Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotorelacja będzie, ale po weekendzie. Było "polowanie" na wiewiórki. Trochę zdjęć jest. Ale zaraz wyjeżdżam więc nie dam rady wstawić nic :cool1:

Posted

Wczoraj z Klarą pojechałyśmy w Góry Świętokrzyskie. Zabrałam także moją babcię, bo ostatnio wspominała że chciałaby tam pojechać bo ze 40 lat już minęło itp. Tak więc babcia z okazji dnia nauczyciela dostała wycieczkę w Góry ;)

Samochodem dojechałyśmy do Nowej Słupi a potem niebieskim szlakiem ruszyłyśmy w kierunku Łysej Góry na której znajduje się Klasztor Św. Krzyża.

Ogólnie było pięknie, jesień w pełni, różnorodność barw.

Zapraszam zatem na wycieczkę :

Moja babcia z Klarą :

Na niebieskim szlaku :

My :

Posted

Byłyśmy z Klarą tutaj wcześniej nie pamiętam czy w 2007 czy wcześniej, wtedy było super. Teraz na górze okazało się że z psami wchodzić nie wolno. Szkoda że przy płaceniu za bilet na dole, nie uprzedzono nas o tym. Babcia poszła pozwiedzać a my z Klarą udałyśmy się "bokiem" w kierunku gołoborza.

Przed wejściem na gołoborze pan leśniczy sprawdził nam bilet ( mi - bo Klara miała wejście za darmo ). Obawiał się że Klara poczuje dzika, którego niedawno zabił i ogólnie trzymał się z daleka. Nie tłumaczyłam że Klara to dzika by nie wyczuła nawet jakby jej do nosa wszedł... :oops:

Gołoborze które zwiedziłyśmy to największa śródleśna formacja geologiczna tego typu w Polsce.

Posted

No i gdy nas już trochę "wypizgało" zjawiła się uszczęśliwiona babcia i zaczęłyśmy wracać.

I na koniec mała zagadka. Gdzie jest Klara?

Pozdrawiam.

Posted

Agato dziekuje za kolejna smakowita wycieczke:multi:

maszerowalam tym szlakiem wielokrotnie ale wiosna ,zupelnie inaczej prezentuja sie Gory Swietokrzyskie jesienia
Foty jak zwykle rewlacyjne a i obiekty na nich ciasteczkowe:loveu:
mysle ,ze spotkamy sie w Kielcach:lol:
poznasz wtedy mojego staruszka z ADHD

Posted

Nom na dzień dzisiejszy Kielce raczej możliwe. Chociaż ze mną to nic nie wiadomo. Dzisiaj postaram się jeszcze zdjęcia z parku powrzucać - tym razem bez wściekłych bab parkowych się obyło :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Zgodnie ze zmianami na forum raczej każdy kto wkleja zdjęcia swoich psów ma teraz galerię. Zbiorcza jest zamknięta, a ta galeria powstała poprzez wyłuskanie ze zbiorczej kilku wycieczek :eviltong:

Posted

Foty zarąbiste, Klara idealna modelka.

Widać, że masz dobre oko oby tak dalej i więcej zdjęć.

Fota z językiem, idealne na pulpit:crazyeye:

Pozdrawiam

Posted

Dzięki za odwiedziny w galerii, fota z językiem na razie wyląduje na duuuużej odbitce zaraz koło fotki Klary w locie która wygrała w konkursie foto ( październikowy numer Mój Pies ).

• 3 weeks later...
Posted

Klarka jako najgrzeczniejsza wredota świata dostała ostatnio ryjek.

No i oczywiście od razu zaczęła korzystać z prezentu :

Nie byłoby w tym nic zaskakującego gdyby nie fakt że gdy zawołałam że idziemy na spacer to Klara przybiegła, nadstawiła głowę do zapięcia smyczy, po czym wróciła do kuchni i przybiegła z noskiem w pysku :loveu:
No i na spacerze cały czas ryjek w ryjku, tylko przy siusianiu był problem z utrzymaniem :p