Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wsio ;) Więcej może wrzucę jak będę w Polsce. Bo nie zgrywałam jeszcze nawet wszystkich zdjęć na kompa. Trzymajcie kciuki za pogodę w niedzielę - jak będzie ładnie to wybieram się do zoo w Monachium. Jest fantastyczne - no i jak się wybiorę to zdjęcia też będą :evil_lol:

Posted

ciekawa jestem co Cie skłoniło, żeby pojechać w takie miejsce?? skąd ten pomysł? to chyba nie jest popularny kierunek:roll::roll:

widoki zapieraja dech w piersiach:loveu::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Ja już w Polsce, balujemy z Klarą na całego :evil_lol:
Będą nowe zdjęcia, może w przyszłym tygodniu. Na razie powalczyłam z kompem i oswajam się ze zmianą systemu przed którą opierałam się kilka lat :razz:
Pogoda tylko nas nie rozpieszcza bo nigdy nie wiadomo jaki będzie dzień, a pojechałybyśmy nad jeziorko jakieś:shake:

Posted

No Klaryska niestety w Alpy się nie wybrała, ale może następnym razem się uda. Wstawię niebawem zdjęcia z monachijskiego zoo a potem będzie moja Paskuda pochłaniająca torcik (w tym roku torcik wg zasad BARF:evil_lol:)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

No powiększa, niestety ale sezon ślubny ma to do siebie że pracy mi nie brakuje. No i jeszcze rozetek muszę naprodukować trochę w najbliższym czasie więc zdjęcia z Monachium czy "po" jeszcze trochę poczekają :shake:

Na pocieszenie mój sposób na relaks pomiędzy jednym ślubem, wieczorem panieńskim a kolejnym ślubem :evil_lol:

Posted

No my teraz możemy zapomnieć o bieganiu na profesjonalnych przeszkodach, slalom zrobiliśmy z moim Tatą i Tżtem. Teraz poluję na jakiś tunel i kombinuję jak zrobić dobre hopki. Na razie mamy tylko slalom :shake:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dziękujemy za odwiedziny :)
Nigdy chyba nie nadrobię zaległości zdjęciowych, a już kolejne zdjęcia "się zrobiły", tylko nie ma czasu wstawić...
Może się uda w listopadzie :diabloti:

Posted

[quote name='Ania!']Ja poproszę nową partię zdjęć jeszcze w październiku, np. 10-go :evil_lol:

Jak się robi takie zdjęcia to trzeba się nimi dzielić codziennie ;)Tylko trzeba je mieć na komputerze :eviltong:
Na razie w dziale wystawy uzupełniam powoli fotorelację z wystawy we Wrocławiu - tam można popatrzeć. Jak się z nimi uporam na pewno wstawię coś :diabloti:

[quote name='misiaczek']To już niedługo ;) :lol:.Prawda? :oops: