Viris Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Klara z listkiem. Pozbywanie się listka z fafluna. Quote
Viris Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Potem zepsuł nam się samochodzik i musiałyśmy spać w hotelu koło serwisu, dobrze że widoki wynagradzały wszystko. I po naprawie ruszyłyśmy do domu podziwiając rzepakowe pola :) Tyle :lol: Quote
Agama Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Jak zwykle wspaniala wycieczka:multi: Dziekujemy:loveu: Quote
Viris Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Agamo wybierasz się może na jutrzejszy zlot BF? Quote
misiaczek Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Niedobra pańcia,każe dźwigać psisku plecaczek ;). Zdjęcia przepiękne.Lubię oglądać Twoje fotorelacje z wycieczek. Quote
Agama Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Agatko jutro bede caly dzien na charcich wyscigach w Czarnowie,jak by nie patrzec to mam charcika hi hi Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Świetne zdjęcia, a psisko cudne :loveu: Z plecaczkiem wygląda rewelacyjnie Quote
kudel Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 a mi jako nowemu pozostaje tylko przyłączyc sie do ochów i achów bo zdjecia sa naprawde cudne :loveu: Quote
Viris Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Bardzo dziękujemy za odwiedziny wszystkim starym i nowym bywalcom :loveu: Wczoraj byłyśmy w Warszawie na zlocie buldożków, było jak zawsze super. Zdjęcia też będą, tylko nie wiem czy dziś się wyrobię. Quote
Agama Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Agatko szkoda ,ze sie nie spotkalysmy wczoraj,ale charciarski piknik byl dla nas calkowita nowoscia-charty w biegu sa tak cudowne,ze brak mi slow szkoda ,ze te imprezy byly tego samego dnia mysle ,ze TY zagoscisz na festiwalu chartow w Olsztynie na zamku kolo CZESTOCHOWY,okolice bajeczne ,ktore pewnie znasz Quote
Viris Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Też żałuję że nie udało nam się spotkać. W tym roku raczej mało takich okazji. Olsztyn k. Częstochowy oczywiście znam, chociaż nie zwiedzałam jeszcze tak "konkretniej". Pewne plany już są, może po wakacjach właśnie tam uderzymy. Charty w biegu to marzenie moje fotograficzne, ale chyba nie prędko mi dane będzie :shake: Quote
Viris Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Na stronie PP moja bestia pojawiła się w fotokonkursie. Jakbyście chcieli pomóc w głosowaniu to zapraszam (zdjęcie pierwsze - Klara). Pies.pl Gdyby coś udało się wygrać to wyląduje na bazarku - kasa dla schroniska w Mielcu ;) Głos można oddawać co około godzinę! Quote
Viris Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 We czwartek wybrałyśmy się nad wodę. Rozeznanie w terenie: Panierka: Quote
Viris Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Dziwne zachowanie przyciągnęło gapiów: Klara chciała odstraszyć intruza robiąc dziwne miny: Intruz się nie dał i chciał wywąchać Chodu! Quote
Viris Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Ciekawość wzięła górę i Klara chciała poniuchać intruza. Ale nie do końca starczyło jej odwagi.. To sobie postoimy. Potem chciała go utopić... Intruz miał to w nosie ;) Quote
Viris Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 W końcu Klarze puściły nerwy i chwyciła Intruza za gardło:vamp: I wszystkie patyczki były JEJ, tylko JEJ! Klara poćwiczyła trochę jogę z patykiem.. Popływała by ujędrnić fałdki... Potem wytarła buźkę.. Quote
kudel Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 świetna trzymająca w napięciu fotopowieść sensacyjna z wartka akcja :D oby wiecej takich bo czytało i oglądało się wspaniale Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Te miny :jumpie: Na każdym zdjęciu inna :loveu: Quote
Viris Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Dziękujemy za odwiedziny :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts