GameBoy Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 chetnych odrzucilam, pisalam juz wczoraj :roll: Quote
Fiks Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 auraa napisał(a):Zdjęcia poprosimy!!!:lol: Z imprezy również :diabloti: Quote
GameBoy Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 zdjecia beda ale tylko malucha :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 U mnie wisi cały czas aukcja dla Spike (jeszcze dzień) dostalam takiego maila: Treść wiadomości: Witam. Nazywam się nazwisko i ime, 27 lat, mieszkam ze swoją dziewczyną w domu. Chcielibyśmy nabyć tego pieska. Co musimy zrobić? Pracujemy różnie, ja na rano, kobietka na popołudnia - zawsze ktoś z pieskiem by był w mieszkaniu. Mamy przestronne dwupokojowe mieszkanie, jesteśmy bezdzietni. Moja kobietka miała już w domu psa, wie z czym to się je - oboje natomiast chcielibyśmy przyjaciela czworonoga. Pozdrawiam, Michał. Waro może napisać do człowieka, ja nie wiem co sie dieje ze Spike - nie sledze wątku a nie dostałam zadnej informacji. Dajcie znać - podam dane na priva Quote
GameBoy Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 w dziale przygrane psa, byl podany mail do kobity ktora chciala psa w typie onka wyslalam malutka i babka sie odezwala czekam teraz na odpowiedz, co ona na wizyte przedadopcyjna Quote
GameBoy Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 babka jest ze slaska, transport sie znajdzie byleby dom byl dobry Quote
auraa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 jak maluch dzisiaj? Nie mogę sie doczekac fot.:razz: Quote
auraa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Kochaniutki !:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
auraa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Jeszcze trochę łupiezu na łepku ma. Czy on kwiatka w pyszczku trzyma?:lol: Quote
auraa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Oj ciotki,ciotki. Aresik podłogę liże!:evil_lol: Quote
GameBoy Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 bo brudna jak cholera :oops: a tak powaznie Niuniek nic nie lizal on tak spal z wywalonym jezorem :evil_lol: Quote
emilia2280 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 mój wiesniaczek wygládal jak zonk po imprezie !! Quote
GameBoy Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ciotka auraaa nie wiem gdzie tam kwiatka widzisz :eviltong: maly ma jeszcze lupiez na glowie i pupie, troszke lyse uszka i tylne lapki reszta ok, rzesy tez odrastaja wczoraj nie poszlam z nim na krople na skore, te, ktore pomagaja mu sie nie drapac, bo nie chcialam wywalac kasy ale wczoraj drapal sie jak wariat niestety jest mu to potrzebne, nie chce zeby sobie pazurami ran na ciele narobil szczekliwy jest dosc mocno, cala reszta ok ciotka Ziutka nauczyla go na lozku sypiac :roll: :mad: Niuniek pozdrawia ciotki Quote
auraa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Stara jestem to i widzę czego nie ma:p To go ciotka Ziutka ładnie wychowuję!!!:mad: Quote
GameBoy Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Pani ze Slaska odpisala, zgadza sie na wizyty itd poprosilam o numer tel jak sie z nia zgadam bedziemy wiedzialy co i jak, mam nadzieje, ze sprawa ruszy do przodu Quote
Ziutka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 GameBoy napisał(a): ciotka Ziutka nauczyla go na lozku sypiac :roll: :mad: :siara::siara::siara::siara: Quote
Fiks Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='GameBoy'] Nie...toć oni są wstawieni...Ciotki coście im dały do picia? :mad::diabloti: Quote
Ziutka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Fiks napisał(a):Nie...toć oni są wstawieni...Ciotki coście im dały do picia? :mad::diabloti: Niech tą tajemnice zdradzi cioteczka GameBoy :evil_lol: a ja tylko mogę napisać, że maluch jest KOCHANY :loveu: i w ogóle CUDO :loveu: Quote
GameBoy Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 maluch jest cudo to prawda, tylko za mocno gebe piluje bylam z nim u weta, jest polany i juz sie nie drapie tak strasznie jak wczoraj ciotka Ty nie fiukaj tylko teraz zabieraj go na swoje lozka :evil_lol: Quote
Recommended Posts