Aville Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Jaki pięęękny pręgusek :loveu: i szczeniaki przesliczne, chomiczki takie :loveu: Mandor na dzisiejszym spacerze: Pies by pobiegał, a tu przytulają... Juz zaczyna przypominac porządnego psa a nie maskotkę :): To nic, że doskonale wiem że nie wolno mi pić stąd wody. Nikt nie widzi ;) Mandor w swoim prywatnym bagażniku ;)
Agappe Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Akitka napisał(a):Daria, a co na to Anata? :cool3: Hehe ja też się w Mandorku zakochałam... :loveu: Naprawdę jest piękny! Anata to kobitka, wiec sie nie liczy.. a Mandor to prawdziwy facet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Agappe Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Asiunia02']Nadszedł czas na przedstawienie mojego ulubieńca :) I teraz przed pierwszym linieniem. Na zdjeciach wyszedł dosc grubiutko, ale to przez chudziutką Panią i przez to, że mial jeszcze puch szczenięcy. Dla ten piesek jest piekny i to synek mojego Akumy :) nie widze zdjeć :/
Agappe Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Aville'] Mandor na dzisiejszym spacerze: Zdjecia jak zawsze prześliczne!!! Najbardziej podobają mi się te portrety :)) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Aville Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ciesze sie ze sie podobaja, zwlaszcza ze wiekszosc jego zdjec z bliska robiona jest niemal "przez przypadek" - nie ma mowy o artyzmie jak ktos sie tak kreci bez przerwy ;)
Iwona&Wiki Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Mhm... portreciki - piekne:loveu: i mi również bardzo bardzo:eviltong:! Zresztą, jak zawsze:lol:! [quote name='Aville']Juz zaczyna przypominac porządnego psa a nie maskotkę :): Masz rację Aville, z Mandorka to juz kawał chłopaka - pieknego pluszakowego chłopaka:loveu::loveu::loveu:! Fotki super:eviltong:!
Iwona&Wiki Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 A ja nie mogłam przeżyć;):lol:, żeby nie wypróbować tego ciekawego kadru! I proszę, są:eviltong:: piekne oczęta mojej Niuni!
Agga Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Takie kluseczki to mają dobrze. Nakarmią, przytulą:loveu:
cavallo Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Asiunia, śliczne MALUSZKI!!! :loveu::loveu::loveu: Iwona, no, no te oczy są rzeczywiście czarujące! :cool3: Piękny portrecik!:loveu: Aville, Mandor na tych zdjęciach wygląda na niezłego łobuziaka! :razz:
Asiunia02 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ja tez nie widze no to Edzio premiera raz jeszcze :)
Behemot Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Asiunia02'] Dziewczyno, jakie Ty masz cudowne włosy! :-o :loveu:
Asiunia02 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Behemot napisał(a):Dziewczyno, jakie Ty masz cudowne włosy! :-o :loveu: to nie ja to właścicielka Edzia :) Zajęła kiedyś nawet 2 miejsce w długości warkocza :) Włosy na super, ale nie chciałabym ich myć :)
Akitka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Trzymajcie kciuki za Ambrę... :kciuki: W piątek będzie sterylizowana. Troszkę się martwię, ale mam nadzieję, że będzie ok.
Daisunia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Akitka napisał(a):Trzymajcie kciuki za Ambrę... :kciuki: W piątek będzie sterylizowana. Troszkę się martwię, ale mam nadzieję, że będzie ok. bedzie w porządku :) ;)
Agappe Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Akitka napisał(a):Trzymajcie kciuki za Ambrę... :kciuki: W piątek będzie sterylizowana. Troszkę się martwię, ale mam nadzieję, że będzie ok. bedzie dobrze!!!! Jeśli nie macie jeszcze ubranka na brzuszek to kupcie koniecznie!!! kołniez na szyje stanowczo odradzam!!! i przygotujcie jej jakies miękkie leżanko :)
Akitka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Leżanko będzie mieć mięciuśkie, a fartuszek pooperacyjny kupimy u weta... Są na pewno, bo zostały mi zaproponowane i oglądałam nawet. ;)
weihaiwej Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Powodzenia, będziemy trzymać kciuki! Na pewno wszystko będzie dobrze:)
ineczka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 my też trzymamy kciuki... i pewnie zanim się obejrzysz Twoja Ambra będzie już brykać na spacerkach ;)
Akitka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Nie miejcie mi za złe mojego dziwnego poczucia humoru... to tylko forma rozładowania stresu. Szczerze to wolałabym, żeby nie brykała, tylko chodziła przy nodze grzecznie... :evil_lol:
Akitka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Do Agaty: Proszę o pw na temat Iru i Orijena. Jak tam drapanko, itp.? :)
weihaiwej Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Akitka']Do Agaty: Proszę o pw na temat Iru i Orijena. Jak tam drapanko, itp.? :) Kasiu, masz pw :)
weihaiwej Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Parę zdjęć z dzisiejszego porannego spacerku :) Bagira Bagira, Iru Iru Gonitwa Mieszkańcy parku :) Dziś jest tak piękny dzień, że chciałoby się cały dzień spędzić w lesie, na łące, pod słońcem :) Pozdrawiamy!
bety Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='weihaiwej'] Bagira A tą gdzie poniosło - kaczuszek się zachciało co :evil_lol: Ten łabądek jest prześliczny :lol: Pzdr
Recommended Posts