Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):
maluch jest cudo to prawda, tylko za mocno gebe piluje

Ojjj tak...zgadzam się :diabloti:

GameBoy napisał(a):
juz sie nie drapie tak strasznie jak wczoraj

Wczoraj przechodził sam siebie, strasznie się drapał :shake:

GameBoy napisał(a):
ciotka Ty nie fiukaj tylko teraz zabieraj go na swoje lozka :evil_lol:

:shock::shock::shock::scared:

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwonila dzis babka z Pultuska
mowi, ze jest zdecydowana na 100%
szukamy kogos z Pultuska do sprawdzenia domu
przyjedzie po psa sama, pies bedzie mieszkal w domu, ma 7 letnie dziecko wychowywane z psem

Posted

dogadalam sie z TZ i uznalam, ze to bez sensu jechac komus na przedaopcyjna a pozniej z psem czy oni po psa
do jednak to jest ok 100 km od nas z chaty w jedna strone

wiec jutro jedziemy z TZ na przeadopcyjna z maluchem od razu, jak bedzie ok, wydam psa jak nie wracam z nim do Wawy

Posted

Cioteczki, widzę, że domki się o malucha biją. :evil_lol:
Jeśli zostanie wam kilka domków, na wątku Maliny (w moim podpisie) są jeszcze dwa szczeniory, całe czarne: Spike (chłopiec) i Nuka (dziewczynka). Spike jest pod Tomaszowem, a sunia w Katowicach.
Jeśli nawet nie te się spodobają, warto takie domki zachować w pamięci i czegoś poszukać.

Oby jutro maluch sie spodobał, a domek okazał sie godny posiadania takiego sierściucha. :thumbs:

Posted

ciociu GrubbaRybba w poście 381 Ciocia Isadora pisała, że ktoś pytał o Spika (Jak sie to pisze?):p. Tytuł zmienię!:cool3:
Facet z Łodzi miał zajrzeć na wątek,ale się nie odezwał.

Posted

ciotki Hexa ma cieczke, dzis sie zaczela, Niuniek ja gwalci, suka reaguje baaaaardzo nerwowo i jest nieciekawie
w kennelu mam dwie DONki, pozatym nie urywam, chlopak totalnie nie nadaje sie do zamkniecia
jezeli jutro maly nie zostanie u babki bedzie potrzebny awaryjny tymczas
kto moze pomoc?? oczywiscie po, jezeli niuniek bedzie bez domu, wraca do mnie

Posted

[quote name='GameBoy']

ciotki Hexa ma cieczke, dzis sie zaczela

A nie mówiłam...już wczoraj było widać, że lada dzień się zacznie :roll: Powiem szczerze, że nie wesoło będzie jak ten domek w Pułtusku nie wypali :shake: chociaż jestem dobrej myśli ;) Moim zdaniem trzeba już myśleć nad awaryjnym DT bo On bardzo gwałcił Hexę a jej się to niezbyt podobało i wolę nie myśleć co może mu zrobić kiedy jest pobudzona przez cieczkę :shake: