Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurde staram się być spokojna , na wszelki wypadek napisałam wiadomosci i smsy do wszytskich znanych mi osob ktore wiem ze kochaja zwierzaki , zaparłam sie że zrobie wszytsko żeby go gdzieś umiescic , strasznie mi zapadl na serduchu , nie musze patrzec na zdjecie a widze ten jego pyszczek z tymi cudnymi brazowymi oczetami

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

orpha napisał(a):
Oby to byl moj najbardziej udany dzien , czego i wam zycze
Po pracy jade pogadac , na wiesci czekajcie wieczorem

Trzymam kciuki za pozytywne wieści;)

Posted

Orpha - na pewno będzie dobrze :) zobaczysz :)
Człowiek, który wychował taką wrażliwą na krzywdę zwierząt córkę jak Ty na pewno też ma wielkie serce :)
Od razu zakocha się w Xantusiu :)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Orpha - na pewno będzie dobrze :) zobaczysz :)
Człowiek, który wychował taką wrażliwą na krzywdę zwierząt córkę jak Ty na pewno też ma wielkie serce :)
Od razu zakocha się w Xantusiu :)

Zgadza się w 100%:loveu:

Posted

kurde poki nie ma decyzji to musze zrobic cos konkretnego bo inaczej zwariuje chyba:roll:, macie jakis numer konta bo wydaje mi sie ze jakas kasa na te szczepienia i cos do amania jest potrzebna , co prawda wiele nie mam ale pewnie kazda złotówka sie przyda , moge cos podesłac

Posted

orpha napisał(a):
kurde poki nie ma decyzji to musze zrobic cos konkretnego bo inaczej zwariuje chyba:roll:, macie jakis numer konta bo wydaje mi sie ze jakas kasa na te szczepienia i cos do amania jest potrzebna , co prawda wiele nie mam ale pewnie kazda złotówka sie przyda , moge cos podesłac

Xantusiatnko ma jeszcze uminie - po wyplacie :evil_lol: 150 zl, ktore nie sa na razie potrzebnie ani niewodomej Loli ani Czarusiowi :lol: na szczepienia starczy - Erka juz przyslala konto;)

Posted

Konto AFN, wpłaty z dopiskiem "psy z Kielc":

Numer konta:
78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

nr konta dla przelewów z zagranicy:
SWIFT: BIG BPLPW
PL 50 1160 2202 0000 0000 8747 3146

Posted

[quote name='kika22']Konto AFN, wpłaty z dopiskiem "psy z Kielc":

Numer konta:
78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

nr konta dla przelewów z zagranicy:
SWIFT: BIG BPLPW
PL 50 1160 2202 0000 0000 8747 3146

poszedł przelew :)

Posted

acha pieniązki oczywiscie ze wskazaniem na Xantusia , ale rzecz oczywista do dyspozycji wedle pilnych potrzeb , jesli beda potrzebne innemu piskowi to jak najbardziej jestem za. Jak tylko bede mogla bede cos tam podsylac

Posted

Ojej!!! Jeden dzień wczoraj nie zaglądałam do Xanta a tu takie wieści :crazyeye: :crazyeye:
Trzymam kciuki orpha za rozmowę z Tatą :thumbs: :thumbs:.

Kurcze denerwuję się co orphowy Tata powie na tą propozycję.

Posted

witam
opowiedzialam wszystko ,pokazalam fotki i teraz musze czekac na decyzje , primo bardzo sie boi brac psiaka ktory ma przed soba kilka lat , rozumiem go bo pamietam jak strasznie odchorowal smierc jego ukochanego jamniora :(. Duo nie mieszka sam , musi sie tez zgodzic jego druga polowa , niebede go naciskac bo uwazam , ze ta decyzja musi byc podjeta tylko i wylacznie przez nich oboje. Nie owijajac w bawelne szanse sa 50/50 :roll: , ale uruchomilam juz chyba poł polski w akcje szukania dla Xantusia domu , chociaz wolalabym zeby byl gdzies blisko mnie , strasznie ale to strasznie przypadl mi do serca , prosze trzymajcie kciuki

Posted

trzymamy!

czekamy! :):)

ja wiem, ze kazdy sie boi odejscia zwierzecia
i że ZAWSZE sie przezywa

ale... to tez sa piekne chwile...
mimo, ze smutne
albo tragiczne...

ale ja bym nie oddała swoich
chociaz wolalabym zeby moje zwierzaki zyly :D
to ciesze sie, ze bylam z nimi
tez mnie to o coś wzbogaciło itd...
i tak dalej... rozumiecie... :roll:

(Twój tato nie czyta dogo to moge se pogadać :evil_lol:)