GameBoy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 dobrze, w porownianiu z psem emdziolka to jest anioł ciotka on rosnie jak na drozdzach duzo spi, jest grzeczny zauwazylam tylko dzis z TZ jedna rzecz, on sie strasznie boi mezczyzn :roll: jak wchodzi tz z pracy to maly sika pod siebie i ucieka, jak przychodza obcy faceci szczeka na cale gardlo:roll: Quote
auraa Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 nie dziw się. wrzaski pijanych facetów,na pewno nie raz oberwał:angryy: Quote
GameBoy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 nie jestem tym zaskoczona, poprostu TZ go wiecej bierze na rece i nie podnosi przy nim glosu maly po specyfikach od mojego weta i po antybiotykach z kliniki ladnie zarasta, prawie w ogole sie juz nie drapie, lupiezu coraz mniej Quote
GameBoy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jeszcze troche i on sie nie bedzie nadawal do 'dramatycznych fot" ale z tego akurat sie ciesze Quote
emilia2280 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='auraa']Ja juz wstawiłam! Jak maluch się dzisiaj sprawuje? Ciotki musimy zapłacić za szpital ok. 250zł. za jaki szpital bo nie pamiétam? za kogo? Quote
GameBoy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ten maluch do mnie przyjechal ze szpitala ciotka, z kliniki na Swierawitow tam mial podawane leki na nuzyce Quote
auraa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 nikt do małego nie zagląda:shake: banerek jest niepodlinkowany:razz:. Prosimy o wsparcie!!!!! Quote
GameBoy Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ciotka jak klikam w Twoj banner otwiera sie ten temat - jest podlinkowany maluch chodzi za mna krok w krok jak cien uszka juz stoja, sliczny kawaler z niego rosnie niestety nadal "pachnie" tak mdlo ale to od choroby dzis podam mu znowu ten specyfik na lupiez i podraznienia bo dzieki niemu przestal sie drapac Quote
auraa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 To dobrze, cieszę się, ze maluch dobrzeje. I jest grzeczniejszy. Jego matka jest taka kochaną sunią. Szkoda mi jej bardzo u tego pijaka, chodzi za nim krok w krok. ma wspaniały kolor sierści, na zdjęciach tego nie widać. Quote
emilia2280 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Game, byla w duzym Tesco i nie mieli nic bezzapachowego na tych 15 pólkach z odswiezaczami. Mój máz stwierdzil, ze on tych zapachów tez nie znosi i chcialby taki bezzapachowy, wiéc bédziemy szukac w innych sklepach. Jakby co to dam znac, ale wiem ze maly smierdzi teraz... Quote
GameBoy Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 dokladnie tyle, ze nie tylko on smierdzi :evil_lol: a pozatym jak sa szczeniaki to smierdzi ogolnie w mieszkaniu :evil_lol: w Polandzie jest cos takiego jak oust - tak sie chyba brend nazywa, jest niby bezzapachowy ale tak smierdzi, ze wole juz lilijki :evil_lol: sunia - matka sliczna, taka wilczasta dzis przyjezdza nowy szczeniak :oops: Quote
pumcia02 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 mały i tak wyglądał dobrze. spójrzcie jak nasze nuzyczątka wygladały. I za to jakie teraz są wspaniałe!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112757 Quote
GameBoy Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 te maluchy pamietam bo sie z wami karma dzielilam :cool3: a niuniek na zywo wyglada niestety gorzej niz na fotkach obawiam sie z allegro cegielkowego nic nie bedzie, mam na bazarku bransoletke, jutro powinnam dostac dwie nastepne to zrobie jakis bazarek, trzeba zbierac kase Quote
auraa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 dziś Isadora zrobi, Zobaczymy z jakim skutkiem. Wasze były całkiem łyse:-(. On ma puchatą ale całkiem martwą sierść,na skórze ranki, strupy od drapania, łojotok i łupież( tak było półtora tygodnia temu). Na zdjęciach tego nie widać. Wyglądał strasznie. I ta chudość:shake:. Skóra i kości. Weterynarz patrzył z lekkim przerażeniem. Quote
GameBoy Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ciotka on ma to wszystko nadal, po nim nie widac bo on ma taka dziwna siersc, ma maxa rzadka ale puchata i te puchate dlugie wloski oslaniaja cialko lyse lapki tylne sa lyse i pupa skora juz sie goi, chudy juz taki nie jest strasznie ale miednica nadal mu sterczy i ma taka wielka glowe na chudej szyjce Quote
auraa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 ciotka, nie masz w telefonie aparatu? Quote
GameBoy Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 mam, ale nie mam jak zrzucic na kompa moj komp jest w naprawie a ten nie ma bluetooth'a pozatym ta nokia ma rozdzielczosc 2 mln pikseli nie wiem czy bedzie cos widac Quote
auraa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 coś będzie. Prześlij mi, to ja wstawię. Zobaczymy:razz: Quote
auraa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 dobrze, znikam biorę sie do pracy:cool3: Quote
GameBoy Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 czy cokolwiek wiadomo na temat ojca tego malucha? Quote
Recommended Posts