Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Druga z Zywca,dom z ogrodem,pies spi gdzie chce,w domu maly psiak,Panstwo i corka pelnoletnia.Wizyta na dniach.Zobaczymy.
Czesio na pewno musi mieszkac z ludzmi,nawet pomieszczenia gospodarcze nie wchodza w gre.Czekamy.

Czesio jest śliczny! (Chociaż z tym imieniem to fakt, że go pokrzywdziliście :P)
Za "tą rodzinę z Żywca" to mogę poręczyć własną głową. Mieszkają niedaleko mnie. Jeśli się zdecydują to trudno o lepsze warunki, zwłaszcza dla psa, który kocha ludzi.

Posted

Agnisia:mad::mad:imie jest piekne-Czeslaw:loveu:nikomu sie nie kojarzy z czyms ladnym?:cool1:kims ?:razz:

Agnisia znasz te rodzine?A skad wiesz,ze ta to ta?:evil_lol:
Powiedz mi rozmawialas z ta pania?najbardziej interesuje mnie gdzie psiak mialby spac i mieszkac:oops:

Posted

karusiap napisał(a):
Agnisia:mad::mad:imie jest piekne-Czeslaw:loveu:nikomu sie nie kojarzy z czyms ladnym?:cool1:kims ?:razz:

Powiedz mi rozmawialas z ta pania?najbardziej interesuje mnie gdzie psiak mialby spac i mieszkac:oops:

karusiap do budy do kojca go nie dawaj pllllissss

Posted

karusiap napisał(a):
majku...prosze Cie....nie dobijaj mnie,dobrze?
dalam kiedys psa do kojca ,albo do budy??
wiec nie mam pojecia o co Tobie chodzi....

o psa mi chodzi ,jak zawsze.

dobra oki powinienem ci ufac

oki PRZEPRASZAM Cie ze sie wtraciłem.:roll:

a imie jest fajne,podoba mi sie .

Posted

To Karolina krzywdzi imieniami, Karolina ...
tak specjalnie, zeby ludzie z litości psa brali, zeby mu imie zmienić ... Fionka tylko o dziwo jakos sie ostała :eviltong::diabloti: z ładniejszym imieniem :eviltong:

CZesio jest cudowny :loveu: pomimo iimienia :evil_lol:

zeby juz w koncu poszedł z tego hotelu :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Posted

karusiap napisał(a):

Bywam tam co jakiś czas, np. wczoraj. :cool3: Przez co najmniej godzinę gadałyśmy tylko o Cześku.

Posted

bubu byla na wizycie:loveu:dziekuje:loveu:

Domek i Panstwo sa wspaniali:multi:Troszke martwia mnie tylko relacje Czesia z psem i kotem,ale...mam nadzieje,ze Czesiu sie doczekal:loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
bubu byla na wizycie:loveu:dziekuje:loveu:

Domek i Panstwo sa wspaniali:multi:Troszke martwia mnie tylko relacje Czesia z psem i kotem,ale...mam nadzieje,ze Czesiu sie doczekal:loveu:

a nie mozna zrobic konfrontacji?

Posted

edit_f napisał(a):
a wracając do imienia: czesio bardzo piękne imie jest i basta! :mad: tak jak czesio jest piękny :)

Ja jednak będę go nazywać panem Cz. do mementu, aż nie dostanie nowego imienia :cool3: :eviltong:.

Jakie wrażenia po wizycie Bubu?

Posted

agamika napisał(a):
:angryy::mad:... ja sie tak nie bawię ...

tym razem KORA MUSI JECHAĆ JAKO GRATIS :mad: :cool1:

karusiap co rusz jej facetów zabiera :roll:

karusiap tak juz ma ze faceci sami lgną do niej

Posted

Agnisia =) napisał(a):
Ja jednak będę go nazywać panem Cz. do mementu, aż nie dostanie nowego imienia :cool3: :eviltong:.

Jakie wrażenia po wizycie Bubu?

nie chce nikogo martwic,ale bede murem stala za imieniem.
Po pierwsze jest piekne (a jak wszyscy dogomaniacy ogladaja "madre" bajki to juz nie nasza wina:eviltong:).
a po drugie czesio juz na nie troche reaguje,wiec zmiana nie bedzie dla niego dobra.

A wrazenie z tego co wiem,jak najbardziej pozytywne:)Panstwo podobno zakochani w Czeslawku:)Podobno nawet jak by chciala,to nie bylo sie do czego przyczepic;)Co najfajniejsze,cala Rodzina zaangazowana w adopcje....:)
Teraz mam nadzieje czekamy jzu tylko na dogodny dla wszytskich stron;)termin.

Posted

Podobno wlasnie tak:evil_lol:
A ja rozmawialam z corka Pani,jutro bedzie w hotelu:loveu:
Niestety moglam zaproponowac tylko dwie alternatywy,wyjazd z nami o 7:30,lub na wlasna reke z 40 min dojsciem na nogach.Bardzo staralam sie przekonac,ale Pani powiedziala,ze spacer jej nie zaszkodzi;)Widzimy sie w hotelu:)