Beata19 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 .................................... Quote
strup Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [B]dami [/B]To napisz mi na pm kiedy będziesz wolna. ;) Quote
basiapron Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 już??spać??oooo nie,nie ma głupich,za dużo roboty w ciągu tygodnia zeby się w niedziele nie polenić:) Quote
Korenia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Widziałam Czuczu na tym jego wózeczku! Cudo :) Poza tym słyszałam, że Czuczu dzisiaj coś wygrał ;) Quote
basiapron Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 no o co chodzi,bo ja chcem wiedzieć!!!!:placz: Quote
mafik Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Mam dobre wiadomości demi. Pewna Pani z Kalisza - nauczycielka, zorganizowała w swojej szkole zbiórkę pieniążków dla Czuczu. Akcja trwa do 19 września. Myślę, że po 20-tym powinnaś spodziewać się grosików:multi: Pozdrawiamy całe Wasze stadko :loveu: i trzymamy kciuki za pozytywne nastawienie powracającego do domu taty;) Quote
madcat1981 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='basiapron']już??spać??oooo nie,nie ma głupich,za dużo roboty w ciągu tygodnia zeby się w niedziele nie polenić:)[/quote] Nie chce się sprzecząć ale ja właśnie z powodu przerobienia zalegam w niedzielę już o 21 w łóżeczku:diabloti: Muszę regenerować siły na kolejny morderczy tydzień :shake: Nie mniej jednak znalałam chwilę by się przywitać - witam witam :lol: Gratuluję zbióreczki i... ... zmykam :bye: Quote
basiapron Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ktoś kto organizuje jedną taką akcję na pewno zrobi następne,taki już zwyczaj-wejdziesz w to raz na zawsze:)lepiej dla nas. Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 basiapron, nie ma to jak zdrowe nałogi :-). Quote
demi Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 ja się miałam w niedziele lenić- hehe, ciekawe kiedy:lol: w nd miałam taki zapierdziel, ze nieprzytomna przyszłam do domu, nawet Czusiowi nie założyłam pieluchy i osiurał całe legowisko. Tragicznie sie czułam, ledwo żyłam. Ostatnie dni były koszmarne, a jeśli mnie na dogo nie ma, choć na chwilutkę, to znaczy, ze naprawdę zapierdzielam:shake: Ale nie ma co narzekać. Ale dziś sie tyciu zregenerowałam i zaraz wstawię kilka zdjęć z odpowiednim komentarzem:evil_lol: tylko piesiolce nakarmię:loveu: Quote
demi Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Jak cześć z Was zapewne wie, to w ten wekend mieliśmy tagi zoobotaniczne w hali ludowej- no i Biś wraz z Czuczem jak nic musieli być:razz: bo co by siedziały same w domu. To, ze był to wekkend prawie jak z koszmaru to tylko moje spostrzeżenia, ale... w ogóle, aż wstyd, ale nie wiedziałam, ze mam tak mało zdjęć:oops: muszę nadrobić:roll: Czucz na Targach u naszej kochanej prezesowej na rękach: [IMG]http://img339.imageshack.us/img339/967/czucz1vd3.jpg[/IMG] [B]Czucz brał udział w wystawie piesiów nierasowych i nasz cudak wygrał I miejsce:evil_lol: [/B]Na wózeczku coraz bardziej mu się podoba. W niedziele jak musieliśmy przejsć na piechote ze zwierzakami przez cały park do hali, to Czucz tak śmigał:evil_lol: a jak trop załapał to koniec:cool3: potem nie wiedział jak nas dogonic- ale bardzo dobrze mu szło! Za to na targach poznał (chyba) swoją drugą miłość [B]( bo tą pierwszą mam nadzieję jestem ja:oops:) [/B]Krakse Ulv :evil_lol: Dwie pokraki biegały po targach, tylko, ze Kra nie odwzajemniała uczuć Czucza:mad: w sumie w ogóle nie zwracała na niego uwagi:mad: Podbił wiele serc organizatorów targów, jak ktoś tylko do niego kucnął to zaraz leciał na swoim wózeczku, zeby go pomiziali;) Najgorsze, co nas na targach spotkało to to, ze obok nas byli myśliwi ze swoimi "trofeami" i idioci zaczęli strzelać z tych swoich połamanych strzelb- a Czuś mało na zawał nie umarł...:shake: w końcu tyle śrutu ma biedulek w swoim ciałku... Jak bym dorwała tego idiote, to przynajmniej bym mu oczy wydrapała:angryy: A tutaj nasz mały cyklista :loveu: [IMG]http://img367.imageshack.us/img367/6654/czucz2ab6.jpg[/IMG] [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/1155/czucz3lv0.jpg[/IMG] Większość mi mówi, ze pasujemy do siebie z Czuczem- takie dwie sieroty życiowe:lol: Ale powiem Wam, ze jesteśmy w sobie tak zakochani, że nawet tego sie opisać nie da:loveu: To taka nasza Toksyczna Miłość:roll: W tozie będę z Czuczem w tym tygodniu, ale dziś jeszcze nie potrafię powiedzieć dokładnie kiedy, bo mam FULLL roboty!!! Ale tak czy siak muszę go tam zatargać, bo zaraz obok jest Pan, który robi wózeczki na całą polskę- Krze też robił:cool3: musimy małe poprawki wnieść, bo Czu jest wysoki i krótki:evil_lol: Quote
demi Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 A no i bym zapomniała napisać, że Pan Piotr zrobił Czusiowi wózek względem najnowszego krzyku mody- a tym roku modny czerwony:evil_lol: Quote
demi Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 a tak Czucz się opierdziela po wariacjach na spacerze! Najgorsze jest to, ze nie mamy koło siebie za bardzo miejsca, na któym swobodnie Czu mógł by się poruszać- w sensie jakaś łączka o prostym podłożu. JAk Czucz już się przyzwyczai to bedziemy chodzic troszkę dalej, tam gdzie bedzie mógł szaleć. Za bardzo nie lubi chodzić na smyczy. Boi się i cofa... Ale bez- tak jak w parku obok hali to... aż latał jak perszing:loveu: [IMG]http://img352.imageshack.us/img352/9203/czuczlorc2.jpg[/IMG] Quote
kikou Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 przeslodkie biedactwo...... ale jak ta milość tak rozkwitła to dałabyś rade oddać go jeszcze do adopcji.... Quote
demi Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Jeśli była by to chałupka taka jak dla Bisia- wymarzona, gdzie bedzie tylko on w centrum uwagi to tak... Ja mam już na stałe 8 psów- a ręce tylko dwie i pełno interwencyjnych biedulek. Wiec ile ja mu czasu poświęcę? niestety nie dużo... i nie tylko jemu- a tak bardzo nad tym ubolewam:-( Quote
demi Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Co do wpłat na Czusia: [B]Mru[/B]- 30zł [B]Teresa R z Kalisza[/B]- 50zł [B]Kasia F z Kalisza[/B]- 25zł [B]Jacek S. z Wolbrom[/B]- 40zł [B]Basiaprom, za bazarek-[/B] 124zł [U][B]Razem 269 zł [/B][/U]i pieniążki od [B]Magda_fundacjaazyl- 56,50 [/B][SIZE=4]Razem: [B]325,50 Bardzo Wszystkim Dzięki!!! [/B][/SIZE][LEFT]Jutro postaram się zamówić troszke pieluszek, bo mi się kończą:oops: ja nie wiem idą jak woda... [/LEFT] Quote
basiapron Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 pogoda do d... nie dziwię się że Czuczu się opierdziela po spacerze,my też się opierdzielamy po spacerze,idziemy na następny i spać.Ohydnie jest:/ Quote
mysza 1 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Kochany Czuczyk:loveu: jak to dobrze, że ma Ciebie:loveu: wiem jak to jest opiekować się takim psiakiem ale on ma to najcenniejsze- dom, nawet jesli nie masz dla niego tyle czasu ile być chciała. P.S. Moj Lucek ma niemodny wózek- czarny kurka wodna! Quote
mysza 1 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='basiapron']czarny wyszczupla:evil_lol:[/quote] No no no, brzuszek ma ale w jego wieku...:evil_lol: Quote
Recommended Posts