Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka napisał(a):
A ja? :oops:

oj Ty niedomyslna,no ja w sensie MY, no to chyba oczywiste bo skoro maja byc PANSTWO (czyli Pan i Pani ) i ich pies to nas tez musi byc trojka,zeby sily byly wyrownane....chyba nie trudno to bylo przewidziec:shake::loveu::loveu:

Posted

no i wydawalo sie zbyt pieknie...
Panstwo przyjechali z sunia,Czesio ja ignorowal ona jego.Bylo pare powarkiwan.
Czesio jest psim jedynakiem,jak ktoswystawia reke on juz jest bo a nuz to do glaskania.Tulil sie,calowal,pokaal jaki jest cudowny:loveu::loveu:

Ale...rozmowa tel byla inna.Nagle okazalo sie,ze pies ma odstraszac inne ,ktore wlaza przez bramke,chyba szukano stroza,Czesiu okazal sie za lagodny.
Okazalo sie tez nagle,ze psy maja razem spac w budzie....i ze suka bedzie laczona z psem jakiims...

po prostu totalny niewypal:(

a moj TZ powiedzial mi,zeby nie dawac Czesia,on musi miec dom idealny,bo...i tak go ktos juz skrzywdzil imieniem:angryy:(nie,zeby wiedzial,ze ja mu je nadalam:roll:):evil_lol::evil_lol:

Posted

Popieram troszkę TZ,bo Czesio kojarzy się z bohaterem kreskówki "Władcy Móch"!:evil_lol:
Gdy Krystian udaje,że nie rozumie co do niego mówia i robi taka przygłupawą minę ,to właśnie nazywam go Czesio!:evil_lol:

Posted

epe napisał(a):
Popieram troszkę TZ,bo Czesio kojarzy się z bohaterem kreskówki "Władcy Móch"!:evil_lol:
Gdy Krystian udaje,że nie rozumie co do niego mówia i robi taka przygłupawą minę ,to właśnie nazywam go Czesio!:evil_lol:

ale to taka slodka ciapeczka,,,taki,,,Cesio z Sułosowej:loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
Okazalo sie tez nagle,ze psy maja razem spac w budzie....i ze suka bedzie laczona z psem jakiims...

tzn co beda kolejne psiaki, ktore nie wiadomo co spotka?:mad::mad::mad::angryy:

Widac to nie dla Czesia byla chata - czyli dalej odnawiam ogloszenia

Posted

Slomka22 napisał(a):
tzn co beda kolejne psiaki, ktore nie wiadomo co spotka?:mad::mad::mad::angryy:

Widac to nie dla Czesia byla chata - czyli dalej odnawiam ogloszenia

Nie było rozmowy... ciemnogród to ciemnogród. I jeszcze miał gonić małe psy z podwórka, które im pod bramą przechodzą... :cool1:

Dziękujemy za pomoc w ogłoszniach, Slomko :loveu: Bo Czesio poza tym, że nie pogoni małych psów i nie ma jajek jest naprawdę idealny :evil_lol:

Posted

Dobrze, ze on ich pogonil:diabloti:

Rozumiem, ze teoria pt. suka musi miec raz chociaz mlode
Noz sie w kieszeni otwiera. :mad::mad::mad:

To moze dlatego nie chcieli Czesio bo on nie moglby przyczynic sie do kolejnego pokolenia psiego nieszczescia

Posted

Slomka22 napisał(a):

To moze dlatego nie chcieli Czesio bo on nie moglby przyczynic sie do kolejnego pokolenia psiego nieszczescia

Myślę, że to miało duży wpływ.
A suka... podhalanka... w typie... bez rodowodu oczywiście :angryy:

Posted

Czesio Ty jesteś pies czy ptak :evil_lol: - sliczny z ciebie pies. Domki nie wiedzą co tracą. Znajdziesz domek - tylko trzeba być cierpliwym. A może ty Karusi nie chcesz porzucić :evil_lol:

A ja z maly offem ale im wiecej osob wie tym psiak ma wieksza szanse
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/apel-o-pomoc-satelita-pogorszenie-stanu-zdrowia-czas-minal-do-uspienia-118824/[/URL]

Posted

[quote name='agamika']no to teraz wszyscy zobaczą w jaki stan karusiap wprawia Cześka :diabloti:

[IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/cz_01.jpg[/IMG][/quote]
moje szczescie latajace:loveu::loveu:
on tak sie cieszy na widok czlowieka....a potem jak biegnie do boksu i zapomina,ze jest na smyczy to nie staje jak inne psy gdy juz za bardzo ciagnie tylko skacze,fruwa,lata:loveu::loveu:

Posted

zesio sobie wczoraj rzypomniał szczenięce lata. I dobrał sobie kompana do zabaw - Axelka, który mimo, że ma kilka miesięcy, to już dorasta wialkością Czesiowi. Młody wskakiwał Czesiowi na plecy, podgryzali sie w zabawie i gdyby nie to, że obaj byli na smyczach, to zabawa bylaby jeszcze przedniejsza.
Niestety mój aparat jak na złośc odmówił wczoraj posłuszeństwa, więc nie ma żadnej dokumentacji z wczorajszych igraszek:-(