taxelina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 http://img61.imageshack.us/img61/9800/kapsello003sn3.jpg ale sie znudzil.. Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 http://img61.imageshack.us/img61/9800/kapsello003sn3.jpg - minę ma nieziemską :) Quote
taxelina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Uzupelniam kazdego znajomego do 36 zdjec :D Wy juz gotowi! Quote
***Paulina*** Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Hmm... Skąd ja to znam... http://img61.imageshack.us/img61/1263/kapsello011yn7.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cosmo Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 wlasnie WAS nawiedzam na galeriach, jaka przyjemnosc sprawia dogo:diabloti: deer - bardzo nam milo, ze nas dodalas :p :evil_lol: - Axel bedzie slawny ajjj:diabloti: Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Uważaj, bo dogo nie dość, że sprawia przyjemność, to jeszcze wciąga jak narkotyk..... Quote
Cosmo Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 jbk napisał(a):Uważaj, bo dogo nie dość, że sprawia przyjemność, to jeszcze wciąga jak narkotyk..... ojjj zgodze sie z tym :evil_lol: bo np. wielu ludzi uwaza, ze pielegnacja, fascynacja psami to taka glupota jest... - ze w ogole chore jest miec psa w bloku, ze pies powinien miec bude i pilnowac, ograniczyc sie do karmienia i szczepienia...:roll: a tutaj jest tyle dobrych dusz, tylu milosnikow psow i nie tylko, ludzi wrazliwych na krzywde zwierzat... cos wspanialego Dogo jednoczy :loveu: Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Cosmo napisał(a):ojjj zgodze sie z tym :evil_lol: bo np. wielu ludzi uwaza, ze pielegnacja, fascynacja psami to taka glupota jest... - ze w ogole chore jest miec psa w bloku, ze pies powinien miec bude i pilnowac, ograniczyc sie do karmienia i szczepienia...:roll: a tutaj jest tyle dobrych dusz, tylu milosnikow psow i nie tylko, ludzi wrazliwych na krzywde zwierzat... cos wspanialego Dogo jednoczy :loveu: Osobiście bym wsadziła do budy tych, którym się wydaje, że psy tylko do budy ;) Zobaczyłam dziś przywiązanego psiaka pod sklepem, stał biedaczek i piszczał, wyraziłam się o tym w takich słowach, że mamie prawie gacie spadły ze zdumienia :) Quote
Cosmo Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 jbk napisał(a):Osobiście bym wsadziła do budy tych, którym się wydaje, że psy tylko do budy ;) Zobaczyłam dziś przywiązanego psiaka pod sklepem, stał biedaczek i piszczał, wyraziłam się o tym w takich słowach, że mamie prawie gacie spadły ze zdumienia :) i bardzo dobrze :mad: tak trzymac :diabloti: pozdrawiam Quote
taxelina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 jbk napisał(a):Osobiście bym wsadziła do budy tych, którym się wydaje, że psy tylko do budy ;) Zobaczyłam dziś przywiązanego psiaka pod sklepem, stał biedaczek i piszczał, wyraziłam się o tym w takich słowach, że mamie prawie gacie spadły ze zdumienia :) uwiazanie to jedno, dwa pies moze kogos ugryzc ( w szweji byl przypadek babka podeszla do uwiazanego, poglaskac chciala a ten nie chcial i ugryzl.. od razu psa zabrali i uspili a wlascieil nawet nie mogl sie pozegnac z psem..) albo go ukradna.. Quote
Cosmo Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 deer_1987 napisał(a):uwiazanie to jedno, dwa pies moze kogos ugryzc ( w szweji byl przypadek babka podeszla do uwiazanego, poglaskac chciala a ten nie chcial i ugryzl.. od razu psa zabrali i uspili a wlascieil nawet nie mogl sie pozegnac z psem..) albo go ukradna.. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: szooook :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
taxelina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Cosmo napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: szooook :crazyeye::crazyeye::crazyeye: przepisy sie zmienily od nowego roku ze policia moze sie "zaopiekowac" agrsywnym psem czy ogolnie takim co zagraza.. to sie zajeli.. tlko ze to ta baba zawinela ze pchala swoje palce:angryy: Quote
dadiii Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 to nie fajne macie to prawo :( PS: ja chce fotki Axelka :p Quote
Cosmo Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 przepisy sie zmienily od nowego roku ze policia moze sie "zaopiekowac" agrsywnym psem czy ogolnie takim co zagraza.. to sie zajeli.. tlko ze to ta baba zawinela ze pchala swoje palce:angryy: chore... gdzie tu prawa zwierzat??? no dokladnie jak mozna pchac lapska do obcych zwierzat, ja rozumiem, ze np. mozna podejsc do psa sasiadow - jesli go znamy, wolamy jego imie i jesli widzimy, ze pies jest lagodnie nastawiony, ale do obcego?? wciaz trudno mi sobie to wyobrazic... PS: ja chce fotki Axelka :p beda jak pojdziemy na spacerek :cool3: - moze uda sie nam jakos zlapac te dwa urwisy w jednym kadrze :evil_lol: witamy w srode :multi: Quote
Cosmo Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 jeszcze 2 :) dzielnie pomagał mi w sprzataniu :evil_lol: P.S. choc dziwne, ze lezal tak blisko odkurzacza - panicznie sie go boi :cool3: Quote
jbk Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Miał chłopak chrapkę na rybkę, widziałam :) Quote
***Paulina*** Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 http://img219.imageshack.us/img219/6804/dzie043dd7.jpg Moja Kati też tak po fotelach skacze i stół obwąchuje a czasami nawet siedzi na nim:evil_lol: Quote
dadiii Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jak by wypalilo to o 15 moge sie na spacerek przejsc :) Quote
dadiii Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ale chyba nie wypali bo ciebie na dgm nie ma :( a jest za 14.40 Quote
dadiii Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jak by co to spacerek jest nadal aktualny :p jesli chodzi o dzisiaj :p Quote
Cosmo Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 kurcze dzisiaj juz odpada, bo siostra o 15:00 byla i kapsel myty byl i mokry jest, juz ciemno sie robi, sluchaj, jak cos to jutro? napisz mi o ktorej bys mogla :p pozdrawiam Quote
Cosmo Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Miał chłopak chrapkę na rybkę, widziałam :smile: miał, miał, a jakże :evil_lol: Moja Kati też tak po fotelach skacze i stół obwąchuje a czasami nawet siedzi na nim:evil_lol: ułaaa, jakby moj tata zobaczyl Kapsla na stole, pies natychmiast wyladowalby na podlodze :lol: pozdrawiam:p Quote
Recommended Posts