Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Niestety mod czuwa wiec juz wiecej nie zrobie psiaków z właścicielami bo bedą to zdjęcia miniatury :)

Pozdrawiam Moda :) hehe

Asiuniu, wcale nie będą miniatury :eviltong: Zdjęcie 500 na 500 pikseli naprawdę jest niewiele mniejsze od tych, które wkleiłaś ;)
Pozdrawiam :lol:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiunia02']I jeszcze na koniec tej sesji :) zdjecie Chikaki Pa-Lis z Zuza :)

Jakie cudowne to zdjęcie :loveu: :loveu: Zakochać się można poprostu :cool3:

Posted

Iwonko,
mała suczka beagl, hm... może na fotkach średnio było to widać ale i jej taka zabawa bardzo odpowiadała... nasze kity nie męczą psiaków, które się poddają i nie mają chęci na dalszą zabawę....;)

Posted

lady_m napisał(a):
sczeniaki malo kogo obchodza widze, bo zabraklo mojej pereleki w fotorelacji :roll: :roll:

;)

a może masz zdjęcia szczeniaczków??? bo ja z chęcią bym zobaczyła :lol:

Posted

lady_m napisał(a):
sczeniaki malo kogo obchodza widze, bo zabraklo mojej pereleki w fotorelacji :roll: :roll:

;)

grrrr znowu mi post wcieło ://

lady_m a może Ty masz zdjecia w takim razie z klasy szczeniąt??? ja z chęcią zobacze "maluszki"

Posted

Behemot napisał(a):
Asiuniu, wcale nie będą miniatury :eviltong: Zdjęcie 500 na 500 pikseli naprawdę jest niewiele mniejsze od tych, które wkleiłaś ;)
Pozdrawiam :lol:

Ale pionowe zdjęcia trzeba wyeliminowac :(

Posted

Halniaki - gratki!!!

Ineczka - na zdjeciach widać, że nie tylko moje baski sa tradycyjnymi żebrakami... Akity wespól z bigielką - wcale nie są gorsze...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Halniaki - gratki!!!

Ineczka - na zdjeciach widać, że nie tylko moje baski sa tradycyjnymi żebrakami... Akity wespól z bigielką - wcale nie są gorsze...:evil_lol:
Pzdr.

Asiaaa a czy Twoje baski też do śmietników wchodzą? :diabloti:

Posted

[quote name='Agappe']

lady_m a może Ty masz zdjecia w takim razie z klasy szczeniąt??? ja z chęcią zobacze "maluszki"

jasne ;)
W postaci linkow, bo oczywiscie nie umiem inaczej :roll:

Calosc
http://img129.imageshack.us/my.php?image=lokatyszczenitsukicustozi5.jpg

Pierwsza
http://img129.imageshack.us/my.php?image=pict0091customsu5.jpg

Druga
http://img129.imageshack.us/my.php?image=cikopoloniawhitekeddeflbp6.jpg

Pieskow szczeniat nie bylo.

Posted

Agappe napisał(a):
Asiaaa a czy Twoje baski też do śmietników wchodzą? :diabloti:

Gdyby nie były na smyczach (podczas normalnych spacerków) to na pewno by weszły. A na PM, jak "coś" dobrego znajdą, to są b.chętne...:diabloti:
Pzdr.

Posted

Modzie, jaki masz przepiekny DGmaniacki banerek:loveu:!
Naprawdę urzekający:loveu:! Bardzo mi sie podoba!

Zastanawiam sie tylko nad jego wymową:roll:.
Pieski i kotek:eviltong: wpatrzone w tonącą:crazyeye: DGmanię - czy to zapowiedź kolejnych problemów z portalem:roll:?
Eeee... raczej wynurzającą się:roll: - wpatrzone tęsknie aż wypłynie cała:roll:?
Opowiesz nam, Modzie nasz? Czy pozostanie osnuty tajemnicą:roll:?
A może to dziwne zaproszenie do Admin-działu:roll:?
Nie sprawdzałam u innych - czy to taki słuzbowy banerek-mundurek:evil_lol:?

Posted

witam wszystkich akiciarzy!
ładne zdjęcia tu macie,a niech mi ktoś powie czy
wystawa w Bydgoszczy ma status międzynarodowej?
pytanie z pozoru głupie ale dwie osoby wstawiały wyniki z
tej wystawy i obie podały dla zw.rasy - cacib

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']COŚ:crazyeye: wcina nam posty:shake::placz:!
Pożarło wszystkie z ostatniej godziny!

A ja mam wrazenie, ze pojawiaja sie ale z opoznieniem :???:

Posted

[quote name='lady_m']A ja mam wrazenie, ze pojawiaja sie ale z opoznieniem
Teraz już są, ale przez pewien czas w ogóle ich nie było:shake:.

no to wstawmy maluszki:lol::

Calosc

Pierwsza

Druga

Pieskow szczeniat nie bylo.

Autor: lady_m

Posted

[quote name='sylwekw']No tak Wasze akity nie dość, że śliczne są to jeszcze bawić się potrafią .. i to nawet z mniejszym pieskiem ...... :-)

Ja dochodzę do wniosku, że moja Shojo to wcale sie bawić z psami nie umie ... z nami owszem ale z psami to chyba wcale :-)

Jak szkoda, że nie miałem okazji wczoraj być tam gdzie Wy byłyście :placz:

No widzisz, ja mam ten sam problem. Ale czy wlasciwie jest to az takim problemem? Po prostu musisz sie z tym pogodzic i miec swoja suczke pod kontrola.

Sai (suczka) ma tak mrozace krew w zylach spojrzenie, ze do niej zadne psy nie podchodza, a Shoggy, powiedzmy to krotko, jest po prostu typowym akicim mezczyzna i niczego co ma 4 lapy nie toleruje. Moze bawic sie jedynie z suczka corki, ale i te zabawy z wielkim zalem musialem ukrocic ze wzgledu na jego prawe biodro, ktorego nie chce przeforsowywac.

Jednakze on mi ta mala (w mojej opinii) niewygode 1000 krotnie wynagradza, ze tak napisze, swoja miloscia. (wiem, wiem, nie mozna psu przypisywac ludzkich uczuc, jednak jak mam opisac to, co widze w jego slepiach kiedy na mnie patrzy?) Jest w stosunku do mnie jak male dziecko. Moge z nim zrobic wszystko co chce, poczawszy od obcinania pazurow i przycinania siersci pomiedzy palcami, poprzez przemywanie oczu i czyszczenie uszow, a skonczywszy na odbieraniu miski z jedzeniem. Jego dezapropate wyrazaja jedynie jego wielce nieszczesliwe miny. Jest on moim 4 z kolei psem (Sai nie jest moja) i musze stwierdzic ze z zadnym z jego poprzednikow nie mialem takiej komunikacji ani nie doswiadczylem od zadnego tak bezgranicznego przywiazania. A to wynagradza mi wszelkie niewygody zwiazane z nadzorowaniem go.

Posted

Jak ja tej wody nie lubie...

No naprawde nie lubie, a tu jeszcze zdjecia... Prosze, nie, mokry nie najlepiej sie prezentuje.

Ojej, a co mi tu jeszcze bedziesz robil?

No, nareszcie, wiecej sobie takich zabiegow nie zycze.

Posted

[quote name='Agappe']a może masz zdjęcia szczeniaczków??? bo ja z chęcią bym zobaczyła :lol:

Lady_m przepraszam ale nie miałam zdjec szczeniat bo musiałam drugiego psa przygotowac to znaczy oswajałam Hachiko z halą, ale i jak nie zdąrzyłam :)
A masz może pieski młodzież ??? Bo ja tez nie mam. Albo inne zdjęcia mojego Akumy i Hachiko. Jesli tak to troche o mail [email protected]

Posted

Dzięki wielkie Iwona, :oops: ja też się cieszę, że mogę w już w pełni korzystać z forum i galerii.
Shoggy, kąpiel swietna, ja też znam ta minkę podczas kąpieli.....:cool3: A to co pisałeś o przywiązaniu i komunikacji z Akitą, jest absolutną prawdą i ja też jestem zauroczona tą rasą;)
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

[quote name='Shoggy']
Jak ja tej wody nie lubie...

No naprawde nie lubie, a tu jeszcze zdjecia... Prosze, nie, mokry nie najlepiej sie prezentuje.

Ojej, a co mi tu jeszcze bedziesz robil?

No, nareszcie, wiecej sobie takich zabiegow nie zycze.
Jaaaki nieszczęśliwy Paszczak:loveu::loveu::loveu::lol:!

Shoggy, pociesz Go! Powiedz mu, że i tak jeszce nie ma źle!
Bo są nieszczęśnicy, którzy muszę kąpac się w wannie:placz:!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...