Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marek z Gromem napisał(a):
My sie wybieramy z Nasza mała i oczywiście z Szorstkiem :)

A ktos sie jeszcze wybiera ???

Ode mnie startują:
1) kl. młodzieży - KAMA
2) kl. championów - CHARLY
3) kl. użytkowa - DIANA

Marek z Gromem - chyba spotkamy się w kl. młodzieży i w kl. użytkowej do porównania?

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Malcharek Maria napisał(a):
Ode mnie startują:
1) kl. młodzieży - KAMA
2) kl. championów - CHARLY
3) kl. użytkowa - DIANA

Marek z Gromem - chyba spotkamy się w kl. młodzieży i w kl. użytkowej do porównania?

Spotkamy sie owszem w klasie młodzieży, ale i w championach ( Szorstek w Championach bedzie wystawiany).

Posted

Spotkamy sie owszem w klasie młodzieży, ale i w championach ( Szorstek w Championach bedzie wystawiany).

Sądziłam, że Szorstek będzie w użytkach:lol:

W kl. młodzieży sunia, ale na stronie jej nie ma. Może jakieś zdjęcie?

Posted

Ziomalka napisał(a):
My planujemy Katowice (mamy pod nosem -trudno byłoby nie być), ale jeszcze się nie zgłosiliśmy, chyba na nas poczekają z tym limitem?:cool3:

Ziomalka mam nadzieję, że uda mi się w końcu popodziwiać Ziomala :eviltong: Do Poznania nam się nie udało dojechać, no ale bliżej niż do Katowic nie może być, więc mam nadzieję że będziemy :evil_lol:
Chociaż teriery to w piątek są? :roll:

Posted

Ano! W piątek terriery zawsze są . Ale ja nie wiem, czy jest co podziwiac, bo jak tak na niego właśnie patrzę, to nachodzi mnie refleksja, czy mi się uda tego kudłacza dobrze przygotować, ale milusi i całuśny to zawsze będzie, tak, że spoko!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ziomalko, mam te same obawy, a nawet wieksze zmartwienie...Moja Leda ma taaaaakie uczulenie.Dostala antybiotyk, po ktorym pogorszyl sie stan jej skory. Bylam dzis u weta i wszystko odstawiam. Nie wiem co bedzie dalej, bo lyse placki wygladaja fatalnie.
Ach, chcialam sie komus pozalic, bo jak patrze na biedna sunie to serce mi sie kraja. Pozdrawiam serdecznie i moze do zobaczenia w Katowicach!!!

Posted

Tinuś napisał(a):
Ziomalko, mam te same obawy, a nawet wieksze zmartwienie...Moja Leda ma taaaaakie uczulenie.Dostala antybiotyk, po ktorym pogorszyl sie stan jej skory. Bylam dzis u weta i wszystko odstawiam. Nie wiem co bedzie dalej, bo lyse placki wygladaja fatalnie.
Ach, chcialam sie komus pozalic, bo jak patrze na biedna sunie to serce mi sie kraja. Pozdrawiam serdecznie i moze do zobaczenia w Katowicach!!!

Miała robione zeskrobiny? Może to nużyca? Oby nie:placz:

Posted

Tinuś napisał(a):

Spoko, spoko mamy jeszcze dwa miesiące, będzie dobrze!;)
Nie wiem, co jest z tą wystawą w Katowicach, jakieś fatum, czy co? Ale większość piesków po niby zimie choruje, ale ma się już ku lepszemu= Leda też będzie na cacy. :lol: Mój w zeszłym roku też miał w tym czasie problemy skórne, ale wet + antybiotyk +jakieś smarowidło rozwiązało sprawę. :multi: Niestety od tej pory mój chłopak nie lubi stolika i zawsze mu się z wet-em kojarzy = jakieś tam bóle przez niego zapamiętane. Co mu uchodzi w zależności od wyrozumiałości sędziego. Brawa dla pani Solecki- Szpunar, którą chciał pożreć właśnie z tego powodu w Krakowie, a Ona się nie tylko że nie dała , a nawet mu Zw. Mł. dała:multi: i dla wszystkich (nie wszystkich), pozostałych wyrozumiałych, co pozwolili ustawiać psiaka na glebie wielkie brawo za wyrozumiałość!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

W kl. młodzieży sunia, ale na stronie jej nie ma. Może jakieś zdjęcie?

WIdze, że Ziomalka wstawiła foty :) Dzieki:) Najowszych zdjęc nie ma w tej galeri postaram sie wstawic cos na forum wieczorem.

Sądziłam, że Szorstek będzie w użytkach:lol:

Szorstek i użytki ??? :-o On jest MOVIE STAR - on ma od norowania kaskaderów takich jak Feivel. Gwiazdor sie obawia, że mu się paznokcie połamią :lol:

Posted

WIdze, że Ziomalka wstawiła foty :) Dzieki:) Najowszych zdjęc nie ma w tej galeri postaram sie wstawic cos na forum wieczorem.

Szorstek i użytki ??? :-o On jest MOVIE STAR - on ma od norowania kaskaderów takich jak Feivel. Gwiazdor sie obawia, że mu się paznokcie połamią :lol:

No a norowanie w Czaplinku?:evil_lol: Pełny sukces!!!! O pazurki się nie bał:lol:

Posted

W dzisiejszej gazecie FAKT ukazał się artykuł ostrzegający właścicieli psów, którzy spacerują na wałach Odry pomiędzy mostem Warszawskim i Szczytnickim, że jakiś zwyrodnialec wykłada truciznę na psy. Jeden już niestety nie żyje, a wiele innych uległo ciężkiemu zatruciu. Redakcja zgłosiła to na policję, która prosi o zgłaszanie się właścicieli psów które po takim spacerze uległy zatruciu o zgłaszanie tego faktu.
Rozmawiałam z właścicielami ZORRA - faktycznie tam właśnie z nim spacerują i też uległ zatruciu. Mało tego. West ich znajomych teraz też jest leczony z powodu zatrucia. Weterynarze proszą o zakładanie psom kagańców w czasie spacerów nad Odrą. Wg gazety ten proceder trwa już prawie od miesiąca.

Proszę ostrzec znajomych dogomaniaków z Wrocławia, którzy właśnie tam spacerują ze swoimi psami aby koniecznie zakładali im kagańce. Mam nadzieję że truciciel szybko wpadnie w ręce policji.

Posted

A to bydlę! Albo jeszcze gorzej!:angryy:

A my wczoraj mieliśmy pracowity i niezbyt przyjemny:cool3: , ale owocny dzionek- Ziomal już w większości wytrymowany. Brzusio, koło klejnotów i pupkę musiałam przyciąć , bo już na mne warczał i chciał zjeść swoją panią :roll: . Zostało jeszcze popiersie i uszy- to już kosmetyka. Naskubałam ze dwie torby kłaków- poducha będzie;). Młody wygląda jak owieczka po strzyżeniu, teraz niech sobie spokojnie odrasta. Mamy dwa miesiące do wystawy to będzie cacy. Zrobił się taki mięciutki i milutki do głaskania :loveu:.

Posted

To liczę na fotki wytrymowanego Ziomala :loveu: Musi wyglądac cudnie!

Co do truciciela- jakiś chory człowiek. Tyle. Trzymam kciuki za wszystkie zatrute psiska- wyjdźccie z tego!

Posted

Russelka napisał(a):
To liczę na fotki wytrymowanego Ziomala :loveu: Musi wyglądac cudnie!

Chcesz to masz:
Ziomal po trymowaniu nadal jest kudłaty i co nieco można jeszcze dopracować :eviltong:

Posted

He, he Ziomal po trymowaniu jest bardziej zarośnięty niż Milo przed trzymowaniem :lol: .

Przed chwila w TV leciał jakiś serial i gra tam chyba PRT :).

Posted

Ten truciciel to naprawdę jakiś świr :mad: :angryy: :angryy:. Na jednej stronie wałów nad Odrą wyspypuje truciznę a po drugiej robite szkło :mad: :mad:. Nasza pediatra wczoraj się żaliła że co chwilę z psami do weta jeździ bo mają rozwalone łapy. W poniedziałek chyba pojedziemi zgłosić że nasz ZORRO też był zatruty.
Dziś nasz piesiurek przechodzi "koszmar" trymowanka i nie jest zbyt zadowolony :roll:. Jeszcze tylko spacerek, kąpanko i lulu :eviltong::sleep2:
A w tym serialu to fajtycznie był PRT i jaki podobny do ZORRA :loveu::lol:.

Posted

JACKIW napisał(a):
Dziś nasz piesiurek przechodzi "koszmar" trymowanka i nie jest zbyt zadowolony :roll:. Jeszcze tylko spacerek, kąpanko i lulu :eviltong::sleep2:

No i mąż został "wyeliminowany" z trymowanka:cool3:

LUDEK I JACKIW - w jakim serialu i na którym kanale gra PRT???

Posted

Ziomalka napisał(a):
Chcesz to masz:
Ziomal po trymowaniu nadal jest kudłaty i co nieco można jeszcze dopracować :eviltong:

Och Ziomalek patrzy tak niewinnie...a tymczasem pewnie myśli, co by tu nabroić w domu...

Posted

widzę, że juz gorączka przedwystawowa się zaczyna :p
a my dziś byliśmy w parku i mogliśmy sobie poszaleć na śniegu :evil_lol:

Nowa koleżanka !?!?

A kto tam idzie???

Muszę ich dogonić!!!!

Ale fajna piłka!!!!!!!

Ciekawe czy ta woda jest zimna ??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...