Viris Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 No i znowu galeria umarła, ale się odrodzi ;) Niestety czasu nie wystarcza na wszystko czego bym chciała. Pokazujemy się - przypominamy jakie piękne jesteśmy :> Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Piękna modelka, piękne zdjęcia ... co można napisać, chyba tylko och i ach ;) Quote
Agappe Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 super sesyjka!!! :) a gdzie jesteście jak Was nie ma tyle czasu? :roll: Quote
Viris Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Ania! napisał(a):Piękna modelka, piękne zdjęcia ... co można napisać, chyba tylko och i ach ;) Dziękuuujemy że jeszcze o nas pamiętacie ;) Agappe napisał(a):super sesyjka!!! :) a gdzie jesteście jak Was nie ma tyle czasu? :roll:Jesteśmy w.... domu... Tak wiem wstyd ;) Ale niestety czasu okropnie mało, zajęć bardzo dużo. Praca absorbująca, dużo nauki, no i na początku sierpnia ślub mojej siostruni, więc jest co robić. Jako świadkowa odpowiadam za wiele spraw, na szczęście wieczór panieński już za nami - było w dechę (no bo w końcu ja organizowałam), teraz robię biżuterię w ilościach hurtowych dla panny młodej i dla siebie, bo trzeba powybierać żeby było idealnie. FredziaFredzia napisał(a):Cudna jest pięknota. ;)Pięknota dziękuje chrapiąco (chrapanie dobiega z pod łóżka aktualnie) ;) Quote
Agappe Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Viris napisał(a): Jesteśmy w.... domu... Tak wiem wstyd ;) Ale niestety czasu okropnie mało, zajęć bardzo dużo. Praca absorbująca, dużo nauki, no i na początku sierpnia ślub mojej siostruni, więc jest co robić. Jako świadkowa odpowiadam za wiele spraw, na szczęście wieczór panieński już za nami - było w dechę (no bo w końcu ja organizowałam), teraz robię biżuterię w ilościach hurtowych dla panny młodej i dla siebie, bo trzeba powybierać żeby było idealnie. o tak śluby w rodzinie są bardzo absorbujące! ale ta nauka to chyba na okres wakacyjny została zawieszona? :roll: Quote
Viris Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 No właśnie nauka została "odwieszona" ;) Quote
Agappe Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Viris napisał(a):No właśnie nauka została "odwieszona" ;) jak to?? udajesz ze piszesz prace magisterska tak jak ja? ;) Quote
Viris Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Udaję od 2 lat, czas się zabrać do roboty ;P Quote
Agappe Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Viris napisał(a):Udaję od 2 lat, czas się zabrać do roboty ;P no to bardzo podobnie.. chociaż wcześniej to nawet udawac nie musiałam ;) teraz już część znajomych po obronie, wiec jakby sumienie sie ruszyło i pewnie dlatego, żeby mieć dobra wymówkę siedze od miesiąca w Anglii ;) <swoją drogą jak kiedyś będziesz miała czas i ochote to duuuuuuuuuuużo angielskich fotek jest u mnie w galerii> Quote
Viris Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Wstawiam kilka zdjęć z poprawin w nowej kreacji Klary ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Bardzo gustowna ta nowa kreacja :laugh2_2: Quote
monia&nero Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Witam jesteśmy tu pierwszy raz. Klara jest przepiękna!!! Top Model Look :) Piękna modelka i piękne zdjęcia ! Łapeczka od Nero Quote
BullWest Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ale Klarze jest cudnie w takim soczystym, mocnym fiolecie:loveu:!!! Jak nic musisz jej sprawić taką obrożę:evil_lol: Dziewczyna jak zwykle boska no i te jej oczyska:loveu: Quote
Viris Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 No Klarcia uwielbia takie gadżety, biegała po całym terenie hotelu - nie oszczędziła nawet kuchni ;P No i paradowała z kokardą i wszystkim gościom pozowała do zdjęć. A teraz filmik Klary z zabaweczką - [url]http://www.youtube.com/watch?v=elHPmEoN12o[/url] Quote
Recommended Posts