AMIGA Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Cuuudoooownieeeeeeeeeeeeeeeeeee:multi::loveu::multi: Quote
karusiap Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Jak pieknie:loveu::loveu:jejku pozazdroscic tylko takiego pieknisia:) a i reszta stadka cudownie!!! Jak ja sie ciesze,ze on ma taka Rodzine:loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ...Karusiap sorry za offa potrzebuje transportu dla doga Wrocław -Kraków moze ktos jezdzi do Wrocławia,Dzierzoniowa,Swidnicy czy Bielawy błagam On ma szansę na hotel w Wieliczce.....:-( Quote
karusiap Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 giselle4 napisał(a):...Karusiap sorry za offa potrzebuje transportu dla doga Wrocław -Kraków moze ktos jezdzi do Wrocławia,Dzierzoniowa,Swidnicy czy Bielawy błagam On ma szansę na hotel w Wieliczce.....:-( Zapytam moja siostre keidy wybiera sie do domu (Wrroclaw-Krakow),tylko oni jezdza z kilkudziesiecio kilogramowym psem (szczeniak bo szczeniak,ale ...) i reszta zwieezynca. Ale moze ktos znajomy...bedziemy szukac... Jaki jest ten dog do innych zwierzat?i wiadomo moze jak jezdzi autem? Quote
giselle4 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ...sama łagodnosc -sprawdziałam łazi do niego szczenior i wyjada jemu z michy i razem spią,,,,, jezdzi autam.....kocha ludzi.....wezme jego jeszcze dzisiaj na spaCEREK CHODZI PIEKNIE NA SMYCZY:crazyeye: Quote
marysia55 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [SIZE="5"]od dzisiaj powiedzenie "jak pies z kotem" oznacza tylko i wyłącznie dozgonną przyjaźń :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Feta Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Tu znów siostra Fety. Zakładając, że jeden obraz jest wart tysiąca słów, przedstawiam mały fotograficzny update. Przedstawione zdarzenia miały miejsce podczas ostatniego ataku zimy. Berek zaatakowany przez zimę: Oczy które świecą: Dzień bez latania, to dzień stracony: Wspinaczka zimowa: Oto ulubiony sposób konsumowania posiłków: Berek dalej jest ideałem, choć pokazał pazurki - jak ktoś się przy nim przytula, to Berek stara się rozdzielić przytulających się - ciagnie za rękawy i nogawki, czasem szczypnie zębami w udo lub ramię, ale bardzo delikatnie;) Jest to niezwykle urocze:) Poza tym można go już spuścić ze smyczy i nie ucieka. Z Minusem też się dobrze układa, mają wspólną zabawę, ktora polega na wzajemnym wykradanie sobie supełkowych zabawek. Ogólnie sielanka trwa nadal:) Quote
karusiap Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 hahaha jaki wyodnis...a raczej...leniwiec:evil_lol::loveu::loveu: Bardzo sie ciesze,ze juz nie ucieka:)Perelka kochana...ma raj,no normalnie szczesliwy pies:):multi: Quote
Jagienka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Zazdrośnik pieroński :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Feta Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Najlepsze życzenia świąteczne dla całej berkowej rodzinki, wszystkich fajnych ciotek oraz tych znajomych i nieznajomych psów:) Wszystkiego Najlepszego życzy Berek wraz z kumplami i resztą rodziny:) Quote
karusiap Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Czesio Berek z kotem:loveu::loveu::loveu:miod na serce!!!!!!!!:multi: Wszystkiego dobrego na Swieta dla calej Rodzinki!!!!!!!:loveu::loveu: Quote
agamika Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 http://student.agh.edu.pl/~mwiewior/Obraz%20011.JPG :loveu::loveu: oj, wyczekał sie Czesiek/Berek na dom , ale było warto :multi: Quote
edit_f Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 cudowne rudzielce :) wszystkiego najlepszego.. dobrych świąt :) Quote
AMIGA Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 http://student.agh.edu.pl/~mwiewior/Obraz%20011.JPG Doczekałam się, doczekałam :multi: Wspaniały happy end :loveu: Quote
Feta Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dawno nie było żadnej aktualizacji o Berku-Czesiu, więc w związku z tym chciałabym poinformować, że Czesio-Berek ma się doskonale, dalej jest najkochańszym stworzeniem na świecie, ulubionym synkiem Tatusia, jest wiecznie zadowolony i chętny do spacerów, zabaw i pieszczot. Nie wszyscy jednak o tym wiedzą, ponieważ jak tylko wyjdzie się za bramkę na ulice, to przez płot Berek robi się już dużo bardziej zdystansowany i wygląda nawet dość groźnie. Na obcych czasem nawet szczeka! Sytuacja zmienia się jednak diametralnie, kiedy wróci się do ogródka, wtedy nasz bohater cieszy się, podskakuje i chce się bawić. Jego oziębłość przez płot powoduje jednak, że nikt kto go nie zna, nie próbuje wejść i poznać go z drugiej strony ;) Berek jest tak dobrym aktorem, że nawet Babcia i wujek, którzy dobrze go już znają i spotkali się z nim nie raz, mają obawy wchodzić za płot, kiedy on tam biega. Poza tym, niewiele się przez ten prawie rok zmieniło. Berek dalej wytrzymuje humory Minusa i nawet czasem razem śpią: Ma wiecznie świetny humor, szczególnie na spacerach: Został wykastrowany, więc za wszelką cene stara się nadrobić własne braki ;) : Wciąż jest gwiazdą obiektywu: Lubi przecierać szlaki: Kocha samochodowe bagażniki, wystarczy tylko zacząć otwierać klapę, to Berek momentalnie tam wskakuje z rozpędu i domaga się wyjazdu na jakiś spacer po górach: Po każdym takim spacerze chętnie wraca do domu, wyposażony w swoje zdobycze: Wszystkie powyższe zdjęcia zostały zrobione 2 tygodnie temu, więc są dość aktualne. Berek pozdrawia wszystkie swoje ciocie które przyczyniły się, że znalazł swój domek!! Quote
AMIGA Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Buuuuuuuuuuuuuuuu ale mnie się te zdjecia nie wyświetlają Ale wieści wspaniale. Proszę o porządne wymizianie Czesia vel Berka Quote
Feta Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Właśnie zauważyłam, że jest problem z wyświetlaniem zdjęć, dlatego wrzuciłam je na inny serwer i teraz powinno być wszystko widać :) Quote
Jagienka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Zdjęcia są rewelacyjne!!! Życie Berka jest rewelacyjne!!! Cudnie trafił :multi::loveu: Quote
BUDRYSEK Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 cudowne Psiaczki :) pozdrawiam cała Czesiową Rodzinkę a co u Rudaska? Quote
karusiap Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 jaki podroznik!!! wspaniale ma zycie:) Quote
Recommended Posts