karusiap Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 ale jaka dzielna:pmoj komputer bylby juz chyba w kawalkach;) Quote
Slomka22 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Czesiu jestes slicznym psem - pokaz sie swiatu Quote
Jagienka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Czesław sobie zepsuł łapę... czeka go interwencja weterynaryjna... I nie ma specerów, tylko na sio i kooo i do boksu... :cool1: Quote
Slomka22 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 a ja mu alegratke dzis wyroznilam Czesio ty zdrowiej szybko Quote
karusiap Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Najwieksza przytulanka na swiecie:loveu::loveu::loveu: Quote
agamika Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 oj taaaak wczoraj Kora miała odwiedziny , Pnastwo z 2 dzieci ... Czeska tez dostali na spacer ... nawet 5 m nie mogli przejśc, tak sie ciągle przytulał :loveu: :loveu: :loveu: i taki pies ciągle w hotelu :-( na allegro ma obserwatorów, ale co z tego jak nikt nie dzowni :placz::placz: Quote
agamika Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Czesiek u dentysty ? :diabloti: to tylko Axel Quote
karusiap Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Axel patrzy jak na czuba:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Czesiu tak sie poddawal czesanku:loveu: Quote
Slomka22 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 karusiap napisał(a):Axel patrzy jak na czuba:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Czesiu tak sie poddawal czesanku:loveu: widac ze zadowolony ;) Quote
karusiap Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 najwiekszym szokiem jest to,ze po Czesia nie bylo jeszcze ani pol tel....Za to dzis byl tel po Hektora,ale rozmowa skonczyla sie na Czesiu;) Pani mieszka anzreczonym w Porąbce Uszewskiej (to gdzies za Brzeskiem) i wlasciwie to mozna juz jechacdo niej z Czesiem,tzn my na wizyte a ona prosi by wziac go od razu.... Pies ma mieszkac w domu a najwazniejsze,ze lubi sie przytulac;)Oczywsicie wszytsko do sprawdzenia,ale jakies swiatelko jest. Najgorsze,ze moj samochoc na najblizszy tydzien odmowil wspolpracy....i musze cos kombinowac. A wyjazd mozna by polaczyc z odwiedzeniem Rudzika:loveu:tzn tak mi sie wydaje:cool1: Quote
AMIGA Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Hmmmmmmmmmmmmm to kiedy planowany jest wyjazd? Quote
Jagienka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 AMIGA napisał(a):Hmmmmmmmmmmmmm to kiedy planowany jest wyjazd? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem czy nie uległa decyzja rozmyśleniu Quote
AMIGA Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Że niby kto się rozmyślił? Czesio? Jak usłyszał, że ewentualnie miałby jechac pandeczka, to ma to w nosie? :evil_lol: Quote
Jagienka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 AMIGA napisał(a):Że niby kto się rozmyślił? Czesio? Jak usłyszał, że ewentualnie miałby jechac pandeczka, to ma to w nosie? :evil_lol: aaaa tego to nie wiem, w sumie nic nie mówił, ale może to dlatego, że z Nim jeszcze na ten temat nikt nie gadał... niby o nim a jest tak jakby obok... :roll: no ale do rzeczy, śmy się z karusiap rozmyśliłyśmy chyba po analizie cząsteczkowej rozmowy z kobietą... taka... nooo troche nieprzekonywująca... "A ładny?" no, itepe chociaż... czasem... lepszy rydz niż nic... no więc nie ten, ale raczej nie, chociaż z karusiap to nigdy nic nie wiadomo... juz jaśniej? :lol::evil_lol::eviltong: Quote
karusiap Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Przeczucie nas nie mylilo.Dostalam 10 min temu smsa,ze Pani nie bedzie mogla miec pieska,bo wlasciciel (?) sie nie zgodzil:shake: Quote
Jagienka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 karusiap napisał(a):Przeczucie nas nie mylilo.Dostalam 10 min temu smsa,ze Pani nie bedzie mogla miec pieska,bo wlasciciel (?) sie nie zgodzil:shake: No co Ty się tak dziwisz, nie wiedziałaś, że niektóre Pani mają swoich właścicieli? :eviltong: No a koniec końców... Czesław nadal bez światełka :-( Quote
Slomka22 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Czesiu nie martw sie - bo jak pani tak byla niezdecydowana to lepiej dla Ciebie ze nie pojechales... a chatka gdzies na ciebie czeka tylko musi jeszcze Cie wypatrzec Quote
karusiap Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Mialam tel o Czesia!! PIERWSZY!!!poprzedni byl o Hektora,a stanelo na czesiu. Panstwo maja dom z ogrodkiem i 2,5 letnia podhalanke.W ogrodzie brak kojca oraz budy:loveu:(kiedys byla,ale ze nikt nie chcial z niej korzystac to juz nie ma):evil_lol: Psiak biega w dzien po ogrodzie,wchodzi do domu normalnie a spi na swoim poslaniu w domu:) W czwartek spotkanie ja i Czesiu kontra Panstwo i ich sunia:multi: Bardzo podoba mi sie,ze wizyty,umowy a nawet przyjazd z sunia nie sa problemem:) Domek pod Brzeskiem. Zobaczymy tylko jak sie psiaki zgodza....bo Czesiu to zazdrosnik okrutny.... Quote
agamika Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 no ja mu dam łobuzowanie :mad: jutro prosze mu powiedzieć ze jak dzentelmenem nie będzie to mu Zołze do boksu przyprowadzę :diabloti: ... Quote
Recommended Posts