina Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 znow zniknelas.. a ja strone aktualizuje i potrzebuje owe foty Quote
Angelika_Roser Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Rozkoszny białasek, z mordku mu cudnie patrzy :loveu: pozdrawiamy i zapraszamy do nas ! http://www.dogomania.pl/forum/f703/nagareboshi-gin-kazoku-kanshin-139482/index17.html Quote
dadiii Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 no to ja się już zebrałam żeby się odezwać na dogo i poodwiedzać galerie a cibie znowu nie ma :( Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Witamy sie wrocilismy juz spowrotem na dgm po dluzszej nie obecnosci Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Witaj, witaj! Mnie tez nie było ponad tydzień na DGM... pzdr. Quote
Recommended Posts