anek_b Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Witam miłośników Pluta! Odbierałam w schronisku w Gaju innego wyżełka i poznałam Pluta (którego wątek śledziłam). Byliśmy na fajnym spacerku:loveu: Obiecałam Kajetanowi bardzo dobremu człowiekowi z tego schroniska, że będę pamiętać o Plutku i pomogę szukać mu domku! Pies jest ekstra! Naprawdę nie powinien mieszkać w schronie:placz::placz::placz: Faktycznie uwielbia aportować! On nie tylko biegnie za patykiem ma największą frajdę jak wyskoczy i złapie go w locie:lol: Jeszcze czegoś takiego nie widziałam :crazyeye: Polecam Pluta dla tych, którzy marzą o joggingu a mają problemy z motywacją :evil_lol: Spacerek z nim to super przebieżka. Wczoraj zastanawiałam się skąd ja mam zakwasy? Przypomniałam sobie - spacer z Plutem:lol: Proszę o informacje czy są plakaty Pluta - chętnie rozwieszę. A może trzeba mu zrobić jakieś ogłoszenie np. na wyzly.pl albo wyzlyteam.pl albo setery adopcje czy też inne gratki, allegra, co tam jeszcze? Chętnie pomogę! Proszę o wiadomości! Quote
Helga&Ares Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 anek_b napisał(a): Proszę o informacje czy są plakaty Pluta - chętnie rozwieszę. A może trzeba mu zrobić jakieś ogłoszenie np. na wyzly.pl albo wyzlyteam.pl albo setery adopcje czy też inne gratki, allegra, co tam jeszcze? Chętnie pomogę! Proszę o wiadomości! wątek na wyżłowym ma. Plakaciki porozsyłałam do kół łowieckich. Mam jeszcze obiecane od Pani Marii z Poznania, która była zainteresowana Dublonem, że i Ona podeśle info o Plucie do Myśliwych i kół. Obecnie nie mamy allegra ani allegratek itp., ale i te były. Jeśli ktoś mógłby zrobić allegro, to będziemy wdzięczni. I witamy :multi: Quote
Magd@ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 i do góry chłopaku bo spać nie moge przez Ciebie :shake: Quote
agata51 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ja też nie mogę, więc na spacerek zabiorę Pluciaka. Quote
Helga&Ares Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Plutasku, Ty już za długo czekasz:( Quote
agata51 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):Plutasku, Ty już za długo czekasz:( Nie rozumiem. Takie cudo! Jest na wątku wyżłów? Quote
Helga&Ares Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 agata51 napisał(a):Nie rozumiem. Takie cudo! Jest na wątku wyżłów? Jest...:shake: Dziś był na spacerku,on wszystkich czaruje, jest piękny..a domu brak:shake: Quote
agata51 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Chodź, Pluciaku, na nocny spacerek pobiegniemy! Quote
agata51 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Nie płacz, Talcott. Pluto nie ma tak źle. Tyle wyżełków ma dużo gorzej! A Pluciak znajdzie dom. Na pewno. Quote
Talcott Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 A bo mnie trafia znam i kocham wyżły:-( Quote
agata51 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Wyżły są the best! Ludzie, brać Pluciaka i kochać go nad życie! Quote
Slomka22 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Helga&Ares napisał(a):On ma takiego pecha...:-( pech nie moze trwac wiecznie :mad: Quote
Helga&Ares Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Slomka22 napisał(a):pech nie moze trwac wiecznie :mad: masz rację, tylko jak temu zaradzić?:roll: Quote
Ulusius Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Witam, jestem nowa na forum, chociaż poczynania Pluta śledzę już od jakiegoś czasu. Bardzo mi się on podoba (zresztą jak wszytskie wyżły ) i jestem zainteresowana jego adopcją. Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mógłby mi napisać jak nastawienie Pluta do jazdy samochodem, gdyż co pewien czas jeżdżę do Gorzowa i oczywiście Plutek musiałby ze mną się zabrać:) Z kim mogłabym porozmawiać o warunkach jakich on potrzebuje i czy oczywiście ja mogłabym nim sprostać. Pozdrawiam:) Quote
Helga&Ares Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Ulusius napisał(a):Witam, jestem nowa na forum, chociaż poczynania Pluta śledzę już od jakiegoś czasu. Bardzo mi się on podoba (zresztą jak wszytskie wyżły ) i jestem zainteresowana jego adopcją. Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mógłby mi napisać jak nastawienie Pluta do jazdy samochodem, gdyż co pewien czas jeżdżę do Gorzowa i oczywiście Plutek musiałby ze mną się zabrać:) Z kim mogłabym porozmawiać o warunkach jakich on potrzebuje i czy oczywiście ja mogłabym nim sprostać. Pozdrawiam:) Podaję numer kontaktowy w sprawie adopcji tel.: Kajetan 602751299 Quote
GoniaP Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Jej, i dopiero teraz ja tu trafiam??? Helga :mad: Quote
Helga&Ares Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 GoniaP napisał(a):Jej, i dopiero teraz ja tu trafiam??? Helga :mad: że niby ja?:cool1: wysyłałam linka na pw, wstawiłam też na watek gaju swojego czasu:eviltong: Quote
agata51 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Co tam u ciebie, Pluciaku? Kroi się coś? Zanim się coś wykroi, na spacerek zapraszam. Quote
Recommended Posts