Agappe Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 i jak tam wizyta w parku?? gdzie fotorelacja??? Quote
Viris Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Fotorelacja będzie, ale po weekendzie. Było "polowanie" na wiewiórki. Trochę zdjęć jest. Ale zaraz wyjeżdżam więc nie dam rady wstawić nic :cool1: Quote
Viris Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Wczoraj z Klarą pojechałyśmy w Góry Świętokrzyskie. Zabrałam także moją babcię, bo ostatnio wspominała że chciałaby tam pojechać bo ze 40 lat już minęło itp. Tak więc babcia z okazji dnia nauczyciela dostała wycieczkę w Góry ;) Samochodem dojechałyśmy do Nowej Słupi a potem niebieskim szlakiem ruszyłyśmy w kierunku Łysej Góry na której znajduje się Klasztor Św. Krzyża. Ogólnie było pięknie, jesień w pełni, różnorodność barw. Zapraszam zatem na wycieczkę : Moja babcia z Klarą : Na niebieskim szlaku : My : Quote
Viris Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Buk Jagiełły - okazałe drzewo mierząceponad 560 cm obwodu. Quote
Viris Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 I znowu na szlaku : Zbliżamy się do klasztoru: Quote
Viris Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Byłyśmy z Klarą tutaj wcześniej nie pamiętam czy w 2007 czy wcześniej, wtedy było super. Teraz na górze okazało się że z psami wchodzić nie wolno. Szkoda że przy płaceniu za bilet na dole, nie uprzedzono nas o tym. Babcia poszła pozwiedzać a my z Klarą udałyśmy się "bokiem" w kierunku gołoborza. Przed wejściem na gołoborze pan leśniczy sprawdził nam bilet ( mi - bo Klara miała wejście za darmo ). Obawiał się że Klara poczuje dzika, którego niedawno zabił i ogólnie trzymał się z daleka. Nie tłumaczyłam że Klara to dzika by nie wyczuła nawet jakby jej do nosa wszedł... :oops: Gołoborze które zwiedziłyśmy to największa śródleśna formacja geologiczna tego typu w Polsce. Quote
Viris Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Wróciłyśmy w okolice klasztoru i czekałyśmy na babcię. Quote
Viris Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 No i gdy nas już trochę "wypizgało" zjawiła się uszczęśliwiona babcia i zaczęłyśmy wracać. I na koniec mała zagadka. Gdzie jest Klara? Pozdrawiam. Quote
Agappe Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 widze, że babcia w roli fotografa całkiem nieźle się sprawuje :) :cool3: Quote
Agama Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Agato dziekuje za kolejna smakowita wycieczke:multi: maszerowalam tym szlakiem wielokrotnie ale wiosna ,zupelnie inaczej prezentuja sie Gory Swietokrzyskie jesienia Foty jak zwykle rewlacyjne a i obiekty na nich ciasteczkowe:loveu: mysle ,ze spotkamy sie w Kielcach:lol: poznasz wtedy mojego staruszka z ADHD Quote
Viris Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Nom na dzień dzisiejszy Kielce raczej możliwe. Chociaż ze mną to nic nie wiadomo. Dzisiaj postaram się jeszcze zdjęcia z parku powrzucać - tym razem bez wściekłych bab parkowych się obyło :lol: Quote
Viris Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Nie będzie jeszcze zdjęć z pasku, ale na pocieszenie "jeszcze ciepły" jęzorek. Quote
misiaczek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Nooo...te foty,to pierwsza jakość. Kolejna udana wycieczka. Portrecik Klarki z wywalonym jęzorem the best :loveu: Quote
Viris Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Na taki jęzorek polowałam od kilku miesięcy. W weekend byłyśmy w Warszawie. Quote
Agappe Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 o to Warszawa może mieć takie ładne kolory? :roll::evil_lol: a jęzorki boskie.. oba Quote
Cerber Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 heeeeeeej, nie wiedziałam, że masz galerię!!!! :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a już od marca, ale jaja :P nie ważne, fajne foty :) Quote
Viris Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Zgodnie ze zmianami na forum raczej każdy kto wkleja zdjęcia swoich psów ma teraz galerię. Zbiorcza jest zamknięta, a ta galeria powstała poprzez wyłuskanie ze zbiorczej kilku wycieczek :eviltong: Quote
duru79 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Foty zarąbiste, Klara idealna modelka. Widać, że masz dobre oko oby tak dalej i więcej zdjęć. Fota z językiem, idealne na pulpit:crazyeye: Pozdrawiam Quote
Viris Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Dzięki za odwiedziny w galerii, fota z językiem na razie wyląduje na duuuużej odbitce zaraz koło fotki Klary w locie która wygrała w konkursie foto ( październikowy numer Mój Pies ). Quote
Viris Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Klarka jako najgrzeczniejsza wredota świata dostała ostatnio ryjek. No i oczywiście od razu zaczęła korzystać z prezentu : Nie byłoby w tym nic zaskakującego gdyby nie fakt że gdy zawołałam że idziemy na spacer to Klara przybiegła, nadstawiła głowę do zapięcia smyczy, po czym wróciła do kuchni i przybiegła z noskiem w pysku :loveu: No i na spacerze cały czas ryjek w ryjku, tylko przy siusianiu był problem z utrzymaniem :p Quote
misiaczek Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Widać Klarci spodobał sie ryjek :evil_lol:. A Klara z Tobą czy w domu? Quote
Viris Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Klara w domu została. Walczyłam, walczyłam, ale niestety nie mogę jej zabrać do Monachium. Może kiedyś. Quote
duru79 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Hejka A ten ryjek to gdzie dostałaś? Nawet pasuje do niej:p Quote
Recommended Posts