Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

No i znowu galeria umarła, ale się odrodzi ;)
Niestety czasu nie wystarcza na wszystko czego bym chciała.

Pokazujemy się - przypominamy jakie piękne jesteśmy :>

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ania! napisał(a):
Piękna modelka, piękne zdjęcia ... co można napisać, chyba tylko och i ach ;)

Dziękuuujemy że jeszcze o nas pamiętacie ;)
Agappe napisał(a):
super sesyjka!!! :) a gdzie jesteście jak Was nie ma tyle czasu? :roll:
Jesteśmy w.... domu... Tak wiem wstyd ;) Ale niestety czasu okropnie mało, zajęć bardzo dużo. Praca absorbująca, dużo nauki, no i na początku sierpnia ślub mojej siostruni, więc jest co robić. Jako świadkowa odpowiadam za wiele spraw, na szczęście wieczór panieński już za nami - było w dechę (no bo w końcu ja organizowałam), teraz robię biżuterię w ilościach hurtowych dla panny młodej i dla siebie, bo trzeba powybierać żeby było idealnie.

FredziaFredzia napisał(a):
Cudna jest pięknota. ;)
Pięknota dziękuje chrapiąco (chrapanie dobiega z pod łóżka aktualnie) ;)

Posted

Viris napisał(a):

Jesteśmy w.... domu... Tak wiem wstyd ;) Ale niestety czasu okropnie mało, zajęć bardzo dużo. Praca absorbująca, dużo nauki, no i na początku sierpnia ślub mojej siostruni, więc jest co robić. Jako świadkowa odpowiadam za wiele spraw, na szczęście wieczór panieński już za nami - było w dechę (no bo w końcu ja organizowałam), teraz robię biżuterię w ilościach hurtowych dla panny młodej i dla siebie, bo trzeba powybierać żeby było idealnie.

o tak śluby w rodzinie są bardzo absorbujące! ale ta nauka to chyba na okres wakacyjny została zawieszona? :roll:

Posted

Viris napisał(a):
Udaję od 2 lat, czas się zabrać do roboty ;P

no to bardzo podobnie.. chociaż wcześniej to nawet udawac nie musiałam ;) teraz już część znajomych po obronie, wiec jakby sumienie sie ruszyło i pewnie dlatego, żeby mieć dobra wymówkę siedze od miesiąca w Anglii ;)

<swoją drogą jak kiedyś będziesz miała czas i ochote to duuuuuuuuuuużo angielskich fotek jest u mnie w galerii>

• 2 weeks later...
Posted

Ale Klarze jest cudnie w takim soczystym, mocnym fiolecie:loveu:!!! Jak nic musisz jej sprawić taką obrożę:evil_lol:
Dziewczyna jak zwykle boska no i te jej oczyska:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

No Klarcia uwielbia takie gadżety, biegała po całym terenie hotelu - nie oszczędziła nawet kuchni ;P
No i paradowała z kokardą i wszystkim gościom pozowała do zdjęć.

A teraz filmik Klary z zabaweczką - [url]http://www.youtube.com/watch?v=elHPmEoN12o[/url]

• 2 weeks later...