Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam miłośników Pluta!

Odbierałam w schronisku w Gaju innego wyżełka i poznałam Pluta (którego wątek śledziłam).
Byliśmy na fajnym spacerku:loveu: Obiecałam Kajetanowi bardzo dobremu człowiekowi z tego schroniska, że będę pamiętać o Plutku i pomogę szukać mu domku!
Pies jest ekstra! Naprawdę nie powinien mieszkać w schronie:placz::placz::placz:
Faktycznie uwielbia aportować! On nie tylko biegnie za patykiem ma największą frajdę jak wyskoczy i złapie go w locie:lol: Jeszcze czegoś takiego nie widziałam :crazyeye:
Polecam Pluta dla tych, którzy marzą o joggingu a mają problemy z motywacją :evil_lol: Spacerek z nim to super przebieżka. Wczoraj zastanawiałam się skąd ja mam zakwasy? Przypomniałam sobie - spacer z Plutem:lol:

Proszę o informacje czy są plakaty Pluta - chętnie rozwieszę. A może trzeba mu zrobić jakieś ogłoszenie np. na wyzly.pl albo wyzlyteam.pl albo setery adopcje czy też inne gratki, allegra, co tam jeszcze? Chętnie pomogę!
Proszę o wiadomości!

Posted

anek_b napisał(a):

Proszę o informacje czy są plakaty Pluta - chętnie rozwieszę. A może trzeba mu zrobić jakieś ogłoszenie np. na wyzly.pl albo wyzlyteam.pl albo setery adopcje czy też inne gratki, allegra, co tam jeszcze? Chętnie pomogę!
Proszę o wiadomości!

wątek na wyżłowym ma. Plakaciki porozsyłałam do kół łowieckich. Mam jeszcze obiecane od Pani Marii z Poznania, która była zainteresowana Dublonem, że i Ona podeśle info o Plucie do Myśliwych i kół. Obecnie nie mamy allegra ani allegratek itp., ale i te były. Jeśli ktoś mógłby zrobić allegro, to będziemy wdzięczni.

I witamy :multi:

Posted

Witam, jestem nowa na forum, chociaż poczynania Pluta śledzę już od jakiegoś czasu. Bardzo mi się on podoba (zresztą jak wszytskie wyżły ) i jestem zainteresowana jego adopcją. Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mógłby mi napisać jak nastawienie Pluta do jazdy samochodem, gdyż co pewien czas jeżdżę do Gorzowa i oczywiście Plutek musiałby ze mną się zabrać:) Z kim mogłabym porozmawiać o warunkach jakich on potrzebuje i czy oczywiście ja mogłabym nim sprostać.
Pozdrawiam:)

Posted

Ulusius napisał(a):
Witam, jestem nowa na forum, chociaż poczynania Pluta śledzę już od jakiegoś czasu. Bardzo mi się on podoba (zresztą jak wszytskie wyżły ) i jestem zainteresowana jego adopcją. Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mógłby mi napisać jak nastawienie Pluta do jazdy samochodem, gdyż co pewien czas jeżdżę do Gorzowa i oczywiście Plutek musiałby ze mną się zabrać:) Z kim mogłabym porozmawiać o warunkach jakich on potrzebuje i czy oczywiście ja mogłabym nim sprostać.
Pozdrawiam:)

Podaję numer kontaktowy w sprawie adopcji

tel.: Kajetan 602751299