Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ziutka napisał(a):
no coś Ty :evil_lol: ja nie z tych...i lubie sie posmiac :diabloti:

fiu, bo my sié tu zagalopowalysmy, a ja to juz w ogóle z moimi "wlochatymi" skojarzeniami musze uwazac :diabloti:

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak na powaznie to uwazam, ze maluchowi mozna zaczac szukac domu
bardzo szybko zdrowieje, skora ladnie sie goi, sierscia zarasta
lupiezu prawie nie ma, po zaszczepieniu nie wystapily zadne negatywne objawy
nie ma co informowac w ogloszeniach o nuzycy, bede o tym pisac lub mowic przez tel
chcialabym zeby piesek byl w Wawie lub blskich okolicach, obowiazkowo musi mieszkac w domu
zrobilam mu allegro i gumtree

Posted

No na chwilę weszłam! Mały nie do poznania:lol:, Uszy jak radary:evil_lol:.
Martwię się długiem w lecznicy. U mnie krucho z kasą

Posted

skad?

znoszą... psa przywiezie facet, ktory ma moj numer od kogos kto adoptowal odemnie psa... poobno maja jamnika z allegro, kupiony "dla dziecka" skubie dziecko (raczkujace) ile wlezie... no comments
podobno na Paluchu go nie chca
brak szczepien

Posted

Ziutka napisał(a):
:shiny::shiny::shiny::shiny::shiny:

masz jakieś wątpliwości? :mad:

GameBoy napisał(a):
skad?
znoszą... psa przywiezie facet, ktory ma moj numer od kogos kto adoptowal odemnie psa... poobno maja jamnika z allegro, kupiony "dla dziecka" skubie dziecko (raczkujace) ile wlezie... no comments
podobno na Paluchu go nie chca brak szczepien

Trzeba mieć nie po kolei pod sufitem zęby jamnika brać dla dzieciaka. Jeszcze na dodatek szczeniaka...

auraa napisał(a):
No to super!:shake: Ciociu Isadoro, czy zrobiłaś małemu allegro cegiełkowe? Bo piszczymy!!!!

Ja od soboty siedzie i tłukę allegra, oczy na szypułkach i odpalam. W kolejności. Jak nie zdechnę to w nocy odpalę waszą cegiełkę. Cały czas poprawiam też bo brakuje mi w niej mocy. Znaczy za delikatna. Jak są "momenty" to aukcja idzie ślicznie.

Posted

nie wiem co wymyślić. Zpchlony, zawszony, zarobaczony,zagłodzony. Łojotok, łupież, nużyca, rany na ciele. Spał z matką pod gołym niebem. Rodzeństwo odeszło z głodu lub rozjechane przez samochody. Miał chłopak szczęście w nieszczęściu. Jak pomyślę, że część szczeniaków trafiła do pijaczków takich jak ten.....:mad:

Posted

maly wygladal tak, ze wiekszosc ludzi ucieklaby na druga strone
szczescie w nieszczesciu, ze trafil na aure

jutro ide z nim na atybiotyk i ostatnie kropelki na skore
maly nie ma juz prawie wcale strupkow, a lupiez leci juz tylko z glowy

Posted

Ziutka napisał(a):
Ależ skąd :diabloti: toć ja kocham jamnisie :loveu: :cool3:

ciotki proscie tylko wszystkie moce, zeby on byl zdrowy, bo psy z allegro bywaja .... hmm... rozne

Posted

Niuniek spi jak zabity i puszcza baki az slabo...

ciotki gdybyscie dostaly jakies info, ze ktos chce oddac materacyk maly lub nawet stare ale cale psie lozko to prosze o info
Niuniek pozbawil mnie tych dwoch gadzetow ( choc nie tylko tych) :evil_lol:

Posted

ja kupuję w Tesco najtańsze poduszki nawet za 11 zł. mi się udało. Oblekam w stare poszewki a w ogóle to z mocnego materiału uszyłam powłoczki. I moje psy i tymczasowicze śpią na poduchach.