Agata Hanel Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Malcharek Maria'][B]Agata Hanel [/B]- będziesz napewno w Głogowie? Rejka jest jedyna w kl. młodzieży:lol: no i 1 pies. Możesz powalczyć o NJwR A nawiasem mówiąc parsonów jest [B]AŻ 3 SZT[/B]. Szkoda że Zorro nie został zgłoszony.[/quote] Postaram się być. Być może uda mi się wysłać znajomą, ale jeszcze nie jest pewna. Właśnie dostałam numer startowy i sedziowanie zaczyna się o 10:40, więc teoretycznie do 11-tej powinno być po. Jesli znajoma nie wypali to muszę przeliczyć kilometry, średnią prędkość i jest wielce możliwe że mi się uda. Ale na 13-tą muszę być w Poznaniu. Zobaczę co się da zrobić. A z zimą jestem przekonana że KTOŚ JĄ UKRADŁ! Żurawie juz na całego sie wydzierają, zwierzyna zaczyna gubić futro, ptaszki śpiewają wiosenne trele. Koszmar.
Marek z Gromem Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 A gdzie sie wybieracie na nastepne wystawy??? My narazie Głogów, Berlin, Czechy, co pozniej nie wiadomo :roll: [QUOTE]A z zimą jestem przekonana że KTOŚ JĄ UKRADŁ! Żurawie juz na całego sie wydzierają, zwierzyna zaczyna gubić futro, ptaszki śpiewają wiosenne trele. Koszmar.[/QUOTE] Dokladnie mogłoby juz troche przymrozic - juz wszyscyt jestesmy wykonczeni tym "gorącem", - nie lubie zimy ale pare mroznych dni by sie przydało choćby żeby robactwo wytępić ;) Pozdrawiam Aga
kaska33 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Marek z Gromem']A gdzie sie wybieracie na nastepne wystawy??? My narazie Głogów, Berlin, Czechy, co pozniej nie wiadomo :roll: Dokladnie mogłoby juz troche przymrozic - juz wszyscyt jestesmy wykonczeni tym "gorącem", - nie lubie zimy ale pare mroznych dni by sie przydało choćby żeby robactwo wytępić ;) Pozdrawiam Aga[/quote] Ja tez jade do Czech i Berlina-w jakiej klasie wystawiacie?
Marek z Gromem Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='kaska33']Ja tez jade do Czech i Berlina-w jakiej klasie wystawiacie?[/quote] Championów A ty??
Agata Hanel Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Uff! Właśnie dostałam wiadomość że znajoma wystawi Reję:cool2: Bo już obmyślałam trasę rajdu Głogów-Poznań. Sprawdziłam inne parsony i są wystawiane przez jednego właściciela z Niemiec. Rejka broni więc honoru polskich parsonów.
kaska33 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Marek z Gromem']Championów A ty??[/quote] Gabi w championach,Ali w pośredniej.
Marmal Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Agata Hanel']Uff! Właśnie dostałam wiadomość że znajoma wystawi Reję:cool2: Bo już obmyślałam trasę rajdu Głogów-Poznań. Sprawdziłam inne parsony i są wystawiane przez jednego właściciela z Niemiec. Rejka broni więc honoru polskich parsonów.[/quote] I BARDZO DOBRZE:lol: Mam nadzieję, że wygra!!!!
mona_27 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 widzę, ze tematy wystawy zdominowały dyskusję , no i brak zimy na którą my nie możemy narzekać :cool3: dziś rano termometr wskazywał -15st. Edy po 20 minutach biegania przyszedł do mnie i chciał, żebym go wzięła na ręce :p oczywiście kochana pani zaniosła pieska do domu i takiego "zamrożonego" wrzuciła panu do łóżka :diabloti: tak na dobrą pobudkę :loveu: Może potem wrzuce kilka fotek z zimą :evil_lol: żebyście mogli trochę ją poczuć
Marmal Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='mona_27']widzę, ze tematy wystawy zdominowały dyskusję , no i brak zimy na którą my nie możemy narzekać :cool3: dziś rano termometr wskazywał -15st. Edy po 20 minutach biegania przyszedł do mnie i chciał, żebym go wzięła na ręce :p oczywiście kochana pani zaniosła pieska do domu i takiego "zamrożonego" wrzuciła panu do łóżka :diabloti: tak na dobrą pobudkę :loveu: Może potem wrzuce kilka fotek z zimą :evil_lol: żebyście mogli trochę ją poczuć[/quote] U nas od jutra też ma zawitać zima. Może i nam uda się zrobić zdjęcia psiaków w zimowej scenerii:lol:
mona_27 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 w galerii możecie zobaczyć kilka zdjęć Edka, wszystkie są robione zimową porą :lol: dzisiaj zamieściłam !!!!
D0minika Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Malcharek Maria']U nas od jutra też ma zawitać zima. Może i nam uda się zrobić zdjęcia psiaków w zimowej scenerii:lol:[/quote] A u mnie od dziś już pada :placz: I to nie jakiś fajnych śnieg, a takie drobinki, co to zaraz się roztopią :placz:
jaszczurka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 W ogole zrobilo sie juz zimniej. Zmarzlam na spacerku z Abra brrrr
Abi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 U nas tez zima!!! A wiecie co ja o niej mysle, O tej ZIMIE::mad: :shake: :placz: :wallbash: :motz: :2gunfire: :zly7: :talker: :chainsaw: :flaming: to o niej mysle, ot co.
Marek z Gromem Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Abi']U nas tez zima!!! A wiecie co ja o niej mysle, O tej ZIMIE::mad: :shake: :placz: :wallbash: :motz: :2gunfire: :zly7: :talker: :chainsaw: :flaming: to o niej mysle, ot co.[/quote] Mną miotają różne myśłi.:roll: Nie lubię zimy bardzo, ale z drugiej strony z racji wykonywanej przeze mnie pracy cieszę się na zimę, będzie można ciut ciut odsapnąć i naładować bateryjki na kolejny sezon budowlany :lol: Pozdrawiam Agnieszka
Agata Hanel Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ja się cieszę z zimy, chociaż u mnie jest tylko lekki mróz. Mróz i śnieg to naturalna kolej rzeczy. Jakby ich zabrakło, to w Polsce możnaby zaczać sadzić palmy. Mam dla was zagadkę. W domu mam 3 suki: Rejka- 8 kg Marla z forum- 20 kg Birma- 25 kg. Zgadnijcie która suka rządzi w stadzie:thinkerg:
Marmal Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Zima dotarła też do nas. Nasypało śniegu, wieje wiatr i tworzą się zaspy:mad: Mam nadzieję, że do niedzieli drogi zostaną odśnieżone i do Głogowa dojedziemy bez problemu:lol:
Marmal Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Agata Hanel']Ja się cieszę z zimy, chociaż u mnie jest tylko lekki mróz. Mróz i śnieg to naturalna kolej rzeczy. Jakby ich zabrakło, to w Polsce możnaby zaczać sadzić palmy. Mam dla was zagadkę. W domu mam 3 suki: Rejka- 8 kg Marla z forum- 20 kg Birma- 25 kg. Zgadnijcie która suka rządzi w stadzie:thinkerg:[/quote] Oczywiście Rejka:evil_lol:
zadziorny Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Agata Hanel'] Mam dla was zagadkę. W domu mam 3 suki: Rejka- 8 kg Marla z forum- 20 kg Birma- 25 kg. Zgadnijcie która suka rządzi w stadzie:thinkerg:[/quote] To zbyt proste :roll:. Wiadomo - Rejka :cool3: :evil_lol: :eviltong:
Agata Hanel Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='zadziorny']To zbyt proste :roll:. Wiadomo - Rejka :cool3: :evil_lol: :eviltong:[/quote] Ale muszę dodać że jeszcze dwie suki stoją jej na drodze do całkowitego panowania, to jest 2 suki wilczyce bedące własnością firmy, ale razem chodzą na spacery. Trudny orzech do zgryzienia, ale Reja da radę! Gdzie diabeł nie może tam teriera pośle:diabloti: ! U mnie też zaczyna prószyć śnieg! Wreszcie będzie można porobić zimowe fotki.
jaszczurka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Agata, proste pytanie. Teriery juz tak maja. Moj Czari wazacy 4,5kg zawsze rzadzil jesli znalazl sie z innym psem. U moich rodzicow, w ich mieszkaniu labrador (42kg!) nie mogl wejsc pod stol bo Czari tam spal. Na sylwestra pudel kolezanki nie mogl wskoczyc na wlasna kanape. Na wyjezdzie letnim kolezanka przygarnela kundelka i jak chcial wskoczyc na jej lozko to sfrunal szybciej niz pomyslal :evil_lol: Jestem ciekawa jak bedzie z Czarim i Abra - narazie jak przyjezdzamy do Zielonej to rzadzi Czari - nie wpuszcza Abry na kanape i potrafi przydusic ja do gleby jak przesadza w zabawie. Ale mysle, ze jak Abra bedzie dorosla to odpusci dziewczynie :roll: U nas pada snieg i jest slicznie, bialo! Szkoda, ze jestem taki zmarzluch ale jest naprawde pieknie.
Ludek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 U nas też sypie. Już mi ciarki przechodzą na myśl o powrocie z pracy. Horror bedzie na drogach.
kaska33 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 U nas dzis rano -6.Psiaki jakby tego nie czuły-ganiały jak co dzień ,wielkim plusem jest to ,że po powrocie ze spaceru nie musiała ich wycierać z błotka.Troche były zdziwione,że ominęła ich codzienna toaleta więc musialam dla proformy udawac,że przecieram im łapy:)
jaszczurka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 A Abra i tak musiala isc pod prysznic bo miala kulki sniegowe na lapach i pysku. Ale jaka miala radoche ze sniegu ;)
Marek z Gromem Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ZAPRASZAMY NA STRONE SZORTINKA (testową) :) [URL]http://maryniax.googlepages.com/[/URL]
Marmal Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='Marek z Gromem']ZAPRASZAMY NA STRONE SZORTINKA (testową) :) [URL]http://maryniax.googlepages.com/[/URL][/quote] Gratulacje za stronkę:loveu: Mam nadzieję, że będzie rozbudowywana ale teraz też jest O,K,
Recommended Posts