Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety nie udalo nam sie spotkac.My juz wrocilysmy,ale wiem,ze Czesio mial odwiedziny i dluugi spacer.Rozmawialam nawet z Pania jak wrazenia...oczywiscie mowi,ze Czesio jest wspanialy:loveu::loveu:

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
Czesio jedzie w sobote do nowego domku.Uprasza sie o trzymanie kciukow:loveu:

Jak to jedzie w sobotę?? I ja o tym nic nie wiem??????:mad:;)

Posted

bo ja pwoiem jak to bylo...agamika zdradzila mi (tak naprawde to tylko odpowiedziala na moje pytanie;)),ze nie jedzie Pani w sobote do hotelu.Ja wysnulam wniosek,ze w takim razie jets Pani zajeta.
Edytka nasza kochana zdradzila mi kiedys ,ze rezerwuje sobote na psiaki,wiec przedstawialm jej propozycje nie do orzucenia wyprawy do Zywca:multi:
W miedzyczasie znalazlam jeszcze pare pukntow wycieczki do obskoczenia (Edytko czeka PW na Ciebie:evil_lol:).
Ale ale...Pani Olu,mamy jendo wolne miejsce:cool3:tzn Czesiu wymiotuje itp,ale dwie osoby obok niego powinny sie zmiescic;)

Posted

Hahaha jak ja lubię jak się ludzie mi tłumaczą :evil_lol::diabloti:.
Żarty żartami, ale niech to miejsce zostanie wolne, niech Czesiu ma miejsce na obż........................
Za to w niedzielę przed południem wybieram się do hotelu. Sa wolne miejsca, o ile ktoś nie będzie calkiem wykończony po sobotnich wojażach:p

Posted

Wrocilysmy:)
Wyprawa przebiegla sprawnie i pomyslnie.Czesiu cala droge wymiotowal z przerwami na grzeczne lezenie,albo na odwrot.Ja lapalam , bo Czesiu to dzentelmen i wymiotuje tylko do siateczki:loveu:

A co Czesiu ma rodzinke:loveu:Wspaniali ciepli Panstwo i rewelacyjne corki,naprawde warto bylo czekac.Ma piekny dom i cudowny ogrod,a jakby tego bylo malo kochanego braciszka i kicie:loveu:wszyscy w odcieniach rudego:loveu:
Minusik (jamnikowaty psiaczek) troszke sie niepokoil przybyszem,ktory na dzien dobry wyzarl mu wszytsko z miski:shake::evil_lol:ale na pewno sie dograja.na kota Czesiu zareagowal hmm...zbyt energicznie,ale mialam juz smsa od Pani Ani,ze juz patrza na siebie przez szparke;)Bedzie dobrze:)A jak bedzie grzeczny to anwet wyprawy w gory ma obiecane:)

Czesiu odprowadzil nas kulturalnie do progu i...zawrocil do kuchni:mad::loveu::loveu:

Czekamy az Czesiowa Rodzina zaloguje sie na forum:lol:

Posted

:loveu:Minus jest super :loveu: chętnie bym go podprowadziła :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: ...

a jak pokazywał jaki odważny jest :cool3: i dwa owczarki czarował zza ogrodzenia :evil_lol:

fotorelacja jeszcze dzis będzie :p

a Cześkowi, nic tylko zazdrościć takiego domu :cool3:...
i mam nadzieje, na częste relacje :oops: jak to się nasz psi-stojniak zachowuje :cool1::loveu:

Posted

Czesio w domku!:multi::multi::loveu:
I to takim z najwyższej półki!:loveu::loveu:
Karusiap! On wrócił do kuchni,nie tyle z obżarstwa,ile poczuł,że wreszcie jest w swoim domu- a kuchnia przecież jest jego "sercem"!:lol:

Posted

[quote name='majku33krakow']rodzina od paxa tez miała sie zalogowac ,i co?

i nic cisza.
Majku to nie watek Paxa wiec prosze nie wylewaj tu swoich zali....to miejsce na radosc ze wspanialego domu Czesia.
Poza tym z domkiem Paxa mam staly kontakt.Pax rowniez trafil cudownie.Nie kazdy ma czas by pisac na forum i moze sie stac tak,ze Panstwo Czesia tez tego czsau predko nie znajda,,,,nie to jest sednem..:shake:

Posted

[quote name='karusiap']Majku to nie watek Paxa wiec prosze nie wylewaj tu swoich zali....to miejsce na radosc ze wspanialego domu Czesia.
Poza tym z domkiem Paxa mam staly kontakt.Pax rowniez trafil cudownie.Nie kazdy ma czas by pisac na forum i moze sie stac tak,ze Panstwo Czesia tez tego czsau predko nie znajda,,,,nie to jest sednem..:shake:

moze masz racje.w koncu to domek i lepsze zycie czesia jest wazne.

Posted

:cool1:

Czesio wcale nie wygląda jakby jazda sprawiała mu ...hmmmm ,...... dyskomfort w żołądku ... tak to pozory potrafia mylic :diabloti:

większośc drogi jak pisała karusia bardzo ładnie spędził :)

cdn

Posted

CZESIO W DOMU
nic a nic nie czuł się speszony :loveu:
był cały czas uhahahanyyy .
ogonem zamiatał radosny i podekscytowany :loveu:

nowemu Panu od razu pokazał sie z najsłodszej strony :loveu: wkradając sie w łaski :lol::evil_lol:

Minusik w domu z dostojnością starał sie znosić obecnośc intruza

:diabloti: nawet jak Czesio spenetrował dokładnie jego miskę :diabloti:

cdn

Posted

:-o Minusik jakby nie dowierzał ze cos mu do miski zagląda :evil_lol:

chłopaki sie wypróbowują nawzajem ...sprawdzają co i ile któremu wolno ;)

i znowu chwile czułości :loveu:

CDN ...

Posted

rezydentowi tez oczywiście należy sie uwaga i głaski :loveu: :loveu::loveu::loveu:

ale Czesio tez sie wpychał :evil_lol: ..na szczęscie rodzinka taka ze spokojnie wpływy podzielą :evil_lol::loveu:

choć tu widać jaki maja na razie przynajmniej stosunek do Siebie w domu - :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: