Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłyśmy wczoraj u Dr. Garncarza - fantastyczny człowiek ( Wujek Klary nowy :loveu: ).
Doktor ocenił że oczy jak na bulwę w bardzo dobrym stanie :multi:

Ta plamka na oczku niestety już zostanie i mam "ją" pokochać.
To jakieś kryształki które się wytrącają i po prostu taka plamka się tworzy. Lekarze nie wiedzą co może być przyczyną, nie wiedzą też jak temu zapobiegać. Ponoć to dość częste, całkiem niegroźne ( chyba że w bardzo późnej starości - wtedy może się coś dziać poważniejszego z tym ).
Nie przeszkadza to Klarci całkiem, nie reaguje, nie drapie, nie ociera - więc nie zaburza widzenia i nie boli.

Ogólnie możemy się raz na rok zgłosić do kontroli - ale nie ze względu na tę plamkę - ale tak ogólnie wskazana jest kontrola.

No i możemy się spodziewać że na drugim oczku też się to pojawi.

Żadne plamki nam nie straszne - w sesjach zdjęciowych nic nam nie przeszkodzi :evil_lol:

Posted

asiol napisał(a):
Hahah :lol: Zdjęcie z katarkiem cudne. A to w różowej bluzie- b. fajne. Na czym robiłaś? Prześcieradło czy cuś??

Na ręczniku:p

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nikt nas nie odwiedza tutaj to sobie wybyłyśmy na wycieczkę. Klara była po raz pierwszy za granicą i zrobiła tam furorę. A tu powód :

Posted

Ja zamówiłam u forumowej koleżanki - taks.
Pieniążki poszły na bezdomne, cierpiące zwierzęta więc podwójny plus.

Stwierdziłam że skoro Klara jest takim podróżnikiem to trzeba ją w końcu wyposażyć porządnie :p