cavallo Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Biegnąca suńka z przodu:cool3: z tyłu:evil_lol: i jeszcze koteczek:razz:
bety Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='cavallo'] i jeszcze koteczek:razz: Koteczek??????? :crazyeye: To jakieś groźźźźźźne kocisko :smhair2: :eek2: :smhair2: Wolałabym nie wpaś w jego pazurki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam
Iwona&Wiki Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Masz rację Bety - Tygrysiątko:evil_lol:! Cavallo, śliczne nastrojowe zdjątka:loveu:! I każde inne:eviltong:! A to środkowe, to może dzisiejsze? Bo u mnie - przez cały dzień mgła! zupełne mleko:crazyeye:!
cavallo Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dzięki. Niestety zdjęcia były robione juz kilka tygodni temu i ze spacerku wyjadzowego.:eviltong: U mnie ani grama śniegu:placz: A dzisiaj było słoneczko i ok. 10 stopni, normalnie wiosna, ale zapomniałam aparatu na spacerek:oops: A koteczka moja całkiem przyjazna i milusia:evil_lol::loveu::evil_lol:
weihaiwej Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Jesienno-zimowa opowieść miejsce akcji: góra Ślęża bohaterki: Iru (szelki manmat) i Bagira (czerwone szelki) A autorką zdjęć jest Kaisa:) Gotowe do biegu! Wspomnienie jesieni...a może czujemy już wiosnę? Niee, zima jeszcze nie odeszła :) Pobawmy się! Raz na górze... Raz na dole! Niestety, już wracamy... zmęczone, ale zadowolone :D Pozdrawiamy serdecznie!
Iwona&Wiki Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='weihaiwej'] Śliczne jesteście dziewczyny:loveu::loveu::loveu:! Wszystkie:razz:! Oj, mają te nasze Akitki uciechę ze śniegu:loveu::lol::lol:! Weihaiwej, na wszystkiech zdjęciach dziewczyny sa zasmyczone? Bo to jakiś przyrodowy rezerwat?
Iwona&Wiki Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 cavallo napisał(a): U mnie ani grama śniegu:placz: A dzisiaj było słoneczko i ok. 10 stopni, normalnie wiosna, ale zapomniałam aparatu na spacerek:oops: A koteczka moja całkiem przyjazna i milusia:evil_lol::loveu::evil_lol: A u mnie cały czas zima:eviltong: czyli i sniegu pod dostatkiem:lol:! Ale od wczoraj, niestety, nie da się spacerować:shake::-(! Po ostatnich roztopach wszędzie twarda i ostra lodowo-sniegowa skorupa:shake: - straszne dla psich łapek:placz:! Szkoda, bo dziś pogoda prześliczna:-(! A widzisz, Twój Tygrysek to chociaż wygląda milusio:evil_lol:, bo moja Kota wygląda jak aniołek, a wydra z niej niesłychana:shake:! Niesamowicie bojowe stworzonko:loveu: :shake:!
Iwona&Wiki Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 To przecież jutro, a tu taka cisza:roll:! Nikt nie podaje tej no hmmm... stawki:roll:? No to, niech tam, wykażę się:lol:! Krajowa Wystawa Szpiców Azjatyckich i ras pokrewnych Grodzisk Maz., 18.02.2007 Akita, suka, szczeniąt - AIDA Puchate Liski Akita, suka, młodzieży - HANU z Krobskiego Hajmatu Akita, suka, młodzieży - KAMI Halne Wzgórze Akita, suka, młodzieży - KOICHIKARA GI Shun'You Kensha Akita, suka, młodzieży - HANIKO Czandoria Akita, suka, młodzieży - KAYO GO Yamamoto Akita, suka, młodzieży - SHOJO Dąbrowskie Samuraje Akita, pies, młodzieży - SUBARASHI Co Ty Na To Akita, pies, młodzieży - YUWAKU Halne Wzgórze FCI Akita, pies, młodzieży - PARYS Puchate Kreple Akita, suka, pośrednia - Akita u Izis (FCI) YOKO Akita, suka, pośrednia - KAJITSU-NO OKASHI-GO Akita, suka, pośrednia - NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze Akita, suka, pośrednia - KOKORO Halne Wzgórze Akita, pies, pośrednia - ISSUN BOSHI Halne Wzgórze Akita, pies, pośrednia - Akita u Izis (FCI) YORITO Akita, suka, otwarta - I'YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgórze Akita, suka, otwarta - MOMO-GO Tajgeta Akita, suka, otwarta - FUJIN Yamamoto Akita, pies, otwarta - INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze Akita, pies, otwarta - BIRIKO Bieżynaki Akita, pies, otwarta - ASZTAR Imaginacja Akita, pies, otwarta - ONKEI Co Ty na To Akita, pies, otwarta - TCHIKADO Co Ty na To Akita, suka, championów - ANATA Yamamoto Akita, pies, championów - BIMBO Yamamoto Akita, pies, championów - Akita u Izis (FCI) UMON Akita, pies, championów - HIMARU Roal Akita, suka, weteranów - MIGOTO-NA FUJI Matricaria Akita amerykańska, suka, szczeniąt - ARFA Gogolińska Karolina Akita amerykańska, suka, szczeniąt - BABUSHKA Furia Akita amerykańska, suka, szczeniąt - Aikenka Black Beauty Akita amerykańska, suka, szczeniąt - ZUMA FINIGAN Inferno de la Noche Akita amerykańska, pies, szczeniąt - BABAJ Furia Akita amerykańska, suka, młodzieży - Finigan SIL-KOD BOSSITA Akita amerykańska, suka, młodzieży - AGOTHIKA FINIGAN de Gabritho Akita amerykańska, suka, młodzieży - AFRODYTA Nocne Życzenia Akita amerykańska, suka, otwarta - Finigan (FCI) SAGUARO INARI Akita amerykańska, pies, otwarta - Finigan (FCI) JAS-UP AERI Akita amerykańska, pies, otwarta - Finigan (FCI) SAGUARO SHAKO Akita amerykańska, suka, championów - Finigan (FCI) JAS-UP AKEIRA Akita amerykańska, suka, championów - MIZZI SASQUEHANNA Pomarszczony Czar Akita amerykańska, pies, championów - BIG BENZ KODIAK AT AUSSERHALBS Źródło: http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_warszawaszpice
cavallo Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Super Iwona, stawka jest, czekamy na wyniki i zdjęcia!!!! Mam nadzieję, że znajda się fotoreporterzy i będziemy mogli zobaczyć Akitki, bo zapowiada się ciekawie....:razz: A my właśnie wróciłyśmy z prawie wiosennego spacerku, słoneczko piękne i trawka zielona, trochę błotniście, ale generalnie bardzo przyjemnie nam było:loveu::loveu: Weihaiwej, śliczne zdjęcia!:loveu: No i miałyście na tym spacerku jesień, wiosnę i zimę w jednym!! Tylko lata brakuje:cool3::eviltong: Pozdrawiamy, Agata&Alpa
Agappe Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Wiki jakoś ostatnio mało wystawowo się tu zrobiło i o wiele wiecej czysto akicich tematów, wiec zeby powiedzmy nie zaśmiecać galerii od poczatku tego roku nie podawałam stawek tylko umieszczałam od razu u siebie na stronie i to samo tyczy się niektórych wyników.. oczywiscie jesli chcecie być na bieząco z wynikami JA moge dalej wstawiać all do galerii chyba, ze zrobimy sobie jakiś oddzielny temat wystawowy??? co Wy na to?? my jutro będziemy, zostajemy do końca, wiec mam nadzieje, że fotorelacja bedzie udana :)
Iwona&Wiki Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Mało wystawowo?! Ja tam świętowałam rozpoczęcie;):lol:! Jeśli chodzi o mnie, to ja ZA. Można go jakoś tak Akity na Wystawach albo...inaczej:roll:? Tam stawki i zdjęcia tylko z wystaw:eviltong:, a wszystko inne bardziej oraz mniej akitowe:loveu: dalej Tu. Wtedy byłaby jasność - o proszę, tak wyglądają te właściwe. No i porządek - wystawy w jednym miejscu. Ale... znowu pytanie:czy AA i AJ razem czy osobno? Bety, co Ty na to? Choć, jak sądzę, wtedy te wystawowe przeniosą się z pogaduszkami i wszystkim innym do wątku wystawowego:placz:. Bo wiadomo, jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno:p. Dlatego warto spróbować;):lol:. Można zacząć już od jutrzejszej:multi:.
Aville Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 A my dziś byliśmy z Mandorem na "męczeniu psa". To znaczy - pies latał (co czasem należy rozumieć dosłownie) bez smyczy i mieliśmy nadzieję, że się zmęczy. Zmęczył się faktycznie i śpi od dwóch godzin :) Najpierw portrecik: I mniej ugrzeczniona wersja portreciku: Kilka zdjęć z pleneru: http://img120.imageshack.us/img120/5559/dogo6lj9.jpg http://img265.imageshack.us/img265/5861/dogo2dy6.jpg http://img142.imageshack.us/img142/66/dogo5sl0.jpg http://img167.imageshack.us/img167/7561/dogo7ei7.jpg http://img49.imageshack.us/img49/1691/dogo8wg6.jpg I moja ulubiona seria, czyli Mandor w akcji :lol:: - troche duze, ale uwazam, ze warto ;) http://img412.imageshack.us/img412/4664/dogo1pq6.jpg pozdrawiamy :)
Agappe Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Aville zdjecia kapitalne!!!!! a Mandor prześliczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: strasznie mi sie podobają takie włochate "kuleczki" :) odnośnie wystaw moge wszystkie wystawy (stawki, zdjecia) od poczatku 2007 "przerzucić" do jednego wątku.. pytanie tylko czy mają być same JA czy razem z AA?? bety??? co uwazasz??
pola.1 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Aville Mandor jest cuuuuuuudny!!!!! Ale jak patrze na niego i pomysle wylinka.......robi mi sie slabo!!!!!
Aville Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dziekuje za miłe słowa :D No fakt, linienie moze byc ciezkie, nie wiem co prawda jak bedzie wygladac w praktyce bo to jeszcze dzieciak ;)... ale mam nadzieje ze nie bedzie gorzej niz z kotem perskim ;)
cavallo Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Aville, no ten Twój psiak jest rozbrarający!!!:loveu::loveu::loveu: Zdjęcie - portrecik z ząbkami jest niesamowite! Super, że jest w avatarku.Piękny piesek.:multi:Nie chce straszyć, ale myślę, że wylinka bedzie o wiele gorsza niż u persa....:evil_lol::evil_lol: Iwona, mówisz, że Twoja Kota jest bojowa, a jak sie z Wiki dogadują? Czy tolerują się i nie wchodzą sobie w droge, czy sa zaprzyjaźnione? A może jakieś nowe foteczki, Wiki i Koteczki?:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa
pola.1 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Aville napisał(a):Dziekuje za miłe słowa :D No fakt, linienie moze byc ciezkie, nie wiem co prawda jak bedzie wygladac w praktyce bo to jeszcze dzieciak ;)... ale mam nadzieje ze nie bedzie gorzej niz z kotem perskim ;) Niechce Cie straszyc ale..........zdecydowanie gorzej!!!!!:diabloti: :evil_lol: Akitki maja ten niemily zwyczaj wymieniania siersci 2 razy w roku.Doslownie wymieniania!!! Gubia siersc zarazy do lysego!!!! A kudelki sa wszedzie.W herbacie,w jedzeniu ,nawet jak zlapiesz glebszy oddech to moze sie zdazyc ze cos ''zalapiesz''.Mowie ci wesolo jest!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
bety Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Agappe']odnośnie wystaw moge wszystkie wystawy (stawki, zdjecia) od poczatku 2007 "przerzucić" do jednego wątku.. pytanie tylko czy mają być same JA czy razem z AA?? bety??? co uwazasz?? Kurcze nie wiem, AA niby mają własny serwis z wynikami i zdjęciami z wystaw i większość osób tam się melduje po wieści. Tylko, już niedługo ten serwis będzie płatny i część osób po prostu przestanie tam umieszczać zdjęcia i wyniki (jeśli nie zapłacą składki). W tej sytuacji pewnie część AA-kiciarzy przeniesie się tutaj - ale czy będą się tu udzielać :???: (wstawiać fotki i wyniki) tego nie wiem. Może na początek zrobić tylko wątek Wystawy AI, a jak będzie potrzeba to się dorobi nowy temat z AA. [quote name='pola.1']Niechce Cie straszyc ale..........zdecydowanie gorzej!!!!!:diabloti: :evil_lol: Akitki maja ten niemily zwyczaj wymieniania siersci 2 razy w roku.Doslownie wymieniania!!! Gubia siersc zarazy do lysego!!!! A kudelki sa wszedzie.W herbacie,w jedzeniu ,nawet jak zlapiesz glebszy oddech to moze sie zdazyc ze cos ''zalapiesz''.Mowie ci wesolo jest!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Święta racja - JEST BAAAAAARDZO WESOŁO :evil_lol: - jak od czasu do czasu plujesz kłaczkami bo akurat jeden wpadł do herbatki :evil_lol: albo był na poduszce i go przez sen wchłonęłaś :eviltong: Tylko, że te kudłate mają inne kłaczki - dłuższe - lepiej się je sprząta bo zbijają się na dywanie w kłębki no i takiego widać jak pływa w zupie :cool3: Nie to co te krótkowłose - wbija się to to w dywan i "atakuje z nienacka" w czasie posiłków :diabloti: Ja mam porównanie i zdecydowanie wolę jak linieje kudłata niż krótkowłosa. :evil_lol: Mandor to fantastyczny psiaczek - misiaczek jak każdy "puchaty akitek" :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam
weihaiwej Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Iwona&Wiki']Śliczne jesteście dziewczyny:loveu::loveu::loveu:! Wszystkie:razz:! Dziękujemy :D [quote name='Iwona&Wiki']Oj, mają te nasze Akitki uciechę ze śniegu:loveu::lol::lol:! Weihaiwej, na wszystkiech zdjęciach dziewczyny sa zasmyczone? Bo to jakiś przyrodowy rezerwat? Nie na wszystkich :eviltong: Ale faktycznie, wycieczka była po Ślężańskim Parku Krajobrazowym :) Miały jednak chwile wolności, tylko Bagira na wszelki wypadek z linką :) Aville, piękne zdjęcia - a Mandor na nich przesłodki! Szczególnie wyszczerzony w uśmiechu, to zdjęcie jest genialne :)
Iwona&Wiki Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 A mi najbardziej to:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:! I ten uroczy uśmieszek:loveu:! Oj, będzie łamał nam serduszka:razz:! Weihaiwej, to pokazujcie się częściej:multi:! Czy Bagira była już wcześniej w galerii? Aville, zdjęcia śliczne:eviltong:! Tylko dlaczego w linkach:placz:?
Iwona&Wiki Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Właśnie zajrzałam do wystaw:crazyeye:! Agappe, jesteś WIELKA!!! :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Agappe Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nie to, ze jutro mam wystawe i musze wstać o 7 ;p uznałam, ze dobrze by było to zrobić przed jutrzejszą wystawą :)
Iwona&Wiki Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Będę trzymać kciuki:eviltong: - Powodzenia! Czas spać:razz:!
ewelinabuck Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 sliczne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i pieseczki oczywiscie:loveu:
Recommended Posts