Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobrze, w porownianiu z psem emdziolka to jest anioł
ciotka on rosnie jak na drozdzach
duzo spi, jest grzeczny

zauwazylam tylko dzis z TZ jedna rzecz, on sie strasznie boi mezczyzn :roll: jak wchodzi tz z pracy to maly sika pod siebie i ucieka, jak przychodza obcy faceci szczeka na cale gardlo:roll:

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie jestem tym zaskoczona, poprostu TZ go wiecej bierze na rece i nie podnosi przy nim glosu

maly po specyfikach od mojego weta i po antybiotykach z kliniki ladnie zarasta, prawie w ogole sie juz nie drapie, lupiezu coraz mniej

Posted

ciotka jak klikam w Twoj banner otwiera sie ten temat - jest podlinkowany
maluch chodzi za mna krok w krok jak cien
uszka juz stoja, sliczny kawaler z niego rosnie
niestety nadal "pachnie" tak mdlo ale to od choroby
dzis podam mu znowu ten specyfik na lupiez i podraznienia bo dzieki niemu przestal sie drapac

Posted

To dobrze, cieszę się, ze maluch dobrzeje. I jest grzeczniejszy. Jego matka jest taka kochaną sunią. Szkoda mi jej bardzo u tego pijaka, chodzi za nim krok w krok.

ma wspaniały kolor sierści, na zdjęciach tego nie widać.

Posted

Game, byla w duzym Tesco i nie mieli nic bezzapachowego na tych 15 pólkach z odswiezaczami.

Mój máz stwierdzil, ze on tych zapachów tez nie znosi i chcialby taki bezzapachowy, wiéc bédziemy szukac w innych sklepach. Jakby co to dam znac, ale wiem ze maly smierdzi teraz...

Posted

dokladnie tyle, ze nie tylko on smierdzi :evil_lol: a pozatym jak sa szczeniaki to smierdzi ogolnie w mieszkaniu :evil_lol: w Polandzie jest cos takiego jak oust - tak sie chyba brend nazywa, jest niby bezzapachowy ale tak smierdzi, ze wole juz lilijki :evil_lol:

sunia - matka sliczna, taka wilczasta
dzis przyjezdza nowy szczeniak :oops:

Posted

te maluchy pamietam bo sie z wami karma dzielilam :cool3: a niuniek na zywo wyglada niestety gorzej niz na fotkach

obawiam sie z allegro cegielkowego nic nie bedzie, mam na bazarku bransoletke, jutro powinnam dostac dwie nastepne to zrobie jakis bazarek, trzeba zbierac kase

Posted

dziś Isadora zrobi, Zobaczymy z jakim skutkiem. Wasze były całkiem łyse:-(. On ma puchatą ale całkiem martwą sierść,na skórze ranki, strupy od drapania, łojotok i łupież( tak było półtora tygodnia temu). Na zdjęciach tego nie widać. Wyglądał strasznie. I ta chudość:shake:. Skóra i kości. Weterynarz patrzył z lekkim przerażeniem.

Posted

ciotka on ma to wszystko nadal, po nim nie widac bo on ma taka dziwna siersc, ma maxa rzadka ale puchata i te puchate dlugie wloski oslaniaja cialko lyse
lapki tylne sa lyse i pupa
skora juz sie goi, chudy juz taki nie jest strasznie ale miednica nadal mu sterczy i ma taka wielka glowe na chudej szyjce