Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malcharek Maria'][B]Agata Hanel [/B]- będziesz napewno w Głogowie? Rejka jest jedyna w kl. młodzieży:lol: no i 1 pies. Możesz powalczyć o NJwR
A nawiasem mówiąc parsonów jest [B]AŻ 3 SZT[/B]. Szkoda że Zorro nie został zgłoszony.[/quote]
Postaram się być. Być może uda mi się wysłać znajomą, ale jeszcze nie jest pewna.
Właśnie dostałam numer startowy i sedziowanie zaczyna się o 10:40, więc teoretycznie do 11-tej powinno być po. Jesli znajoma nie wypali to muszę przeliczyć kilometry, średnią prędkość i jest wielce możliwe że mi się uda. Ale na 13-tą muszę być w Poznaniu. Zobaczę co się da zrobić.

A z zimą jestem przekonana że KTOŚ JĄ UKRADŁ! Żurawie juz na całego sie wydzierają, zwierzyna zaczyna gubić futro, ptaszki śpiewają wiosenne trele. Koszmar.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A gdzie sie wybieracie na nastepne wystawy???

My narazie Głogów, Berlin, Czechy, co pozniej nie wiadomo :roll:

[QUOTE]A z zimą jestem przekonana że KTOŚ JĄ UKRADŁ! Żurawie juz na całego sie wydzierają, zwierzyna zaczyna gubić futro, ptaszki śpiewają wiosenne trele. Koszmar.[/QUOTE]

Dokladnie mogłoby juz troche przymrozic - juz wszyscyt jestesmy wykonczeni tym "gorącem", - nie lubie zimy ale pare mroznych dni by sie przydało choćby żeby robactwo wytępić ;)

Pozdrawiam

Aga

Posted

[quote name='Marek z Gromem']A gdzie sie wybieracie na nastepne wystawy???

My narazie Głogów, Berlin, Czechy, co pozniej nie wiadomo :roll:

Dokladnie mogłoby juz troche przymrozic - juz wszyscyt jestesmy wykonczeni tym "gorącem", - nie lubie zimy ale pare mroznych dni by sie przydało choćby żeby robactwo wytępić ;)

Pozdrawiam

Aga[/quote]
Ja tez jade do Czech i Berlina-w jakiej klasie wystawiacie?

Posted

Uff! Właśnie dostałam wiadomość że znajoma wystawi Reję:cool2:
Bo już obmyślałam trasę rajdu Głogów-Poznań.
Sprawdziłam inne parsony i są wystawiane przez jednego właściciela z Niemiec. Rejka broni więc honoru polskich parsonów.

Posted

[quote name='Agata Hanel']Uff! Właśnie dostałam wiadomość że znajoma wystawi Reję:cool2:
Bo już obmyślałam trasę rajdu Głogów-Poznań.
Sprawdziłam inne parsony i są wystawiane przez jednego właściciela z Niemiec. Rejka broni więc honoru polskich parsonów.[/quote]

I BARDZO DOBRZE:lol: Mam nadzieję, że wygra!!!!

Posted

widzę, ze tematy wystawy zdominowały dyskusję , no i brak zimy na którą my nie możemy narzekać :cool3: dziś rano termometr wskazywał -15st. Edy po 20 minutach biegania przyszedł do mnie i chciał, żebym go wzięła na ręce :p oczywiście kochana pani zaniosła pieska do domu i takiego "zamrożonego" wrzuciła panu do łóżka :diabloti: tak na dobrą pobudkę :loveu: Może potem wrzuce kilka fotek z zimą :evil_lol: żebyście mogli trochę ją poczuć

Posted

[quote name='mona_27']widzę, ze tematy wystawy zdominowały dyskusję , no i brak zimy na którą my nie możemy narzekać :cool3: dziś rano termometr wskazywał -15st. Edy po 20 minutach biegania przyszedł do mnie i chciał, żebym go wzięła na ręce :p oczywiście kochana pani zaniosła pieska do domu i takiego "zamrożonego" wrzuciła panu do łóżka :diabloti: tak na dobrą pobudkę :loveu: Może potem wrzuce kilka fotek z zimą :evil_lol: żebyście mogli trochę ją poczuć[/quote]

U nas od jutra też ma zawitać zima. Może i nam uda się zrobić zdjęcia psiaków w zimowej scenerii:lol:

Posted

[quote name='Malcharek Maria']U nas od jutra też ma zawitać zima. Może i nam uda się zrobić zdjęcia psiaków w zimowej scenerii:lol:[/quote]

A u mnie od dziś już pada :placz: I to nie jakiś fajnych śnieg, a takie drobinki, co to zaraz się roztopią :placz:

Posted

U nas tez zima!!!

A wiecie co ja o niej mysle, O tej ZIMIE::mad: :shake: :placz: :wallbash: :motz: :2gunfire: :zly7: :talker: :chainsaw: :flaming:
to o niej mysle, ot co.

Posted

[quote name='Abi']U nas tez zima!!!

A wiecie co ja o niej mysle, O tej ZIMIE::mad: :shake: :placz: :wallbash: :motz: :2gunfire: :zly7: :talker: :chainsaw: :flaming:
to o niej mysle, ot co.[/quote]

Mną miotają różne myśłi.:roll: Nie lubię zimy bardzo, ale z drugiej strony z racji wykonywanej przeze mnie pracy cieszę się na zimę, będzie można ciut ciut odsapnąć i naładować bateryjki na kolejny sezon budowlany :lol:

Pozdrawiam

Agnieszka

Posted

Ja się cieszę z zimy, chociaż u mnie jest tylko lekki mróz. Mróz i śnieg to naturalna kolej rzeczy. Jakby ich zabrakło, to w Polsce możnaby zaczać sadzić palmy.

Mam dla was zagadkę. W domu mam 3 suki:
Rejka- 8 kg
Marla z forum- 20 kg
Birma- 25 kg.
Zgadnijcie która suka rządzi w stadzie:thinkerg:

Posted

Zima dotarła też do nas. Nasypało śniegu, wieje wiatr i tworzą się zaspy:mad: Mam nadzieję, że do niedzieli drogi zostaną odśnieżone i do Głogowa dojedziemy bez problemu:lol:

Posted

[quote name='Agata Hanel']Ja się cieszę z zimy, chociaż u mnie jest tylko lekki mróz. Mróz i śnieg to naturalna kolej rzeczy. Jakby ich zabrakło, to w Polsce możnaby zaczać sadzić palmy.

Rejka- 8 kg
Marla z forum- 20 kg
Birma- 25 kg.
Zgadnijcie która suka rządzi w stadzie:thinkerg:[/quote]

Oczywiście Rejka:evil_lol:

Posted

[quote name='Agata Hanel']
Rejka- 8 kg
Marla z forum- 20 kg
Birma- 25 kg.
Zgadnijcie która suka rządzi w stadzie:thinkerg:[/quote]
To zbyt proste :roll:. Wiadomo - Rejka :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='zadziorny']To zbyt proste :roll:. Wiadomo - Rejka :cool3: :evil_lol: :eviltong:[/quote]
Ale muszę dodać że jeszcze dwie suki stoją jej na drodze do całkowitego panowania, to jest 2 suki wilczyce bedące własnością firmy, ale razem chodzą na spacery. Trudny orzech do zgryzienia, ale Reja da radę! Gdzie diabeł nie może tam teriera pośle:diabloti: !
U mnie też zaczyna prószyć śnieg! Wreszcie będzie można porobić zimowe fotki.

Posted

Agata, proste pytanie. Teriery juz tak maja. Moj Czari wazacy 4,5kg zawsze rzadzil jesli znalazl sie z innym psem. U moich rodzicow, w ich mieszkaniu labrador (42kg!) nie mogl wejsc pod stol bo Czari tam spal. Na sylwestra pudel kolezanki nie mogl wskoczyc na wlasna kanape. Na wyjezdzie letnim kolezanka przygarnela kundelka i jak chcial wskoczyc na jej lozko to sfrunal szybciej niz pomyslal :evil_lol: Jestem ciekawa jak bedzie z Czarim i Abra - narazie jak przyjezdzamy do Zielonej to rzadzi Czari - nie wpuszcza Abry na kanape i potrafi przydusic ja do gleby jak przesadza w zabawie. Ale mysle, ze jak Abra bedzie dorosla to odpusci dziewczynie :roll:

U nas pada snieg i jest slicznie, bialo! Szkoda, ze jestem taki zmarzluch ale jest naprawde pieknie.

Posted

U nas dzis rano -6.Psiaki jakby tego nie czuły-ganiały jak co dzień ,wielkim plusem jest to ,że po powrocie ze spaceru nie musiała ich wycierać z błotka.Troche były zdziwione,że ominęła ich codzienna toaleta więc musialam dla proformy udawac,że przecieram im łapy:)

Posted

[quote name='Marek z Gromem']ZAPRASZAMY NA STRONE SZORTINKA (testową) :)

[URL]http://maryniax.googlepages.com/[/URL][/quote]

Gratulacje za stronkę:loveu: Mam nadzieję, że będzie rozbudowywana ale teraz też jest O,K,

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...