Jump to content
Dogomania

OTOZ Animals Inspektorat w Lublińcu - porzucone, chore, odebrane interwencyjnie

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

No ale szczeniaki mają ponoć zaklepane domy, więc liczę te, którym dom trzeba znaleźć.

Po Onkę zgłosił się właściciel.

Obecnie w schronisku przebywają "Dżeki" i "Nowy"

Posted

nowy młodziutki piesek, znaleziony koło śmietnika :mad::mad:około roczny lub nawet nie, umie zachowywac czystość/3 dni przebywał w lecznicy/ niestety trafił do schroniska.....mały sięga do połowy łydki, przytulanka, zamknięty w klatce bardzo rozpacza.......

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

chyba pora zaktualizować pierwszą stronę..
obecnie tylko 2 psiaki na stanie ;)

i 3 na płatnych tymczasach, także dziewczyny chętnie przyjmą jakąś zapomogę..

Posted

Obecnie w schronisku jest Reks, który wrócił z adopcji bo uciekał /na moje oko wystarczy troche dobrych checi bo psiak szybko sie przywiązuje/:

i Misio - młodzik jescze szczeniak - sika jak panienka, wyje okropnie, ma juz nos obdarty do krwi, gdyz tak chce sie wydostać, najgorsze, że psiak juz nauczony czystości i nie załatwia sie w klatce, wiec jak przychodze /raz dziennie/ to po wyjsciu sika 3 minuty i robi od razu 3 kupy....może ktos by go wziął na jakis tymczas?????????

zrobiłam na szybko, można wydrukować i reklamować to psie dziecko /gdzieś 7, 8 miesiecy chyba/:

Posted

może, ale myślę, że teraz trzeba się skupić przede wszystkim na adopcji Fiony i Nika...

no i Gosiak mówi, że na Sati kasa się kończy:shake:

ps. zapraszam do bazarku w moim podpisie - dochód na Niko ;)