Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten straszny pies siedzący ze mną tak strasznie przeszkadzał....

Jak mi już nerwy wysiadły to pojechałyśmy do Włostowa - na te ruiny pałacu. Tam zawsze pusto ;)

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To z Ciebie ranny ptaszek,ze o świcie na takie wycieczki się zapuszczasz :lol:.
A Klarcia o której wychodzi na poranny spacerek.Bo mnie Sotek w lecie budzi przed siódmą a w zimie nawet grubo po ósmej.A Misia to taka kochana dziewczyna...ona to dopiero złazi z wyra jak kluczami dzwonię :lol:.

Posted

My byłyśmy wtedy w podróży i dlatego tak wyszło. Do domu dojechałam rankiem;)
A Klara - nigdy nie wiadomo o której się jej zachce zwlec. Czasem i o 6 czasem do 15 nie wyciągniesz - chyba że siłą.
Jak chodziłam na 6 rano na rehabilitację i wracałam przed 9 to często było tak że jak ewidentnie chciała jeszcze spać to jej nie wyprowadzałam.
Oczywiście wtedy gdy ja chcę spać to ona musi koniecznie wychodzić z ciut świt:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

tez cierpie na brak czasu.. ja mam do wstawienia zdjecia mojej Niuni od lutego 2007 + zdjecia z Wenezueli, Egiptu, Litwy, Berlina i Hong Kongu.. ciekawe czy do konca roku sie wyrobie ;)

• 2 weeks later...
Posted

I zachód słońca :

Z Ustki wyskoczyłyśmy pod Łebę na ruchome wydmy. POLECAM!
Niestety zdjęć było milion pięćset, ale ktoś z mojej kochanej rodziny mi skasował kartę....

Posted

Tu plaża zaraz obok wydm. Wydmy znajdują się pomiędzy morzem a jeziorem. Niesamowicie wyglądają, tylko szkoda że niektórzy przechodzą przez linki i depczą tak piękne tereny..
Chciałabym się tam wybrać zanim zacznie się ruch turystyczny, aby sfotografować nie "popsute" wydmy ;)

Posted

Widac, ze Klarze podobało się nad morzem tak jak Milce. My byłyśmy w Karwii i na plaży było tak dużo ludzi, ze wstawałyśmy o 6 i szłyśmy jak było pusto.

Zachód słońca z buldogiem w tle :loveu: