Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie WAS nawiedzam na galeriach, jaka przyjemnosc sprawia dogo:diabloti:

deer - bardzo nam milo, ze nas dodalas :p :evil_lol: - Axel bedzie slawny ajjj:diabloti:

Posted

jbk napisał(a):
Uważaj, bo dogo nie dość, że sprawia przyjemność, to jeszcze wciąga jak narkotyk.....

ojjj zgodze sie z tym :evil_lol:

bo np. wielu ludzi uwaza, ze pielegnacja, fascynacja psami to taka glupota jest... - ze w ogole chore jest miec psa w bloku, ze pies powinien miec bude i pilnowac, ograniczyc sie do karmienia i szczepienia...:roll:

a tutaj jest tyle dobrych dusz, tylu milosnikow psow i nie tylko, ludzi wrazliwych na krzywde zwierzat... cos wspanialego

Dogo jednoczy :loveu:

Posted

Cosmo napisał(a):
ojjj zgodze sie z tym :evil_lol:

bo np. wielu ludzi uwaza, ze pielegnacja, fascynacja psami to taka glupota jest... - ze w ogole chore jest miec psa w bloku, ze pies powinien miec bude i pilnowac, ograniczyc sie do karmienia i szczepienia...:roll:

a tutaj jest tyle dobrych dusz, tylu milosnikow psow i nie tylko, ludzi wrazliwych na krzywde zwierzat... cos wspanialego

Dogo jednoczy :loveu:

Osobiście bym wsadziła do budy tych, którym się wydaje, że psy tylko do budy ;)

Zobaczyłam dziś przywiązanego psiaka pod sklepem, stał biedaczek i piszczał, wyraziłam się o tym w takich słowach, że mamie prawie gacie spadły ze zdumienia :)

Posted

jbk napisał(a):

Zobaczyłam dziś przywiązanego psiaka pod sklepem, stał biedaczek i piszczał, wyraziłam się o tym w takich słowach, że mamie prawie gacie spadły ze zdumienia :)

i bardzo dobrze :mad: tak trzymac :diabloti:
pozdrawiam

Posted

jbk napisał(a):

uwiazanie to jedno, dwa pies moze kogos ugryzc ( w szweji byl przypadek babka podeszla do uwiazanego, poglaskac chciala a ten nie chcial i ugryzl.. od razu psa zabrali i uspili a wlascieil nawet nie mogl sie pozegnac z psem..) albo go ukradna..

Posted

deer_1987 napisał(a):
uwiazanie to jedno, dwa pies moze kogos ugryzc ( w szweji byl przypadek babka podeszla do uwiazanego, poglaskac chciala a ten nie chcial i ugryzl.. od razu psa zabrali i uspili a wlascieil nawet nie mogl sie pozegnac z psem..) albo go ukradna..

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: szooook :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Cosmo napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: szooook :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

przepisy sie zmienily od nowego roku ze policia moze sie "zaopiekowac" agrsywnym psem czy ogolnie takim co zagraza.. to sie zajeli.. tlko ze to ta baba zawinela ze pchala swoje palce:angryy:

Posted

przepisy sie zmienily od nowego roku ze policia moze sie "zaopiekowac" agrsywnym psem czy ogolnie takim co zagraza.. to sie zajeli.. tlko ze to ta baba zawinela ze pchala swoje palce:angryy:

chore... gdzie tu prawa zwierzat???

no dokladnie jak mozna pchac lapska do obcych zwierzat, ja rozumiem, ze np. mozna podejsc do psa sasiadow - jesli go znamy, wolamy jego imie i jesli widzimy, ze pies jest lagodnie nastawiony, ale do obcego?? wciaz trudno mi sobie to wyobrazic...

PS: ja chce fotki Axelka :p

beda jak pojdziemy na spacerek :cool3: - moze uda sie nam jakos zlapac te dwa urwisy w jednym kadrze :evil_lol:

witamy w srode :multi:

Posted

kurcze dzisiaj juz odpada, bo siostra o 15:00 byla i kapsel myty byl i mokry jest, juz ciemno sie robi, sluchaj, jak cos to jutro? napisz mi o ktorej bys mogla :p pozdrawiam

Posted

Miał chłopak chrapkę na rybkę, widziałam :smile:
miał, miał, a jakże :evil_lol:

Moja Kati też tak po fotelach skacze i stół obwąchuje
a czasami nawet siedzi na nim:evil_lol:
ułaaa, jakby moj tata zobaczyl Kapsla na stole, pies natychmiast wyladowalby na podlodze :lol:

pozdrawiam:p