Ziutka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 GameBoy napisał(a):maluch jest cudo to prawda, tylko za mocno gebe piluje Ojjj tak...zgadzam się :diabloti: GameBoy napisał(a): juz sie nie drapie tak strasznie jak wczoraj Wczoraj przechodził sam siebie, strasznie się drapał :shake: GameBoy napisał(a): ciotka Ty nie fiukaj tylko teraz zabieraj go na swoje lozka :evil_lol: :shock::shock::shock::scared: Quote
GameBoy Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ziutka napisał(a): :shock::shock::shock::scared: no taaaaak, rozpuscila i mnie na glowie zostawila :mad::evil_lol: Quote
auraa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Wygląda wspaniale! Byle domek dobry znalazł! Quote
auraa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Mały rozszczekaniec, Na spacerek!!!! Quote
GrubbaRybba Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Pięknie wygląda maluch. Taki onkowaty się zrobił. :loveu: Auraa, a tak trochę z innej beczki, dzwoniłaś może do tych ludzi z Łodzi, którzy szukają szczeniaka? Co powiedzieli? Quote
GameBoy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 dzwonila dzis babka z Pultuska mowi, ze jest zdecydowana na 100% szukamy kogos z Pultuska do sprawdzenia domu przyjedzie po psa sama, pies bedzie mieszkal w domu, ma 7 letnie dziecko wychowywane z psem Quote
GameBoy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 auraaa zmien prosze tytul, ze szukamy na przedadopcyjna w Pultusku babka przez tel brzmiala bardzo sensownie Quote
auraa Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 koniec urlopu! Dopiero wróciłam z pracy! Zmieniam tytuł. Quote
GameBoy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 nie zmieniaj, zmiana planow :evil_lol: zaraz podam szczegoly :evil_lol: Quote
GameBoy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 dogadalam sie z TZ i uznalam, ze to bez sensu jechac komus na przedaopcyjna a pozniej z psem czy oni po psa do jednak to jest ok 100 km od nas z chaty w jedna strone wiec jutro jedziemy z TZ na przeadopcyjna z maluchem od razu, jak bedzie ok, wydam psa jak nie wracam z nim do Wawy Quote
Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 auraa napisał(a):za późno, juz zmieniłam:p To zmieniaj jeszcze raz ciotka :eviltong: Quote
GameBoy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 dokladnie, zmieniaj jutro w dzien jade na przedadopcyjna dla Zuzi a wieczorem na Pultusk ruszam Quote
GrubbaRybba Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Cioteczki, widzę, że domki się o malucha biją. :evil_lol: Jeśli zostanie wam kilka domków, na wątku Maliny (w moim podpisie) są jeszcze dwa szczeniory, całe czarne: Spike (chłopiec) i Nuka (dziewczynka). Spike jest pod Tomaszowem, a sunia w Katowicach. Jeśli nawet nie te się spodobają, warto takie domki zachować w pamięci i czegoś poszukać. Oby jutro maluch sie spodobał, a domek okazał sie godny posiadania takiego sierściucha. :thumbs: Quote
GameBoy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ano, mam nadzieje, ze sie uda bo Hexa za kilka dni bedzie miala cieczke i mogloby byc goraco trzymac kciuki prosze Quote
Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 GameBoy napisał(a): trzymac kciuki prosze Ja już zaciskam Quote
auraa Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 ciociu GrubbaRybba w poście 381 Ciocia Isadora pisała, że ktoś pytał o Spika (Jak sie to pisze?):p. Tytuł zmienię!:cool3: Facet z Łodzi miał zajrzeć na wątek,ale się nie odezwał. Quote
GameBoy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ciotka, zebym nie byla na tym watku caly czas - z tytuly nic a nic bym nie zrozumiala jak kalambury :evil_lol: Quote
auraa Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 To znaczy, że jesteś inteligentna!!!!:eviltong: Quote
GameBoy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 dzieki ciotki jutro rano Niuniek dostanie ostatnia dawke antybiotyku i po poludniu ruszamy Quote
GameBoy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ciotki Hexa ma cieczke, dzis sie zaczela, Niuniek ja gwalci, suka reaguje baaaaardzo nerwowo i jest nieciekawie w kennelu mam dwie DONki, pozatym nie urywam, chlopak totalnie nie nadaje sie do zamkniecia jezeli jutro maly nie zostanie u babki bedzie potrzebny awaryjny tymczas kto moze pomoc?? oczywiscie po, jezeli niuniek bedzie bez domu, wraca do mnie Quote
Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='GameBoy']ciotki Hexa ma cieczke, dzis sie zaczela A nie mówiłam...już wczoraj było widać, że lada dzień się zacznie :roll: Powiem szczerze, że nie wesoło będzie jak ten domek w Pułtusku nie wypali :shake: chociaż jestem dobrej myśli ;) Moim zdaniem trzeba już myśleć nad awaryjnym DT bo On bardzo gwałcił Hexę a jej się to niezbyt podobało i wolę nie myśleć co może mu zrobić kiedy jest pobudzona przez cieczkę :shake: Quote
Recommended Posts