mmd Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 No, wreszcie jakieś nowości z życia mojego kochanego aniołeczka. Chłop pewnie wymusił pierwszeństwo :diabloti: Quote
mari23 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='mmd']No, wreszcie jakieś nowości z życia mojego kochanego aniołeczka. Chłop pewnie wymusił pierwszeństwo :diabloti:[/QUOTE] ale się ubawiłam... a chłop na pewno zawinił - wózki mają ewidentnie pierwszeństwo przed rowerami! Quote
demi Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 [quote name='mari23']ale się ubawiłam... a chłop na pewno zawinił - wózki mają ewidentnie pierwszeństwo przed rowerami![/QUOTE] hehe, dokładnie tak:) To jest taka wesoła kompania, ze mała głowa. Oni są jak bomba, która tyka i nigdy nie wiadomo kiedy wybuchnie. Tylko czekać, aż coś sie stanie:P Quote
sleepingbyday Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 to jest taki sam kawał cholery, jak mój kargul, ten tez drze japę na wszytsko, co sie rusza, zwł. na psy, bo ludzie to róznie, albo mu podpadaja, albo zlewa. i też wraca zadowolony i dumny, jakby w totka wygrał i w ogóle co to nie on... Quote
milosnicy zwierzat Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='nusia']Czucze dziś na spacerze przeszedł samego siebie:angryy: Razem z Milką przyatakowali faceta na rowerze tak że ten o mało z niego nie zleciał:oops: A jacy byli potem z siebie zadowoleni, że pańci taką rozrywkę dostarczyli:angryy:(łapanie Czuczka, łapanie Milki i przepraszanie gościa równocześnie) a ja taka nie kumata i wcale się z tego nie ucieszyłam[/QUOTE] [quote name='mari23']ale się ubawiłam... a chłop na pewno zawinił - wózki mają ewidentnie pierwszeństwo przed rowerami![/QUOTE] kochany duet dokładnie CZuczu miał pierwszeństwo Quote
nusia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [SIZE="1"][/SIZE][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/2523/img8916k.jpg[/IMG] [IMG]http://img821.imagesh[SIZE="1"][/SIZE]ack.us/img821/4184/img8943t.jpg[/IMG] To zdjęcia Czuczka z Renomy. Jedno z moim synem drugie z nowo poznaną suczką:razz: Quote
badmonique Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Wczoraj natrafiłam na wątek o tym psiaku. Jestem pełna podziwu dla Pani , która się nim opiekuje( i tej ,która opiekowała sie nim wcześniej).Ma pani wielkie serce.Ogromne!Proszę się nie przejmować głupimi komentarzami ludzi, niektórzy chyba nie są w stanie kochać-nieważne czy psa czy człowieka. Należy im współczuć! Pozdrawiam i życzę dużo pieknych chwil z psiakami!!! Quote
alek5464 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Uklony i podziw to za malo nie umiem wyrazic jak Was podziwiam i szanuje. Dzieki w imnieniu tak pokrzywdzonego. On napewno dziekuje wam codziennie spojrzeniem, polizaniem po rece a ja dziekuje tak jak umiem jako czlowiek. Quote
nusia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Dziękuję za miłe słowa:lol: Czuczek uwielbia śnieżek, na spacer pędzą obydwoje z Milą dosłownie jak buszmeni:angryy: musielibyście zobaczyć co Czucz robi jak wie że już wychodzimy, takie tańce indiańskie to tylko on potrafi:evil_lol: Ale niestety dzisiaj się nam spacerek nie udał bo jakieś durnie strzelali petardami a Czucz się okropnie boi takiego hałasu. Quote
nusia Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt życzy Czuczek z rodziną:loveu: Quote
mmd Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Dziękujemy Czuczku i Rodzino Czuczka:) Wam też życzę wszystkiego najlepszego:) Quote
xmartix Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Aga powtwierdzam piatek, jeszcze dam znac Czuczu idzie w piatek na prelekcje do Szkoly POdstawowej :cool3: Quote
mmd Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='xmartix'].........Czuczu idzie w piatek na prelekcje do Szkoly POdstawowej :cool3:[/QUOTE] Będzie wygłaszał czy jako słuchacz? ;) Quote
xmartix Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 będzie się lansował :D on to uwielbia!!! Quote
demi Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='mmd']I pewnie dzieciaki go wymamlają...[/QUOTE] a TO to już w ogóle uwielbia:)) Quote
bros Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 a ja się witam pieknie na wątku Czuczka , poznałysmy sie dzis nusiu w Renomie :) synuś widać idzie w ślady mamy , świetnie radzil sobie z promowaniem piesków do adopcji :) Quote
nusia Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Witam serdecznie na wątku:lol: Czuczek czuł się na wizycie w szkole i w Renomie jak ryba w wodzie:cool3: tylu chętnych do głaskania to jest to:evil_lol: [IMG]http://toz.wroclaw.pl/upload/akcje/renoma_-_fot/23.jpg[/IMG] To z jedna z fotek z soboty jeszcze przed fryzjerem, za którego Czucz był strasznie obrażony:evil_lol: Quote
nusia Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 A tutaj zdrada!!!:diabloti: [IMG]http://toz.wroclaw.pl/upload/akcje/renoma_-_fot/25.jpg[/IMG] Nasza Demi zdradza Czuczka z Amonem(Czuczkowym wrogiem publicznym nr 1):crazyeye: Quote
mmd Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Nie będę oryginalna jak się pozachwycam:) Czuczek ma wspaniałe futerko, no i ten filmowy uśmiech;) Quote
sleepingbyday Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 że cuzcz to gwiazda i uwielbia wszelkie spędy, to juz dawno wiadomo. skubany lubi być w centrum uwagi. i umie to sobie zapewnic ;-). Quote
Recommended Posts