Asiunia02 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Stawka na Walentynkową wystawę w Bydgoszczy Akita, pies, młodzieży - KIKUSHI Eskimo River Akita, pies, młodzieży - AKAI Tajgeta Akita, pies, młodzieży - HARUKI Czandoria Akita, pies, pośrednia - GETSU YOUBI ROAL Akita, pies, pośrednia - MONOYAWARAKE Tajgeta Akita, pies, pośrednia - ARASHI TOMODACHI Akita, pies, pośrednia - AKAI OKAMI Halne Wzgórze FCI Akita, pies, otwarta - AKUMA Akairo Akita, pies, otwarta - CZANDOR Porażynianka Akita, pies, otwarta - MARMUR Puchate Kreple Akita, pies, championów - BOS Kumade Akita, suka, szczeniąt - AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti Akita, suka, szczeniąt - CIKO POLONIA WHITE Keddef Lee Akita, suka, młodzieży - Akita u Izis (FCI) AYUMI Akita, suka, młodzieży - CHANOYU MOUNTAIN STREAM Akita, suka, pośrednia - AKEGATA Halne Wzgórze (FCI) Akita, suka, pośrednia - HACHIKO Pa-Lis Akita, suka, pośrednia - KOKORO Halne Wzgórze Akita, suka, otwarta - MOMO GO Tajgeta Akita, suka, otwarta - ARI Tomodachi Akita, suka, otwarta - KAJITSU NO OKASHI-GO Akita, suka, otwarta - KENSHA z Robertowej Chatki
cavallo Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :multi::multi::multi: Hurra, udało mi się dodać zdjęcie, to wcale nie takie trudne! a tak Alpa czai się, gdy zobaczy jakiegoś pieska.... a to kocica
Agappe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='cavallo'] śliczne zdjecie!!!! wspaniałe ujęcie i wspaniałe kolory!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Asiunia02 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 troche sie zmieniłem, z szczeniaczka robie sie psiak i juz wkrótce zwolni sie dla mnie miejsce z samochodzie i poznam Was na wystawach :)
cavallo Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dzięki Agappe, cieszę się, że Ci się podoba!!! ;) Pozdrawiam, Agaat&Alpa
Asiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='cavallo']:multi::multi::multi: Hurra, udało mi się dodać zdjęcie, to wcale nie takie trudne! a tak Alpa czai się, gdy zobaczy jakiegoś pieska.... a to kocica a mnie podoba sie i psiak i kocica... Bo ja KOCHAM KOTY! I nie tylko... Pzdr.
Shoggy Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ... jak to sie dzieje. Tez chetnie poogladalbym fotki Waszych pupilkow, ale ich nie widze :-( :-( :-( Np. na tej stronie widze pieska Asiunii, ale nie widze zdjec zamieszczonych przez Cavallo. Czy ktos moze mi powiedziec dlaczego tak sie dzieje? Czary jakie czy co??? Dlaczego jedno widzac, a drugiego nie, jedynie z tresci postow domyslam sie ze "tam" bylo zdjecie.
Kasia_i_Łukasz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Asiunia02']Stawka na Walentynkową wystawę w Bydgoszczy Akita, pies, młodzieży - KIKUSHI Eskimo River Akita, pies, młodzieży - AKAI Tajgeta Akita, pies, młodzieży - HARUKI Czandoria Akita, pies, pośrednia - GETSU YOUBI ROAL Akita, pies, pośrednia - MONOYAWARAKE Tajgeta Akita, pies, pośrednia - ARASHI TOMODACHI Akita, pies, pośrednia - AKAI OKAMI Halne Wzgórze FCI Akita, pies, otwarta - AKUMA Akairo - oc.dosk., lok.I, CWC Akita, pies, otwarta - CZANDOR Porażynianka Akita, pies, otwarta - MARMUR Puchate Kreple Akita, pies, championów - BOS Kumade Akita, suka, szczeniąt - AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti Akita, suka, szczeniąt - CIKO POLONIA WHITE Keddef Lee Akita, suka, młodzieży - Akita u Izis (FCI) AYUMI Akita, suka, młodzieży - CHANOYU MOUNTAIN STREAM - oc.dosk., lok.I, Zw.Mł. Akita, suka, pośrednia - AKEGATA Halne Wzgórze (FCI) Akita, suka, pośrednia - HACHIKO Pa-Lis - lok.II Akita, suka, pośrednia - KOKORO Halne Wzgórze Akita, suka, otwarta - MOMO GO Tajgeta Akita, suka, otwarta - ARI Tomodachi Akita, suka, otwarta - KAJITSU NO OKASHI-GO Akita, suka, otwarta - KENSHA z Robertowej Chatki Dopisałam co wiedziałam :lol: Ogromne gratki dla Akumowego Rysia i jego córeczki!! :klacz: Ps. Asiunia obecała fotorelację, więc czekajmy cierpliwie :razz:
Akitka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Alpa jest śliczna! ;) Gratki dla zwycięzców!
Agappe Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Asiunia Gratuluje!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i czekam na reszte wyników a teraz jeszcze odrobinke wiadomości ze świata Brno - sędzia p.Blatonowa INOCHI (pośrednia) - CAC, KAMI (pośrednia) - CAC, NAGASAKI (otwarta) - CAC, CACIB Gatulacje dla Halnego!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Kasia_i_Łukasz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Agappe']Asiunia Gratuluje!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i czekam na reszte wyników a teraz jeszcze odrobinke wiadomości ze świata Brno - sędzia p.Blatonowa INOCHI (pośrednia) - CAC, KAMI (pośrednia) - CAC, NAGASAKI (otwarta) - CAC, CACIB Gatulacje dla Halnego!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Mega Gratki dla Halniaczków!! :klacz:
pola.1 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Asiunia02 napisał(a):Stawka na Walentynkową wystawę w Bydgoszczy Akita, pies, młodzieży - KIKUSHI Eskimo River Akita, pies, młodzieży - AKAI Tajgeta Akita, pies, młodzieży - HARUKI Czandoria Akita, pies, pośrednia - GETSU YOUBI ROAL Akita, pies, pośrednia - MONOYAWARAKE Tajgeta Akita, pies, pośrednia - ARASHI TOMODACHI Akita, pies, pośrednia - AKAI OKAMI Halne Wzgórze FCI Akita, pies, otwarta - AKUMA Akairo Akita, pies, otwarta - CZANDOR Porażynianka Akita, pies, otwarta - MARMUR Puchate Kreple Akita, pies, championów - BOS Kumade -I MIEJSCE CACIB BOB BOG III - Akita, suka, szczeniąt - AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti Akita, suka, szczeniąt - CIKO POLONIA WHITE Keddef Lee Akita, suka, młodzieży - Akita u Izis (FCI) AYUMI Akita, suka, młodzieży - CHANOYU MOUNTAIN STREAM Akita, suka, pośrednia - AKEGATA Halne Wzgórze (FCI) Akita, suka, pośrednia - HACHIKO Pa-Lis Akita, suka, pośrednia - KOKORO Halne Wzgórze Akita, suka, otwarta - MOMO GO Tajgeta Akita, suka, otwarta - ARI Tomodachi Akita, suka, otwarta - KAJITSU NO OKASHI-GO Akita, suka, otwarta - KENSHA z Robertowej Chatki Znam tylko ten wynik;)
cavallo Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 :multi::multi:ja również gratuluję!!:multi::multi: Zdjęcia Alpy ze śnieznego szaleństwa:eviltong: Pozdrawiamy, Agata&Alpa
cavallo Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dzięki Asiaczku i Akitko! :lol: Shoggy, a może to kwestia przeglądarki internetowej? Może dlatego nie widzisz zdjęć, bo masz inną przeglądarkę? :shake: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Asiunia02 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Zaczne powoli o wystawie w Bydgoszczy. A wiec Psy klasa młodziezy wygrał Akai Tajgeta - niestety nie mam zdjec, bo nie zdarzyłam sie rozpakowac. Jutro dostane jeszcze zdjecia od właściciela Chanoyu Montain Stream wiec moze sie tam te pieski udało uchwycić. Ja moge tylko powiedzieć, że ten piesek to duuuuuzzzzyyyyyyy misiek :), ale przekochany !!!!!!
Shoggy Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 [quote name='cavallo']Dzięki Asiaczku i Akitko! :lol: Shoggy, a może to kwestia przeglądarki internetowej? Może dlatego nie widzisz zdjęć, bo masz inną przeglądarkę? :shake: Pozdrawiam, Agata&Alpa Uzywam Internet Explorer 6, ktory chyba jest jak najbardziej standardowy. Przepraszam ze zawracam glowe, ale czytanie o tym jakie piekne zdjecia zostaly zamieszczone i niemoznosc ich ogladania co nieco wkurza. Tym bardziej ze niektore zdjecia widze, a niektore nie. Ale mowi sie trudno a kocha sie dalej :-( Pozdrawiam
Agappe Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Shoggy która u Ciebie jest godzina?? :evil_lol: a odnośnie zdjęć u mnie sie wszystkie pokazują
Shoggy Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 [quote name='Agappe']Shoggy która u Ciebie jest godzina?? :evil_lol: a odnośnie zdjęć u mnie sie wszystkie pokazują 11:26 rano. Z tymi zdjeciami to juz nie wiem co jest grane.
Agappe Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 moze serwer jakoś przeciążony :roll: :roll: :roll: może kiedys Ci się pokażą :roll:
ineczka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 my także po obejrzeniu tylu fajnych zimowych fotek a w szczególności szaleństwa Alpy :loveu: postanowiłam wstawić parę zdjęć z wczorajszego spaceru. Pola Mokotowskie występują: Aiko i Anata oraz obiekt polowań mała suczka Beagle miłego oglądania btw Wielkie Gratulacje dla Halniaczków!!! na początek lekki truchcik za linką i beaglem małe poplątanie z pomieszaniem Anata z Beaglem na głowie a Aiko: zaraz Ci pomogę tylko złapię ten sznurek... odwet Anaty a teraz ja...
ineczka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 cd. lekka ściema, o co chodzi przecież my tej małej nic nie robimy:diabloti: mała przerwa na niuchanie i ja królewna z drewna, eh..te moje łapy, taka trochę sztywna jestem.. to w taki sposób sobie poradzę... chodź tu do mnie!!!
ineczka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 cd. a teraz cię zwiąże.. no i polowanie na beaglowa suczkę rozpoczęte
ineczka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 cd ups... mały dzwon.. nie wyhamowałyśmy, brak ABS a masz Ty wstrętna akito!!! Anata: o cholera noga mi się zaplątała... zdjęcie roku.. Anata jako nurek śmietnikowy.. trochę dziewczyna zgłodniała po tych wygłupach, he,he :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts