Slomka22 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Czesiu to jest dla ciebie wielka szansa na super zycie, wiec wiesz masz byc grzeczny i zadnej zazdrosci prosze :mad: Quote
Jagienka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='karusiap'] W czwartek spotkanie ja i Czesiu kontra Panstwo i ich sunia:multi: A ja? :oops: Quote
karusiap Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Jagienka napisał(a):A ja? :oops: oj Ty niedomyslna,no ja w sensie MY, no to chyba oczywiste bo skoro maja byc PANSTWO (czyli Pan i Pani ) i ich pies to nas tez musi byc trojka,zeby sily byly wyrownane....chyba nie trudno to bylo przewidziec:shake::loveu::loveu: Quote
Jagienka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 :multi::multi::multi::lol: No coś w tym ciagu logicznym jest :evil_lol: Taka karusiowapowa logika. Quote
Brucio Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Wklejam banery dla Czesia, ale trzymam kciuki,zeby nie byly juz potrzebne:lol: 100x100 pikseli 125xx100pikseli 250x100pikseli 500x100pikseli Quote
moana Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Czesio mi sie pieknie w podpisie prezentuje, ale chetnie szybciutko go zamienie na jakiegos innego psa... :razz: Quote
karusiap Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 no i wydawalo sie zbyt pieknie... Panstwo przyjechali z sunia,Czesio ja ignorowal ona jego.Bylo pare powarkiwan. Czesio jest psim jedynakiem,jak ktoswystawia reke on juz jest bo a nuz to do glaskania.Tulil sie,calowal,pokaal jaki jest cudowny:loveu::loveu: Ale...rozmowa tel byla inna.Nagle okazalo sie,ze pies ma odstraszac inne ,ktore wlaza przez bramke,chyba szukano stroza,Czesiu okazal sie za lagodny. Okazalo sie tez nagle,ze psy maja razem spac w budzie....i ze suka bedzie laczona z psem jakiims... po prostu totalny niewypal:( a moj TZ powiedzial mi,zeby nie dawac Czesia,on musi miec dom idealny,bo...i tak go ktos juz skrzywdzil imieniem:angryy:(nie,zeby wiedzial,ze ja mu je nadalam:roll:):evil_lol::evil_lol: Quote
epe Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Popieram troszkę TZ,bo Czesio kojarzy się z bohaterem kreskówki "Władcy Móch"!:evil_lol: Gdy Krystian udaje,że nie rozumie co do niego mówia i robi taka przygłupawą minę ,to właśnie nazywam go Czesio!:evil_lol: Quote
karusiap Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 epe napisał(a):Popieram troszkę TZ,bo Czesio kojarzy się z bohaterem kreskówki "Władcy Móch"!:evil_lol: Gdy Krystian udaje,że nie rozumie co do niego mówia i robi taka przygłupawą minę ,to właśnie nazywam go Czesio!:evil_lol: ale to taka slodka ciapeczka,,,taki,,,Cesio z Sułosowej:loveu: Quote
Slomka22 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 karusiap napisał(a):Okazalo sie tez nagle,ze psy maja razem spac w budzie....i ze suka bedzie laczona z psem jakiims... tzn co beda kolejne psiaki, ktore nie wiadomo co spotka?:mad::mad::mad::angryy: Widac to nie dla Czesia byla chata - czyli dalej odnawiam ogloszenia Quote
Jagienka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Slomka22 napisał(a):tzn co beda kolejne psiaki, ktore nie wiadomo co spotka?:mad::mad::mad::angryy: Widac to nie dla Czesia byla chata - czyli dalej odnawiam ogloszenia Nie było rozmowy... ciemnogród to ciemnogród. I jeszcze miał gonić małe psy z podwórka, które im pod bramą przechodzą... :cool1: Dziękujemy za pomoc w ogłoszniach, Slomko :loveu: Bo Czesio poza tym, że nie pogoni małych psów i nie ma jajek jest naprawdę idealny :evil_lol: Quote
Slomka22 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Dobrze, ze on ich pogonil:diabloti: Rozumiem, ze teoria pt. suka musi miec raz chociaz mlode Noz sie w kieszeni otwiera. :mad::mad::mad: To moze dlatego nie chcieli Czesio bo on nie moglby przyczynic sie do kolejnego pokolenia psiego nieszczescia Quote
Jagienka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Slomka22 napisał(a): To moze dlatego nie chcieli Czesio bo on nie moglby przyczynic sie do kolejnego pokolenia psiego nieszczescia Myślę, że to miało duży wpływ. A suka... podhalanka... w typie... bez rodowodu oczywiście :angryy: Quote
AMIGA Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 To nie było TO. A :loveu:TO :loveu:się napewno znajdzie. Trzeba tylko cierpliwości :p Quote
Asior Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ale cudny jest.. Dopiero teraz trafiłam na jego wątek. Taka piękność i nie ma domku???? Quote
AMIGA Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bo nie każdy zasługuje na takiego wspaniałego psa:p;) Quote
agamika Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 no to teraz wszyscy zobaczą w jaki stan karusiap wprawia Cześka :diabloti: [IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/cz_01.jpg[/IMG] Quote
Slomka22 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Czesio Ty jesteś pies czy ptak :evil_lol: - sliczny z ciebie pies. Domki nie wiedzą co tracą. Znajdziesz domek - tylko trzeba być cierpliwym. A może ty Karusi nie chcesz porzucić :evil_lol: A ja z maly offem ale im wiecej osob wie tym psiak ma wieksza szanse [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/apel-o-pomoc-satelita-pogorszenie-stanu-zdrowia-czas-minal-do-uspienia-118824/[/URL] Quote
karusiap Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='agamika']no to teraz wszyscy zobaczą w jaki stan karusiap wprawia Cześka :diabloti: [IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/cz_01.jpg[/IMG][/quote] moje szczescie latajace:loveu::loveu: on tak sie cieszy na widok czlowieka....a potem jak biegnie do boksu i zapomina,ze jest na smyczy to nie staje jak inne psy gdy juz za bardzo ciagnie tylko skacze,fruwa,lata:loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 zesio sobie wczoraj rzypomniał szczenięce lata. I dobrał sobie kompana do zabaw - Axelka, który mimo, że ma kilka miesięcy, to już dorasta wialkością Czesiowi. Młody wskakiwał Czesiowi na plecy, podgryzali sie w zabawie i gdyby nie to, że obaj byli na smyczach, to zabawa bylaby jeszcze przedniejsza. Niestety mój aparat jak na złośc odmówił wczoraj posłuszeństwa, więc nie ma żadnej dokumentacji z wczorajszych igraszek:-( Quote
Recommended Posts