Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luka1 napisał(a):

Jak sie ustawicie z fotelem przy szosie to na pewno ktoś sie zatrzyma ( jeszcze was przez tydzień w telewizji bedą pokazywać - blondynki z fotelem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

gooopole :megagrin:

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby któraś z "błońskich" cioteczek sie wybierała z wizytą do Dziadzia to ja też sie piszę jakby co.;)
niestety widziałam u tych meneli szczeniaka latającego luzem, Boziu mam nadzieje, że to nie ich tylko w "gościach":shake:
i w pobliżu, żeby nie było tak różowo "na tyłach "komendy policji, ktoś wywalił piękną kicie , maleńtaska błękitno-szary,znaczy maleńtasek podrostek coś ok.3-4 miesiące, chudy jak sznurówka , hmmm biega za psami ....myślałam tydzień temu ,że to czyjś ale teraz jestem pewna ,że został wywalony, cioteczki poluje na niego, gdy go złapie to hmmm brać? kto ma wolne miejsce dla kici?

Posted

enia napisał(a):
gdy go złapie to hmmm brać? kto ma wolne miejsce dla kici?

Ode mnie miała brać koty Morisowa, też z Błonia z Urzędu, mieli dwa bezdomniaczki ale już mają nowy domek....z tym, że Morisowa miała panleuko i może wziąć do siebie kota 2 tygodnie po szczepieniu - no przynajmniej wtedy mogła, nie wiem czy już nie jest zakocona :roll:

Posted

[quote name='Ziutka']Ode mnie miała brać koty Morisowa, też z Błonia z Urzędu, mieli dwa bezdomniaczki ale już mają nowy domek....z tym, że Morisowa miała panleuko i może wziąć do siebie kota 2 tygodnie po szczepieniu - no przynajmniej wtedy mogła, nie wiem czy już nie jest zakocona :roll:
:roll: ja mysle, ze morisowa i tak juz niezlego bajzlu owego czasu narobila czytaj Biedrzycka. A teraz chce koty brac po jednym szczepiniu jak ma w domu panleukopenie?????:crazyeye:

Posted

Najpierw musze go złapać, że też moja starucha kocica jest taka wstrętna dla innych kotów, łajza żadnego nie toleruje w domu ani na działce, a psy to i owszem -bardzo lubi.

Posted

asiamm napisał(a):
a ja ze dwa dni temu późnym wieczorem widziałam naprzeciwko MarcPola dwa zwinięte mocno w kłębuszki śpiące na trawniku wilkowate (tylko mniejsze) psiaki :-(

O jesoosie :shake:

A ja mam jeszcze psa z pożaru z Błonia :placz:
Dzisiaj mu wątek założę...ma dziurę na lewym boku :shake:
Byłam wczoraj w Urzędzie i będą sponsorować leczenie, tylko co mi po tym jak go nie mam gdzie zabrać :cool1: wczoraj pojechał do Luki psiak z linka pod moim podpisem i nie mamy gdzie tamtego umieścić :placz:

Posted

Anielka, dzwoniłam już do Pani Marty, umówiłyśmy się jutro na 13.00 :lol:

Fotele będą 2 od teściowej i jeszcze ma od sąsiadki jeden zwinąć :evil_lol: :diabloti:

Posted

Ziutka napisał(a):
O jesoosie :shake:

A ja mam jeszcze psa z pożaru z Błonia :placz:
Dzisiaj mu wątek założę...ma dziurę na lewym boku :shake:
Byłam wczoraj w Urzędzie i będą sponsorować leczenie, tylko co mi po tym jak go nie mam gdzie zabrać :cool1: wczoraj pojechał do Luki psiak z linka pod moim podpisem i nie mamy gdzie tamtego umieścić :placz:

z jakiego pożaru? :-( duży? gdzie teraz się podziewa?

Posted

asiamm napisał(a):
z jakiego pożaru? :-( duży? gdzie teraz się podziewa?

Na trasie poznańskiej był pożar domu, koło tego nowego kościoła i Centrobudu.
Właściciele alkoholicy, jego "Pani" jest w szpitalu i raczej już z niego nie wróci.
Pies był bity i na metrowym łańcuchu - tak mówią sąsiedzi i ludzie z Urzędu.
Teraz jest dokarmiany przez Urząd i sąsiadów i tak się tuła.
Wysyłam Ci jego fotki na maila.

Posted

asiamm napisał(a):
jesooo, a ta dziura od czego??? ładny jest

No właśnie nikt nie wie od czego :shake: podejrzewają, że podczas ucieczki z łańcucha jak dom się palił, nadział się na coś :-( dostaje na to antybiotyki ale ropa nadal się z niego leje :shake: no ładniutki i młody psina jeszcze i straszny przytulak z niego.

Posted

asiamm napisał(a):
EDIT - czemu nie można postów usuwać?

No właśnie od jakiegoś czasu tak się dzieje, że nie można :angryy:
asiamm napisał(a):
kiedy będzie wątek psiunia?

A że tak nieskromnie zapytam...miałabyś czas założyć ??? :oops:

Posted

Ziutka napisał(a):
No właśnie od jakiegoś czasu tak się dzieje, że nie można :angryy:

A że tak nieskromnie zapytam...miałabyś czas założyć ??? :oops:

ja skromnie odpowiem, że w pracy jestem :eviltong: a do domu wracam na nocki ;)
tekst i tak musiałabyś sama napisać, bo ja nic o nim nie wiem :roll: a fotek w pracy nie wstawię

Posted

asiamm napisał(a):
ja skromnie odpowiem, że w pracy jestem :eviltong: a do domu wracam na nocki ;)
tekst i tak musiałabyś sama napisać, bo ja nic o nim nie wiem :roll: a fotek w pracy nie wstawię

Nie fajnie :shake:

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

• 1 month later...
Posted

Mały, biały, rasy Westie

Zaginął 4. listopada (wtorek) wieczorem, w okolicach Cmentarza w Skotnikach/Łagiewnikach.

UWAGA!!! Pies jest alergikiem. Może jeść tylko specjalistyczną karmę.

Dla znalazcy nagroda!!!
tel. 602 78 58 49

Posted

[quote name='Gosiapk']Co u maluszka nowego?[/quote]
Zapytam Arki czy była w odwiedzinach u Pani Irminy ;)
Jak tylko się czegoś dowiem to napiszę rzecz jasna :lol: