Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to kombinuj orpha, główkuj, :evil_lol: i wymyślaj coś razem z nami bo Xant wcale nie znalazł swego miejsca na dłużej. On tylko nie stoi już bezpośrednio na deszczu, teraz ma małą parasolkę nad głową :p tak obrazowo mówiąc ;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kombinuje jak moge , wypisuje nawet do pacjentow ktorzy lecza sie w naszej pracowni , i do zupelnie mi obcych ludzi tez , a co mi tam mysle ze warto zaryzykowac ,nawet jakbym miala uslyszec cos nieprzyjemnego , uparta jestem jak rasowy baran , dla Xantusia

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ranyyyyy mam światełko !!!!:multi:
Dałam wyroznione ogloszenie na wp.pl i dostalam takiego oto maila z przyczyn wiadomych usunelam dane pani
Witaj

Użytkownik serwisu ogloszenia.wp.pl (Beata............, ) wysłał do Ciebie zapytanie o Twoje ogłoszenie (nr 12633471, http://ogloszenia.wp.pl/id_ogl,12633471,kat,205,trescogloszenia.html) o następującej treści:
"Witam serdecznie.Piesek jest śliczny.
Nie ważne że nie dowidzi.
Mam pieska -sunię Sarę, też ma już
swoje lata.
Kocham pieski i mam nadzieję,że dobrze byłoby im razem.
Mieszkam sama w dwupokojowym mieszkaniu.
Chętnie wzięłabym go.
Przypomina mi pieska,którego miałam w młodości , jak miałam 14 lat.Był kochany.Nazywał się Bajek.Ten ma prawie identyczny wygląd.
Problem jest tylko w tym,że mieszkam w Warszawie,więc jakoś musiałabym z Panią porozmawiac o transporcie.Pozdrawiam. Beata ..........."
Podałam numer do Erki , mam nadzieje ze sie uda !! tfu tfu tfu przez lewe ramie i w niemalowane tez odpukałam . Jeśli by sie udalo i mogłabym byc tu na miejscu w jakikolwiek sposob pomocna to jestem do dyspozycji.
Xantusiu słoneczko , swiatełko sie pali i mam nadzieje ze niezgasnie tylko rozbłysnie na calego!!!!:multi:

Posted

Wiesz co Orpha piechurze:loveu: Dzięki ludziom jak Ty chce się żyć:multi::multi::multi::loveu::lol:

do głowy mi ogloszenia na wp.pl nie przyszlo

i jest tak jak mysle; są są chętni na te psiaki, tylko trzeba do nich dotrzeć no i troszke uswiadomic:)

Posted

Charly napisał(a):
Wiesz co Orpha piechurze:loveu: Dzięki ludziom jak Ty chce się żyć:multi::multi::multi::loveu::lol:

i vice versa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:
żeby sie udalo ,zeby sie udalo o matko zeby sie udalo , jejku jak pani sie skontaktuje do dajcie znac , bo ja tu mam juz migotanie komor

Charly to co bedziemy probowac ze ślepkiem jak sprawa Xantusia sie sfinalizuje :)

Posted

Orpha, nie zgasło, nie zgasło!!! Jest domek dla Xantusia dzięki Tobie!:multi::multi::multi::multi::klacz::klacz::Cool!::Cool!::smilecol:

Pani dzwoniła już wcześniej, ale dopiero teraz dotarłam do domu i od razu piszę :lol:.
Rozmawiałam z panią bardzo długo, wydaje mi się,że domek świetny , w sam raz dla niego.:loveu:

Teraz tylko trzeba zorganizowac transport do Warszawy!

Za to dzisiaj namierzyłam nastepnego bezdomnego ślicznego kudłaczka, ale młodszego/ zaraz wstawię zdjęcia/ i jeszcze dwie sunieczki ok. 4 mies. tez bezdomne:-(.

Orpha , gdyby jeszcze byli chętni na kudłaczki, to proszę kieruj do mnie:lol:.

Posted

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Xantuś ma dom !!!! Xantuś ma dom !!!!

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Orpha za Twoje zdrowie i za szczęśliwą rękę :popcorn:

Posted

To ten następny bezdomny kudłaczek. Błąka się w Górkach Szczukowskich pod Kielcami juz kilka miesięcy. W tej chwili juz strasznie zaniedbana sierść. Ma ok. 2 lat, bardzo przyjazny.

Posted

Ktos go tam trochę dokarmia, ale oprócz niego jest jeszcze sporo bezdomnych psiaków, min. suka z dwiema szczeniorkami ok.4 mies. i teraz ma następną cieczkę:-(.
Ludzie zgłaszają do gminy, ale ta nie ma podpisanej umowy z kieleckim schronem. Może to i lepiej, bo dla tych psiaków to nie byłby żaden ratunek.
Sunieczki wstawiam na nasz wątek szczeniaczkowy i trzeba im szybko szukać domów. Nie wiem, co będzie z ich mamą, bo jest podobno agresywna, wg mieszkańców potrafi podlecieć z tyłu i ugryźć:cool1:.

Posted

Erko co za piękność ten piesek :loveu:.
Biorąc pod uwagę, że na zdjęciach wszystkie psy wyglądają na większe niż są w rzeczywistości, to ten jest chyba niewielki.

A może założysz mu osobny wątek????. bo na ogólnym zginie wśród innych psów i różnych problemów.
Może i jemu tak się poszczęści jak Xantusikowi.

Posted

ranyyyyyyyy jak sie ciesze , nie macie pojecia jakie mialam mysli , ze moze ktos sobie ze mnie zazartowal , ze pani sie rozmyslila ............ o rany jaka ulgaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:
cały dzien mialam z głowy bo porzadkowalam mieszkanie , po hasiorka jade jutro , dzwonilam do schroniska , bedzie na mnie czekal , dzisiaj zrezygnowalam bo stwierdzilam ze lepiej dla niego bedzie jak przybedzie juz na gotowe i nie bedzie musial sie dodatkowo jakims zamieszaniem , zreszta chce miec caly dzien dla niego :)
Jaaaaaa Erko zapytaj pani czy bede mogla poznac Xantusia osobiscie :loveu:
o ranyyy az sie popłakałam z radosci :D:D:D
Ok. to teraz wezme sie za pomoc w szukaniu domku dla Ślepka i dla tego slicznego kudlacza.
Słuchajcie nie ma mi za co dziekowac !!!! niewazne dzieki komu wazne ze znalazl swoje miejsce
jak sie ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: