misiaczek Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Widoczki super :loveu:. A w Ostrowcu nie ma agility coby Klarcia poszalała??? Quote
Viris Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Oj niestety nie ma nic w pobliżu. Nawet w Kielcach chyba nie ma torku. No i ja jeszcze nie mogę biegać, więc też na treningi nie byłoby sensu regularnie jeździć. We Włocławku z Klarą biegła jedna z klubowiczek. Może jeśli odzyskam formę sprzed operacji to kupię kilka przeszkód i trochę będziemy trenować. Czas pokaże. Quote
Viris Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Klaryska moja.. I Klaryska naleśniczkowa ... Quote
kelly1978 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Usportowiona panna :) może moja Jana też zostanie sportowcem, bo jest niewyżyta hehe a cała reszta domowników typ Leniwca, pospać dobrze zjeść i znowu pospać. Quote
misiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Viris napisał(a):Klaryska moja.. http://i286.photobucket.com/albums/ll112/Viriska/002-2.jpg Klaryska romantyczna :loveu: :lol: Quote
Viris Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Taaak zaduma nad naleśniczkiem. Nie wiem czy się ucieszycie, ale zmodernizowałam trochę mój sprzęt foto i będę robić więcej zdjęć w duecie ( Klara i ja ) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Znaczy na razie mam takie możliwości - a w przypadku bardzo głośnego sprzeciwu tu na wątku przemyślę rezygnacje z dużej ilości tego typu zdjęć :P Quote
Viris Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Próbuję się na nowo dogadać z moim lekko odmienionym sprzętem więc kolejne zdjęcia. Quote
Agappe Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 haha fajna zabawa kolorami na 2 zdjęciu:loveu: Quote
asiol Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Klaryska jest taaaka słodka, i to jej romantyczne spojrzenie :loveu: Jak oczyszczasz ten kocyczek z sierści?? Quote
Paulina. Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Drugie zdjęcie świetne ! :loveu: Widziałam Klarcię w MP :razz: Quote
Viris Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Kocyk piorę w pralce, bez dodatku płynu zmiękczającego. Na delikatnym programie na 30 stopni. Jak jest ciepło to wietrzę i wytrzepuję na tarasie. A jak się nudzę to zbieram sierść szczotką ( taką z taśmą klejącą ). Kocyk już emeryt, ale dobrze się trzyma ;) Dziękujemy za odwiedzinki, bo trochę było u nas pustawo :oops: Potwierdzam potwierdzam, Klarka jest na zdjęciu w MP w październikowej edycji "Jak wam się podobam?".:multi::multi::multi: Quote
asiol Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 No właśnie ten Haniutowy jest cały zafutrzony, muszę popróbować z tą rolką (chociaż najpierw trzeba ją znaleźć :razz:). Będziecie we Wrocławiu? Klarcia też będzie, czy Pannica zostaje w domku?? Quote
Viris Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Nie będzie nas we Wrocławiu. Ja dopiero co wróciłam do Polski, jeszcze nie zdołałam pozałatwiać swoich spraw. Jedyna wystawa którą planuję to Kielce i Klara wtedy raczej zostanie w domu. A do Wrocławia mamy kaaaawał Polski do przejechania. Quote
asiol Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Szkoda :( No ale kiedyś się zobaczymy :) Quote
Viris Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Wczoraj wybrałyśmy się na wycieczkę do parku. Przypomniałam sobie od razu dlaczego wolimy chodzić do lasu. Usłyszałam że nie umiem czytać i mam brzydkiego psa. Co do czytania - bardzo yntelygentnej pani chodziło o zakaz wprowadzania psów - sam znak - nie potrzebna umiejętność czytania - każdy chyba rozumie. Za to pani zarzucała mi że czytać nie umiem a sama nie doczytała dopisku pod znakiem że psy po parku chodzić mogą a zakaz dotyczy placów zabaw dla dzieci. Klara nie lubi dzieci ( ma to po mnie ) więc akurat nie śpieszyło nam się do brykania między piaskownicą a huśtawką. No ale cóż. A co do brzydoty Klary zdjęcia ;) Quote
Viris Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Klarka oczywiście pozazdrościła ponownie wiewiórkom i wzbudziła ogromne zainteresowanie siedząc na drzewie i podziwiając okolice. Tu dla ułatwienia zdjęcie ze skalą ludzką :lol: Quote
Viris Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Potem chwilę pomęczyła patyczek. I obserwowałyśmy wiewiórki. Ja w celach fotograficznych Klara w celach konsumpcyjnych. Quote
Agappe Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 wow!!! chodzenie po drzewach super!!!!! nie boi się??!?! a ostanie zdjęcie cudo!! :loveu: Quote
Chefrenek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Podziwiam za odwagę. Mój niedołęga zrobiłby sobie krzywdę śpiąc.:diabloti::diabloti::diabloti: A gdzie jeszcze chodzić po drzewach. Quote
Viris Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Jeśli chodzi o chodzenie po drzewach i bojenie się to z Klarą mamy podział obowiązków. Ona chodzi po drzewach a ja się boję o nią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki za odwiedziny w galerii. Jutro z innym obiektywem i workiem orzechów planujemy odwiedziny w tym samym parku :loveu: Quote
Recommended Posts