karusiap Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Niestety nie udalo nam sie spotkac.My juz wrocilysmy,ale wiem,ze Czesio mial odwiedziny i dluugi spacer.Rozmawialam nawet z Pania jak wrazenia...oczywiscie mowi,ze Czesio jest wspanialy:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 może z tych spacerków coś sie 'wyspaceruje' dla Czesia :lol::lol::lol: Quote
karusiap Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Czesio jedzie w sobote do nowego domku.Uprasza sie o trzymanie kciukow:loveu: Quote
Slomka22 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 O matko Czesio trzymam kciuki i czekam na wiesci - widzisz Karusia moze sie mnie posluchal i dogadal sie z Mikolajem ;P I z malym offem ale bardziej niz pilne http://www.dogomania.pl/forum/f28/skatowany-przez-zwyrodnialca-pijaka-ratunku-dt-smierc-w-schronisku-124213/ Quote
AMIGA Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 karusiap napisał(a):Czesio jedzie w sobote do nowego domku.Uprasza sie o trzymanie kciukow:loveu: Jak to jedzie w sobotę?? I ja o tym nic nie wiem??????:mad:;) Quote
marysia55 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 :grins::grins::grins: czyli czekam na dobre wiadomości w sobotę :lol::lol::lol: ale za te tajemnice to faktycznie należy się wam :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karusiap Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 ciotki juz pare stron otwarcie pisane bylo,ze domek sie kroi;) Quote
AMIGA Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ale ja nie o to, że nie wiem o domku, tylko o to, że w sobote jest eskapada i ja o niej nic nie wiem :mad: Quote
karusiap Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 bo ja pwoiem jak to bylo...agamika zdradzila mi (tak naprawde to tylko odpowiedziala na moje pytanie;)),ze nie jedzie Pani w sobote do hotelu.Ja wysnulam wniosek,ze w takim razie jets Pani zajeta. Edytka nasza kochana zdradzila mi kiedys ,ze rezerwuje sobote na psiaki,wiec przedstawialm jej propozycje nie do orzucenia wyprawy do Zywca:multi: W miedzyczasie znalazlam jeszcze pare pukntow wycieczki do obskoczenia (Edytko czeka PW na Ciebie:evil_lol:). Ale ale...Pani Olu,mamy jendo wolne miejsce:cool3:tzn Czesiu wymiotuje itp,ale dwie osoby obok niego powinny sie zmiescic;) Quote
AMIGA Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Hahaha jak ja lubię jak się ludzie mi tłumaczą :evil_lol::diabloti:. Żarty żartami, ale niech to miejsce zostanie wolne, niech Czesiu ma miejsce na obż........................ Za to w niedzielę przed południem wybieram się do hotelu. Sa wolne miejsca, o ile ktoś nie będzie calkiem wykończony po sobotnich wojażach:p Quote
karusiap Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Wrocilysmy:) Wyprawa przebiegla sprawnie i pomyslnie.Czesiu cala droge wymiotowal z przerwami na grzeczne lezenie,albo na odwrot.Ja lapalam , bo Czesiu to dzentelmen i wymiotuje tylko do siateczki:loveu: A co Czesiu ma rodzinke:loveu:Wspaniali ciepli Panstwo i rewelacyjne corki,naprawde warto bylo czekac.Ma piekny dom i cudowny ogrod,a jakby tego bylo malo kochanego braciszka i kicie:loveu:wszyscy w odcieniach rudego:loveu: Minusik (jamnikowaty psiaczek) troszke sie niepokoil przybyszem,ktory na dzien dobry wyzarl mu wszytsko z miski:shake::evil_lol:ale na pewno sie dograja.na kota Czesiu zareagowal hmm...zbyt energicznie,ale mialam juz smsa od Pani Ani,ze juz patrza na siebie przez szparke;)Bedzie dobrze:)A jak bedzie grzeczny to anwet wyprawy w gory ma obiecane:) Czesiu odprowadzil nas kulturalnie do progu i...zawrocil do kuchni:mad::loveu::loveu: Czekamy az Czesiowa Rodzina zaloguje sie na forum:lol: Quote
agamika Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 :loveu:Minus jest super :loveu: chętnie bym go podprowadziła :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: ... a jak pokazywał jaki odważny jest :cool3: i dwa owczarki czarował zza ogrodzenia :evil_lol: fotorelacja jeszcze dzis będzie :p a Cześkowi, nic tylko zazdrościć takiego domu :cool3:... i mam nadzieje, na częste relacje :oops: jak to się nasz psi-stojniak zachowuje :cool1::loveu: Quote
epe Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Czesio w domku!:multi::multi::loveu: I to takim z najwyższej półki!:loveu::loveu: Karusiap! On wrócił do kuchni,nie tyle z obżarstwa,ile poczuł,że wreszcie jest w swoim domu- a kuchnia przecież jest jego "sercem"!:lol: Quote
karusiap Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Dokladnie tal Pani Elu:loveu: Aga nie daj sie prosic.zdjeciaaaa:loveu: Quote
majku33krakow Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 karusiap napisał(a):Dokladnie tal Pani Elu:loveu: Aga nie daj sie prosic.zdjeciaaaa:loveu: rodzina od paxa tez miała sie zalogowac ,i co? i nic cisza. Quote
karusiap Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='majku33krakow']rodzina od paxa tez miała sie zalogowac ,i co? i nic cisza. Majku to nie watek Paxa wiec prosze nie wylewaj tu swoich zali....to miejsce na radosc ze wspanialego domu Czesia. Poza tym z domkiem Paxa mam staly kontakt.Pax rowniez trafil cudownie.Nie kazdy ma czas by pisac na forum i moze sie stac tak,ze Panstwo Czesia tez tego czsau predko nie znajda,,,,nie to jest sednem..:shake: Quote
majku33krakow Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='karusiap']Majku to nie watek Paxa wiec prosze nie wylewaj tu swoich zali....to miejsce na radosc ze wspanialego domu Czesia. Poza tym z domkiem Paxa mam staly kontakt.Pax rowniez trafil cudownie.Nie kazdy ma czas by pisac na forum i moze sie stac tak,ze Panstwo Czesia tez tego czsau predko nie znajda,,,,nie to jest sednem..:shake: moze masz racje.w koncu to domek i lepsze zycie czesia jest wazne. Quote
agamika Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 :cool1: Czesio wcale nie wygląda jakby jazda sprawiała mu ...hmmmm ,...... dyskomfort w żołądku ... tak to pozory potrafia mylic :diabloti: większośc drogi jak pisała karusia bardzo ładnie spędził :) cdn Quote
agamika Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 :loveu: jak juz pisałam MInus jest super pies :loveu: taki jamnik (prawie) - odzyskowy :evil_lol: ZAPOZNAWCZY SPACER [SIZE=2] Minus pokazuje Czesiowi okolice ;) cdn.... Quote
agamika Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 MINUS POKAZUJE JAKI TO JEST ODWAZNIACHA :cool3::cool3::cool3::cool3: A CZESIO BĘDZIE MIAŁ MNÓÓÓÓÓÓÓSTWO RĄK DO GŁASKANIA :loveu: Quote
agamika Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 CZESIO W DOMU nic a nic nie czuł się speszony :loveu: był cały czas uhahahanyyy . ogonem zamiatał radosny i podekscytowany :loveu: nowemu Panu od razu pokazał sie z najsłodszej strony :loveu: wkradając sie w łaski :lol::evil_lol: Minusik w domu z dostojnością starał sie znosić obecnośc intruza :diabloti: nawet jak Czesio spenetrował dokładnie jego miskę :diabloti: cdn Quote
agamika Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 :-o Minusik jakby nie dowierzał ze cos mu do miski zagląda :evil_lol: chłopaki sie wypróbowują nawzajem ...sprawdzają co i ile któremu wolno ;) i znowu chwile czułości :loveu: CDN ... Quote
AMIGA Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Cudownieeeeeeeeee, cudownieeeeeeeee taki świąteczny prezent dla Czesia się trafił - DOMEK :loveu::loveu: Quote
agamika Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 rezydentowi tez oczywiście należy sie uwaga i głaski :loveu: :loveu::loveu::loveu: ale Czesio tez sie wpychał :evil_lol: ..na szczęscie rodzinka taka ze spokojnie wpływy podzielą :evil_lol::loveu: choć tu widać jaki maja na razie przynajmniej stosunek do Siebie w domu - :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts