emilia2280 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ziutka napisał(a):no coś Ty :evil_lol: ja nie z tych...i lubie sie posmiac :diabloti: fiu, bo my sié tu zagalopowalysmy, a ja to juz w ogóle z moimi "wlochatymi" skojarzeniami musze uwazac :diabloti: Quote
GameBoy Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 tak na powaznie to uwazam, ze maluchowi mozna zaczac szukac domu bardzo szybko zdrowieje, skora ladnie sie goi, sierscia zarasta lupiezu prawie nie ma, po zaszczepieniu nie wystapily zadne negatywne objawy nie ma co informowac w ogloszeniach o nuzycy, bede o tym pisac lub mowic przez tel chcialabym zeby piesek byl w Wawie lub blskich okolicach, obowiazkowo musi mieszkac w domu zrobilam mu allegro i gumtree Quote
GameBoy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 dzwonila dzis rano jedna babka w sprawie malucha ale zadawala takie glupie pytania, ze podziekowalam jej za rozmowe Quote
auraa Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 No na chwilę weszłam! Mały nie do poznania:lol:, Uszy jak radary:evil_lol:. Martwię się długiem w lecznicy. U mnie krucho z kasą Quote
emilia2280 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 hehe, ciotki sá, listy piszá, ale i o malym wiesniaku-niewiesniaku pamiétajá! Quote
GameBoy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 nie jest zadnym wiesniakiem :mad::evil_lol: auraaa ja Ci finansowo nie pomoge, niestety :shake: Quote
auraa Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Wiem,masz inne bidy!, Mam jeszcze nadzieję ,że nam Ciotki pomogą!:modla: Quote
GameBoy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 od jutra mam jamnika git cud - w leb tylko strzelac Quote
Isadora7 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 GameBoy napisał(a):od jutra mam jamnika git cud - w leb tylko strzelac Wreszcie porządnego psa będziesz miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Isadora7 napisał(a):Wreszcie porządnego psa będziesz miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :shiny::shiny::shiny::shiny::shiny: Quote
GameBoy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 skad? znoszą... psa przywiezie facet, ktory ma moj numer od kogos kto adoptowal odemnie psa... poobno maja jamnika z allegro, kupiony "dla dziecka" skubie dziecko (raczkujace) ile wlezie... no comments podobno na Paluchu go nie chca brak szczepien Quote
auraa Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 No to super!:shake: Ciociu Isadoro, czy zrobiłaś małemu allegro cegiełkowe? Bo piszczymy!!!! Quote
GameBoy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 auraa napisał(a):No to super!:shake: Ciociu Isadoro, czy zrobiłaś małemu allegro cegiełkowe? Bo piszczymy!!!! w zamian oferujemy jamniola :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ziutka napisał(a)::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny: masz jakieś wątpliwości? :mad: GameBoy napisał(a):skad? znoszą... psa przywiezie facet, ktory ma moj numer od kogos kto adoptowal odemnie psa... poobno maja jamnika z allegro, kupiony "dla dziecka" skubie dziecko (raczkujace) ile wlezie... no comments podobno na Paluchu go nie chca brak szczepien Trzeba mieć nie po kolei pod sufitem zęby jamnika brać dla dzieciaka. Jeszcze na dodatek szczeniaka... auraa napisał(a):No to super!:shake: Ciociu Isadoro, czy zrobiłaś małemu allegro cegiełkowe? Bo piszczymy!!!! Ja od soboty siedzie i tłukę allegra, oczy na szypułkach i odpalam. W kolejności. Jak nie zdechnę to w nocy odpalę waszą cegiełkę. Cały czas poprawiam też bo brakuje mi w niej mocy. Znaczy za delikatna. Jak są "momenty" to aukcja idzie ślicznie. Quote
auraa Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 nie wiem co wymyślić. Zpchlony, zawszony, zarobaczony,zagłodzony. Łojotok, łupież, nużyca, rany na ciele. Spał z matką pod gołym niebem. Rodzeństwo odeszło z głodu lub rozjechane przez samochody. Miał chłopak szczęście w nieszczęściu. Jak pomyślę, że część szczeniaków trafiła do pijaczków takich jak ten.....:mad: Quote
GameBoy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 maly wygladal tak, ze wiekszosc ludzi ucieklaby na druga strone szczescie w nieszczesciu, ze trafil na aure jutro ide z nim na atybiotyk i ostatnie kropelki na skore maly nie ma juz prawie wcale strupkow, a lupiez leci juz tylko z glowy Quote
Ziutka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Isadora7 napisał(a):masz jakieś wątpliwości? :mad: Ależ skąd :diabloti: toć ja kocham jamnisie :loveu: :cool3: Quote
GameBoy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ziutka napisał(a):Ależ skąd :diabloti: toć ja kocham jamnisie :loveu: :cool3: ciotki proscie tylko wszystkie moce, zeby on byl zdrowy, bo psy z allegro bywaja .... hmm... rozne Quote
GameBoy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Niuniek spi jak zabity i puszcza baki az slabo... ciotki gdybyscie dostaly jakies info, ze ktos chce oddac materacyk maly lub nawet stare ale cale psie lozko to prosze o info Niuniek pozbawil mnie tych dwoch gadzetow ( choc nie tylko tych) :evil_lol: Quote
GameBoy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 hej czy ktos wie cos o kim kto bedzie jechal z Poznania do Wawy w tym tyg i moglby wziac dwa szczeniaki? 6 tyg, maluchy Quote
auraa Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 ja kupuję w Tesco najtańsze poduszki nawet za 11 zł. mi się udało. Oblekam w stare poszewki a w ogóle to z mocnego materiału uszyłam powłoczki. I moje psy i tymczasowicze śpią na poduchach. Quote
GameBoy Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ciotka tylko, ze to jest zawsze w 5 min zasikane latwiej czyscic gabke niz poduche ale z braku mozliwosci i to wezme pod uwage dzieki za pomysl Quote
Recommended Posts