Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Jaki pięęękny pręgusek :loveu: i szczeniaki przesliczne, chomiczki takie :loveu:

Mandor na dzisiejszym spacerze:

Pies by pobiegał, a tu przytulają...

Juz zaczyna przypominac porządnego psa a nie maskotkę :):

To nic, że doskonale wiem że nie wolno mi pić stąd wody. Nikt nie widzi ;)

Mandor w swoim prywatnym bagażniku ;)

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akitka napisał(a):
Daria, a co na to Anata? :cool3: Hehe ja też się w Mandorku zakochałam... :loveu: Naprawdę jest piękny!

Anata to kobitka, wiec sie nie liczy.. a Mandor to prawdziwy facet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiunia02']Nadszedł czas na przedstawienie mojego ulubieńca :)

I teraz przed pierwszym linieniem. Na zdjeciach wyszedł dosc grubiutko, ale to przez chudziutką Panią i przez to, że mial jeszcze puch szczenięcy.
Dla ten piesek jest piekny i to synek mojego Akumy :)

nie widze zdjeć :/

Posted

[quote name='Aville']
Mandor na dzisiejszym spacerze:

Zdjecia jak zawsze prześliczne!!! Najbardziej podobają mi się te portrety :)) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ciesze sie ze sie podobaja, zwlaszcza ze wiekszosc jego zdjec z bliska robiona jest niemal "przez przypadek" - nie ma mowy o artyzmie jak ktos sie tak kreci bez przerwy ;)

Posted

Mhm... portreciki - piekne:loveu: i mi również bardzo bardzo:eviltong:!
Zresztą, jak zawsze:lol:!
[quote name='Aville']Juz zaczyna przypominac porządnego psa a nie maskotkę :):

Masz rację Aville, z Mandorka to juz kawał chłopaka - pieknego pluszakowego chłopaka:loveu::loveu::loveu:! Fotki super:eviltong:!

Posted

Asiunia, śliczne MALUSZKI!!! :loveu::loveu::loveu:
Iwona, no, no te oczy są rzeczywiście czarujące! :cool3: Piękny portrecik!:loveu:
Aville, Mandor na tych zdjęciach wygląda na niezłego łobuziaka! :razz:

Posted

Behemot napisał(a):
Dziewczyno, jakie Ty masz cudowne włosy! :-o :loveu:

to nie ja to właścicielka Edzia :) Zajęła kiedyś nawet 2 miejsce w długości warkocza :) Włosy na super, ale nie chciałabym ich myć :)

Posted

Akitka napisał(a):
Trzymajcie kciuki za Ambrę... :kciuki: W piątek będzie sterylizowana. Troszkę się martwię, ale mam nadzieję, że będzie ok.

bedzie w porządku :)
;)

Posted

Akitka napisał(a):
Trzymajcie kciuki za Ambrę... :kciuki: W piątek będzie sterylizowana. Troszkę się martwię, ale mam nadzieję, że będzie ok.

bedzie dobrze!!!! Jeśli nie macie jeszcze ubranka na brzuszek to kupcie koniecznie!!! kołniez na szyje stanowczo odradzam!!! i przygotujcie jej jakies miękkie leżanko :)

Posted

Leżanko będzie mieć mięciuśkie, a fartuszek pooperacyjny kupimy u weta... Są na pewno, bo zostały mi zaproponowane i oglądałam nawet. ;)

Posted

Nie miejcie mi za złe mojego dziwnego poczucia humoru... to tylko forma rozładowania stresu. Szczerze to wolałabym, żeby nie brykała, tylko chodziła przy nodze grzecznie... :evil_lol:

Posted

Parę zdjęć z dzisiejszego porannego spacerku :)
Bagira

Bagira, Iru

Iru

Gonitwa

Mieszkańcy parku :)

Dziś jest tak piękny dzień, że chciałoby się cały dzień spędzić w lesie, na łące, pod słońcem :)

Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='weihaiwej']
Bagira

A tą gdzie poniosło - kaczuszek się zachciało co :evil_lol:
Ten łabądek jest prześliczny :lol:
Pzdr

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...