Ania z Bytomia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 BoUnTy napisał(a):A no i własnie - ilu to z nas, normalnie UCZCIWIE i charytatywnie pomagających miało przez takie osły kłopoty... :( heh :angryy: na samą myśl świerzbią mnie ręce :mad: lepiej by sie zajeli swoimi sprawami niż krytykowali cudze poglądy na temat sposobów ratowania zwierząt, gdyby takich ludzi na świecie była chociaż połowa to zwierząt w schronach byłaby znikoma garstka :cool1: Quote
Mona4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Cioteczki dajcie wiecej fotek KIBY pokaza ją ludzą.Moze mi sie uda dodac ja do Dziennika Zachodniego,poprosze znajomego ;) Quote
Mona4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 nasz fafik ma leczenie oplacone i wspanialy domek,wiec Fafikowy bazarek przepisalam na wasze tymczasy! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10813008#post10813008 Quote
BoUnTy Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Mona4 napisał(a):Cioteczki dajcie wiecej fotek KIBY pokaza ją ludzą.Moze mi sie uda dodac ja do Dziennika Zachodniego,poprosze znajomego ;) Dziękujemy za bazarek :) A wiecej fot Kibuchny: Kiba jesn naprawde bardzo sliczna, choc to 1 zdjecie wypłoszowate, ale wtedy uciekala przed aparatem - a teraz aptrzcie jaka modelka :) Quote
Mona4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 jesuuuuuuuuuu ona jest boska:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziewczyny dzis w KARBIU znaleziono Lysego grzywacza chinskiego,do 20 jest u naszej dogomaniaczki a potem?.........ktura go chce;) Quote
BoUnTy Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Mona4 napisał(a):jesuuuuuuuuuu ona jest boska:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziewczyny dzis w KARBIU znaleziono Lysego grzywacza chinskiego,do 20 jest u naszej dogomaniaczki a potem?.........ktura go chce;) Mona a jak myslsiz, czy ona moze miec coś z yorka lub teriera australijskiego? Ona jest wielkosci jorka i ma taką specyficzną barwe - cała jest taka piaskowa, ale np. na głowie ma sierśc mieszaną ze srebrną (i to dosc intesywnie), no i jeszcze u podstawy sierść tez ma kolor srebrny, a to takie raczj specyficzne umaszczenie dla tych ras... Quote
Mona4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ma w sobie 80% yorka a reszte trudno zgadnac:lol: ale jest piekna!!! Pieski tego typu sprzedaje pewna mloda dziewczyna z katowic,mieszka na ul Tysiaclecia.Sprzedaje te mieszance Yorka jako zlote Yorki:angryy: ciagle oglasza sie na alegro ,i mozna ja spotkac na kazdej wystawie:shake: Byc moze ktojs kupil ja jako zlotego Yorka,a gdy wyrusl kundelek to ja wywalil. Oglaszajcie jak jako MIX Yorka Czy nie jest podobna do PIXI ,z tym ze ta ma dlugi wlos a Kiba szorstki. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77808 Quote
epe Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 To może nazwać tą nową "rasę"-york krótkowłosy?:evil_lol: Tani w utrzymaniu-nie trzeba fryzjera! Quote
Patsi Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Mona4 napisał(a):jesuuuuuuuuuu ona jest boska:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziewczyny dzis w KARBIU znaleziono Lysego grzywacza chinskiego,do 20 jest u naszej dogomaniaczki a potem?.........ktura go chce;) Normalnie nie wierzę...:crazyeye: Półtora miesiaca temu znalazłam w Karbiu długowłose kociatko (i to takie super długowłose, jak angora albo syberyjski, tyle, że z grzybicą) a teraz grzywka... Skąd on się tu wziął? Quote
jotka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 u nas jakiś czas temu ktoś powiesił ogłoszenie, ze zgubił takiego psa, ale czy to ten? mógł ktoś ukraśc i pies mu uciekł. Grzywaczy w końcu nie ma tak dużo załóżcie psu odrebny watek. Quote
Mona4 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 jotka napisał(a):u nas jakiś czas temu ktoś powiesił ogłoszenie, ze zgubił takiego psa, ale czy to ten? mógł ktoś ukraśc i pies mu uciekł. Grzywaczy w końcu nie ma tak dużo załóżcie psu odrebny watek. psa wczoraj od MADZIK odebral wlasciciel,prawdopodobnie mu zwial za suką. Quote
Ania z Bytomia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Aga zanotuj prosze w rozliczeniach - wziełam z konta DOLLY 20 zł na wyżywienie do poniedziałku (żeby nie okradać innych psiaków z racji żywnościowych:oops:) niestety psiaki dzieląc sie z nią nie najadają sie do syta :-( Quote
BoUnTy Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Bossz... ale nudy ;) Trzebaby rewolucje na watku zrobić, znowu tak jak parę stron wcześniej napisać podsumowanie ostatniego czasu oraz nowe cele i rzeczy, które musimy zrobić. Myślę, że ułatwia to czytającym ogarniecie tematu :) Jesli dobrze pójdzie to Kiba wreszcie we wtorek bdzie sterylizowana o ile sala operacyjna już bedzie po remoncie. Ilez mozna czekać? Kiba dzisiaj się pochorowała, jutro muszę zapychać do weta - niestety na ten cel musze uszknąc pieniazki ze sterylizacji, a na zabieg bede się musiała zadłużyć, bo cóż zrobić - odkładałam pieniazki 'na styk' na sterylke, a tutaj zonk. Nie bardzo wiem co jej jest, chyba się czymś struła, ale czym...hmmm... wymiotuje i ma biegunkę, zwykle ma smoczy apetyt, a teraz niestety o rana zjadła tyle co wcale - wciskam jej na siłę wodę, żeby się nie odwodniła - pewnie bezie musiała dostać antybiotyk, no-spe i kto wie co jeszcze - jestem przerażona, mam tak okropną sytuacje finansową, że kurcze, jak Kiba szybko nie znajdzie domku to nie wiem co dalej, no i Figo - papużka pewnie bedzie też musiała isc ode mnie - slicznie śpiewa, ale nawet nie mam za co jej kupić żarełka :oops: Jak szybko czegoś nie zrobie to polegne w długach zaciągniętych a to w lecznicy, a to gdzies indziej.... masakra xD ale ja wcale nie narzekam :diabloti: Quote
maciaszek Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 BoUnTy napisał(a): ale ja wcale nie narzekam :diabloti:Nie, wcaaaleeee :eviltong:. A poważnie mówiąc, nie masz chwili spokoju...:shake: Quote
BoUnTy Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 maciaszek napisał(a):Nie, wcaaaleeee :eviltong:. A poważnie mówiąc, nie masz chwili spokoju...:shake: Ehhh ja i tak dzisiaj jestem wyjątkową optymistką :P Pwiedzmy, ze już mi się znudził pesymizm, jeszcze tochę z takim nastawieniem i bym zwariowała xD A ztym spokojem to generalnie róznie bywa ;P Quote
Ania z Bytomia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 teraz zasypie was troszke fotkami żebyście nie narzekali na ich brak :p ale tym razem nie narzekajcie znow że za dużo :mad: a więc zaczynamy od Misiaczka - WILKA W BUSZU Quote
Ania z Bytomia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 tradycyjnie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - misiek wlazł w pokrzywy !!! :cool1: Quote
Ania z Bytomia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 może coś ciekawego tu znajdę poza pokrzywami ? :cool3: Quote
Ania z Bytomia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 i po co ja właziłem w te pokrzywy :shake: teraz łapka mnie piecze :oops: Quote
BoUnTy Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Ania z Bytomia napisał(a):tradycyjnie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - misiek wlazł w pokrzywy !!! :cool1: Podobno lecznicze xD A tak nawiasem - nie kojarze tych kwaiatków, gdzie ty je masz? Mnie nie było u Ciebie tylko parę dni, a tutaj juz mi coś umknęło? Quote
Recommended Posts