akucha Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Przesyłam pozdrowienia od Perry. Poznałam ją dzisiaj, jest absolutnie cudowna!!! Przytulanka, słodziak, tłuścioszek kochany, ręce się same do niej wyciągają. Tu mnie podrap, tam pogłaszcz, teraz daj się przytulić... CUD, MIÓD, ORZESZKI :lol: Pierwszy raz miałam bliskie spotkanie z TTB, jestem zakochana. Na własne oczy widziałm jak biegła, ba, podskoczyła sobie nawet. O tym, że trafiła do raju, to chyba nie muszę pisać. Dom z dogomaniackich marzeń. Należy jej się jak nic. W pomieszczeniu trochę bała się aparatu Poszłyśmy więc na krótki spacer. Komentarze są zbedne Quote
andzia69 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 o matko - jaka uśmiechnięta hipcia!:):) straaasznie się cieszę, ze "mój" pulpecik ma swoje miejsce na tej ohydnej dla zwierzaków ziemi!:):) Quote
sasha Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Dzięki Asi,focze zdjęcia są przepiękne-dziękujemy :multi: :calus: ...ten pies kocha trawę i słońce,co zresztą widać! Quote
xxxx52 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ach jaki szczesliwy jest ten cudny piesek ,ach jaka wspaniala jest opiekunka.Teraz to mozna spac spokojnie ,ze piesek po tak dlugim pobycie w schronisku trafil wreszcie do odpowiedzialnej opiekunki,do wlasciwych rak.(Az sie poplakalam z radosci) Quote
agaga21 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Weronia napisał(a):Hera znalazła dobry dom :))) super! jeszcze jakieś zostały bez domów? Quote
sasha Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 super,że Hera znalazła domek:multi:...jeszcze Terenia i Tyson-siedzi taki samotny w Ruścu,a to piękny pies... ...nie bójcie się adoptować starszego psa,one też czekają... Quote
Weronia Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Kochani - pomóżcie p.Wandzie oddając na nią głos w ankiecie :smile: Pozycja: Schronisko w Ruścu i Przyborówku. Link: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13906 Quote
randall Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 doddy napisał(a):Ona jest cudna foka! Kawał cudnej urody dziewczyny :-) Quote
Weronia Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [SIZE="3"]Potrzebna pomoc! Ewa O. od lat hoduje, adoptuje, głodzi, skazuje psy na cierpienie! http://www.dogomania.pl/threads/213823-Psi-oprawca-oszustka!!!-Psy-odebrano-potrzebna-pomoc...!-PdZ Quote
Recommended Posts