sylwekw Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 No tak Wasze akity nie dość, że śliczne są to jeszcze bawić się potrafią .. i to nawet z mniejszym pieskiem ...... :-) Ja dochodzę do wniosku, że moja Shojo to wcale sie bawić z psami nie umie ... z nami owszem ale z psami to chyba wcale :-) Jak szkoda, że nie miałem okazji wczoraj być tam gdzie Wy byłyście :placz:
ineczka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 p[quote name='sylwekw']No tak Wasze akity nie dość, że śliczne są to jeszcze bawić się potrafią .. i to nawet z mniejszym pieskiem ...... :-) Ja dochodzę do wniosku, że moja Shojo to wcale sie bawić z psami nie umie ... z nami owszem ale z psami to chyba wcale :-) Jak szkoda, że nie miałem okazji wczoraj być tam gdzie Wy byłyście :placz: Sylwku, po pierwsze to one ze sobą bawić się nie bawią, one jedynie współpracują przy zamęczaniu jakiegoś psiaka :evil_lol: wiesz to już dwie dorosłe akity i to tej samej płci, tak więc na ich wspólną zabawę raczej nie ma mowy, no chyba żeby częściej się widywały, to może... Choć nie powiem bo Anata zaczepia Aiko, ale ona do tej pory odpowiada jej burknięciem, ze nie ma ochoty... choć przy ich wspólnych brutalnych zabawach.. myślę ze wreszcie by trafił swój na swego... no ale coś im chyba jednak przeszkadza... tak więc sam widzisz... niemniej jednak dziewczyny się tolerują, a gdy wypatrzą obiekt do upolowania, wówczas porozumiewają się bez słów, ale tylko wtedy... jak widać na załączonych fotkach... A ten mniejszy psiak to była bardzo zadziorna Beagielka i wcale sie nie bała :eviltong:, tak więc tym bardziej zabawa była przednia... A co do Twojej Shojo, to jak miałam przyjemność widzieć ją w sobotę na polach... hm.. to powiem szczerze, że chyba jednak jak na moje oko sam z ta jej socjalizacją możesz nie dać sobie rady.. Myślę tez ze już chyba na tym etapie bez specjalisty może być ciężko.. no ale nic najważniejsze, że jesteś świadomy jej zachowań.. i jestem pewna ze pomimo juz skończonego roku za jakiś czas będziemy mogli spotkać się w większym gronie akit i spokojnie Shojo bedzie umiała się zachować, a nawet z nimi pobrykać;)
ineczka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Proszę, choć wiem, że nie są to słowa uznania, ale mam nadzieje, że rozumiesz moja intencję ;) Chodzi o dobro Twojej suczki, żeby dziewczynka wyszła na ludzi ze swoim charakterkiem :diabloti: btw już odpisałam na pw, proszę zajrzyj tam Pozdrawiam
cavallo Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 zdjęcia śliczne!!!:loveu::loveu: Zaganianie biednej beagielki, a nawet ciągnięcie jej za sznureczek - UROCZE. No, dzielna z niej dziewczyna, jezeli zgodziła się na poniewierkę przez takie koleżanki.....:evil_lol: A nurkowanie w śmietniku - super, ciekawe, czy udał się Anacie posiłek regenerujący.....:eviltong:
Asiunia02 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Akita, pies, młodzieży - KIKUSHI Eskimo River - lokata II Akita, pies, młodzieży - AKAI Tajgeta - lokata 1 oc. doskonała ale nie wiem czy Zw. Młodziezy Akita, pies, młodzieży - HARUKI Czandoria - nieobecny Akita, pies, pośrednia - GETSU YOUBI ROAL - lokata II Akita, pies, pośrednia - MONOYAWARAKE Tajgeta - lokata III Akita, pies, pośrednia - ARASHI TOMODACHI - lokata I Akita, pies, pośrednia - AKAI OKAMI Halne Wzgórze FCI - lokata IV Akita, pies, otwarta - AKUMA Akairo - lokata I . oc. doskonała CWC Akita, pies, otwarta - CZANDOR Porażynianka - nieobecny Akita, pies, otwarta - MARMUR Puchate Kreple - lokata II . oc. doskonała Akita, pies, championów - BOS Kumade - I MIEJSCE CACIB BOB BOG III Akita, suka, szczeniąt - AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti - - Lokata 1 oc. w.o Akita, suka, szczeniąt - CIKO POLONIA WHITE Keddef Lee - - Lokata 2 oc. obiecująca Akita, suka, młodzieży - Akita u Izis (FCI) AYUMI Akita, suka, młodzieży - CHANOYU MOUNTAIN STREAM - lokata I oc. doskonała Zw. Młodziezy Akita, suka, pośrednia - AKEGATA Halne Wzgórze (FCI) - nieobecna Akita, suka, pośrednia - HACHIKO Pa-Lis - lokata II oc. doskonała Akita, suka, pośrednia - KOKORO Halne Wzgórze - lokata I ale nie wiem czy z CWC Akita, suka, otwarta - MOMO GO Tajgeta - lokata III Akita, suka, otwarta - ARI Tomodachi - lokata I oc. doskonała Akita, suka, otwarta - KAJITSU NO OKASHI-GO Akita, suka, otwarta - KENSHA z Robertowej Chatki - lokata II
Iwona&Wiki Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ho, ho! Ile tu wspaniałości! Wielkie gratulacje dla Halnego Wzgórza!!! [quote name='cavallo'] Z przyjemnością obejrzałam wszystkie zdjęcia:eviltong: - to jest śliczne:loveu:! Cavallo, udało się - moje gratulacje! Jestem z Ciebie dumna!:multi: Cieszę się, że będę mogła gapić się na Twoje Dziewczyny! [quote name='ineczka'] Jakie zgodne wąchanie:razz::loveu:! Ineczko, relacja ze sniegowych szaleństw - wspaniała:eviltong:! Jak zawsze:lol:! Akitki miały świetną zabawę:evil_lol:, ale chyba malutki beagle również:roll:? Bo widać, nie dała się upolować:evil_lol:!
Iwona&Wiki Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 O! I sa kolejni zwycięzcy - tym razem z Bydgoszczy:roll:!? Wszystkim - wielkie gratulacje!
Agappe Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 no to lecimy dalej z nastepnymi zdjeciami zabawy ;) dwie zgrabne pupki co ona tam robi???<krok w krok> pogadamy sobie
Agappe Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 cavallo napisał(a): A nurkowanie w śmietniku - super, ciekawe, czy udał się Anacie posiłek regenerujący.....:eviltong: no własnie nie wiemy do końca, bo nie sprawdzałysmy co było takie pyszne w śmietniku :oops:
Asiunia02 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 No to treaz krótka fotorelacja. Niestetyy nie mam zdjec wszytskich psów, ale moze uda się załatwic od innych wystawców z którymi mam kontakt. Postaram się aby fotorelacja była z właścicielami :) coś nowego :) Na poczatek psy klasa pośrednia, bo młodziezy nie mam. Nie zdarzyłam :) Arashi Tomadachi Getsu Youbi Roal Monoyawarake Tajgeta Akai Okami halne Wzgórze
Asiunia02 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 teraz psy klasa otwarta :) Moje kochanie Akuma Akairo i Ja Marmur Puchate Kreple
Asiunia02 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 A teraz jedyny Champion na wystawie Bos Kumade i zaraz lece z suczkami
Agappe Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 hmm nie wiem dlaczego, ale coś wcieło moje 3 posty które napisałam :angryy: :angryy: no to lecimy dalej ze zdjeciami zabawy ;) dwie zgrabne pupki co ona tam robi???<krok w krok> pogadamy sobie
Asiunia02 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Klasa młodzieży Chanoyu Mountain Stream Klasa pośrednia Kokoro Halne Wzgórze http://img79.imageshack.us/img79/2902/kokorohalnewzgrzeff3.jpg I teraz moja Hachiko z moim bratem. Ładnie stała, ale niestety po ocenie :( http://img79.imageshack.us/img79/8625/hachikorp0.jpg
Asiunia02 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Suczki klasa otwarta :) Ari Tomodachi - niestety lepszych zdjec nie mam bo sunia sie bardzo stresewała ta halą. Poprostu tłum ludzi na dwóch metrach kwadratowych. W tym roku była masakra :) Kensha z Robertowej Chatki http://img68.imageshack.us/img68/7405/kenshazrobertowejchatkino1.jpg I ostatnie zdjecia suczki Momo Go Tajgeta - suczka bardzo ładna ale coś z nia nie tak :) http://img383.imageshack.us/img383/8868/momogotajgetamp9.jpg Tu jeszcze raz mod :cool3: Za duże zdjęcia zostały zamienione na linki.
Asiunia02 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Teraz pierwsze prezentacja na forum. Piesek (obecnie 5 miesięczny) sprowadzony do hodowli Roal przez T. Plazę na zdjęciu wraz z ich szybowcem :) Kochany psiak :)
Asiunia02 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 I jeszcze na koniec tej sesji :) zdjecie Chikaki Pa-Lis z Zuza :)
Asiunia02 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Mod przepraszam, ale chciałam z właścicielami, a widocznie za mało je zmiejszyłam :)
Behemot Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Asiunia02']Mod przepraszam, ale chciałam z właścicielami, a widocznie za mało je zmiejszyłam :) Oki, oki, może się zdarzyć, ale pamiętaj o tym w przyszłości, proszę ;) A zdjęcia, które zamieniłam na linki, oczywiściei możesz wstawić ponownie - już w odpowiedniej wielkości ;-)
lady_m Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 sczeniaki malo kogo obchodza widze, bo zabraklo mojej pereleki w fotorelacji :roll: :roll: ;)
Asiunia02 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Niestety mod czuwa wiec juz wiecej nie zrobie psiaków z właścicielami bo bedą to zdjęcia miniatury :) Pozdrawiam Moda :) hehe
Recommended Posts