Viris Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Klara ma katarek i chciała się z Wami tym podzielić :crazyeye: Quote
Chefrenek Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ale Ci się udało uchwycić moment.:diabloti: A jak oczko? Quote
Viris Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Byłyśmy wczoraj u Dr. Garncarza - fantastyczny człowiek ( Wujek Klary nowy :loveu: ). Doktor ocenił że oczy jak na bulwę w bardzo dobrym stanie :multi: Ta plamka na oczku niestety już zostanie i mam "ją" pokochać. To jakieś kryształki które się wytrącają i po prostu taka plamka się tworzy. Lekarze nie wiedzą co może być przyczyną, nie wiedzą też jak temu zapobiegać. Ponoć to dość częste, całkiem niegroźne ( chyba że w bardzo późnej starości - wtedy może się coś dziać poważniejszego z tym ). Nie przeszkadza to Klarci całkiem, nie reaguje, nie drapie, nie ociera - więc nie zaburza widzenia i nie boli. Ogólnie możemy się raz na rok zgłosić do kontroli - ale nie ze względu na tę plamkę - ale tak ogólnie wskazana jest kontrola. No i możemy się spodziewać że na drugim oczku też się to pojawi. Żadne plamki nam nie straszne - w sesjach zdjęciowych nic nam nie przeszkodzi :evil_lol: Quote
aniao Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 ale super to zdjęcie z katarem:loveu: no to zdrówka dla Klarci! Quote
asiol Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Hahah :lol: Zdjęcie z katarkiem cudne. A to w różowej bluzie- b. fajne. Na czym robiłaś? Prześcieradło czy cuś?? Quote
misiaczek Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Viris'] http://img15.imageshack.us/img15/5650/pinkiam5.jpg Śliczne i śmieszne :loveu: :evil_lol: Quote
Viris Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 asiol napisał(a):Hahah :lol: Zdjęcie z katarkiem cudne. A to w różowej bluzie- b. fajne. Na czym robiłaś? Prześcieradło czy cuś?? Na ręczniku:p Quote
Chefrenek Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Haha jeszcze przydałaby się jej taka opaska z uszami królika.:evil_lol: Quote
Viris Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Taka? : :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agappe Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 witamy :) ten po prawej to jakis nowy przyjaciel? :evil_lol: Srolka super!!!! Quote
Viris Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 A to chłopak Klary - ale ona chyba go nie kocha ;P Dostałam na urodziny :eviltong: Quote
asiol Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Klara woli pewnie większych facetów, a ten jeszcze oczu nie posiada i ma żółty nos :evil_lol: Quote
Viris Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Ale ma pisiorka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tarasowo: Quote
asiol Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ahh, to wszystko wyjaśnia :cool3: :evil_lol: Ona jest przecudna i prześliczna. I bardzo fajnie siedzi, jak syrenka na brzegu :loveu: Quote
Viris Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Nikt nas nie odwiedza tutaj to sobie wybyłyśmy na wycieczkę. Klara była po raz pierwszy za granicą i zrobiła tam furorę. A tu powód : Quote
kudel Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 dziendobry dziewczynki. jestem nowym buldogomaniakiem ;) swietna galeria zwiedzilem cala. gdzie mozna wynalezc taki plecaczek ? Quote
Viris Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Ja zamówiłam u forumowej koleżanki - taks. Pieniążki poszły na bezdomne, cierpiące zwierzęta więc podwójny plus. Stwierdziłam że skoro Klara jest takim podróżnikiem to trzeba ją w końcu wyposażyć porządnie :p Quote
Recommended Posts