Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj niestety nie ma nic w pobliżu. Nawet w Kielcach chyba nie ma torku.

No i ja jeszcze nie mogę biegać, więc też na treningi nie byłoby sensu regularnie jeździć. We Włocławku z Klarą biegła jedna z klubowiczek.

Może jeśli odzyskam formę sprzed operacji to kupię kilka przeszkód i trochę będziemy trenować. Czas pokaże.

• 2 weeks later...
Posted

Taaak zaduma nad naleśniczkiem.

Nie wiem czy się ucieszycie, ale zmodernizowałam trochę mój sprzęt foto i będę robić więcej zdjęć w duecie ( Klara i ja ) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Znaczy na razie mam takie możliwości - a w przypadku bardzo głośnego sprzeciwu tu na wątku przemyślę rezygnacje z dużej ilości tego typu zdjęć :P

Posted

Kocyk piorę w pralce, bez dodatku płynu zmiękczającego. Na delikatnym programie na 30 stopni. Jak jest ciepło to wietrzę i wytrzepuję na tarasie. A jak się nudzę to zbieram sierść szczotką ( taką z taśmą klejącą ).
Kocyk już emeryt, ale dobrze się trzyma ;)

Dziękujemy za odwiedzinki, bo trochę było u nas pustawo :oops:

Potwierdzam potwierdzam, Klarka jest na zdjęciu w MP w październikowej edycji "Jak wam się podobam?".:multi::multi::multi:

Posted

No właśnie ten Haniutowy jest cały zafutrzony, muszę popróbować z tą rolką (chociaż najpierw trzeba ją znaleźć :razz:).

Będziecie we Wrocławiu? Klarcia też będzie, czy Pannica zostaje w domku??

Posted

Nie będzie nas we Wrocławiu. Ja dopiero co wróciłam do Polski, jeszcze nie zdołałam pozałatwiać swoich spraw. Jedyna wystawa którą planuję to Kielce i Klara wtedy raczej zostanie w domu.

A do Wrocławia mamy kaaaawał Polski do przejechania.

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj wybrałyśmy się na wycieczkę do parku. Przypomniałam sobie od razu dlaczego wolimy chodzić do lasu. Usłyszałam że nie umiem czytać i mam brzydkiego psa. Co do czytania - bardzo yntelygentnej pani chodziło o zakaz wprowadzania psów - sam znak - nie potrzebna umiejętność czytania - każdy chyba rozumie. Za to pani zarzucała mi że czytać nie umiem a sama nie doczytała dopisku pod znakiem że psy po parku chodzić mogą a zakaz dotyczy placów zabaw dla dzieci. Klara nie lubi dzieci ( ma to po mnie ) więc akurat nie śpieszyło nam się do brykania między piaskownicą a huśtawką. No ale cóż.

A co do brzydoty Klary zdjęcia ;)

Posted

Klarka oczywiście pozazdrościła ponownie wiewiórkom i wzbudziła ogromne zainteresowanie siedząc na drzewie i podziwiając okolice.

Tu dla ułatwienia zdjęcie ze skalą ludzką :lol:

Posted

Jeśli chodzi o chodzenie po drzewach i bojenie się to z Klarą mamy podział obowiązków. Ona chodzi po drzewach a ja się boję o nią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzięki za odwiedziny w galerii. Jutro z innym obiektywem i workiem orzechów planujemy odwiedziny w tym samym parku :loveu: