Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

:multi: PIĘKNE ZDJĘCIA!!!!
JAK WY TO ROBICIE......:oops: WSZYSTKIE ZDJĘCIA W GALERII SĄ ŚWIETNE! UWIELBIAM JE OGLĄDĆ:loveu::loveu::loveu:
I CHYBA SIĘ POWTARZAM, ALE NIE MA NIC PIĘKNIEJSZEGO NIŻ AKITKI NA ŚNIEGU:cool3:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia Fistasia']
Anshin jak zawsze w poszukiwaniu myszy :lol:

Mam nadzieję, że pogoda stworzy jeszcze kilka okazji tej zimy do takich wspaniałych spacerów
Pozdrawiam

Oj, tak tak:eviltong:! I to więcej niż kilka:eviltong:!
Pieknie mieliście:loveu:! Baaaardzo mi się podoba!

Zdaje sie, że poszukiwanie myszy jest ostatnio ulubionym zajęciem wielu akitek:lol:!
Moja Wiki ryje pod sniegiem jak rasowy prosiaczek, czasem spod sniegu wystaje tylko poopcia:evil_lol:!
A drugie ulubione - to leżenie w sniegu jak naleśnik:razz:!

Posted

Asiaczek napisał(a):
I tak powinno zostać, prawda?
I wiesz, co? Wcale nie jestem ciekawa, jak jest teraz...
pzdr.

Jeszcze trochę tak powinno być. Ja tez nie jestem ciekawa jak jest teraz. Jedyna dobra rzecz to ten wicher, który wszystko wysuszył i nie musiałam się taplać w błocie.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A gdzie w domku stoi ta piękna kanapka - w salooonie czy w Twoim pokoju? A może u Rodziców?
pzdr.

Kanapa stoi w salooonie na dole i jest stale zajęta przez zwierzyniec :evil_lol: Żebyś widziała ich miny jak się usiądzie na tej kanapie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='donya']A to ulubione miejsce odpoczynku - całego zwierzyńca :evil_lol:

przegląd uzębienia

a my się mimo wszystko bardzo lubimy

No tak - kanapa sliczna, ale to co na niej - to coś wspaniałego:loveu::loveu::loveu:!

Donya zdjęcia zimowe śliczne, te na kanapie - CUDNE:loveu::loveu::loveu:!

Posted

No nie mogę, musze jeszcze napisać
niesamowite jak te maluchy zaglądają do paszczy Koiśki:-o :loveu:,
no i ostatnia parka - brak tylko walentynkowego serducha:lol: :loveu: !
Bardzo mi sie podoba!

Posted

donya napisał(a):
Kanapa stoi w salooonie na dole i jest stale zajęta przez zwierzyniec :evil_lol: Żebyś widziała ich miny jak się usiądzie na tej kanapie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hehehe, mogę sobie wyobrazić!
Pzdr.

Posted

[quote name='donya']

Tutaj małe jeszcze zajęte sobą...

A tutaj pewnie zaraz powiedzą do KOI:"Spadaj, zębiasta! To nasza kanapka... . I wcale się ciebie nie boimy...

Ah, te układy damsko-meskie...;)

Superaste ujecia. Sesja kanapkowa zaliczona na 5. Co ja gadam, na 6!
Pzdr.

Posted

Maluchy lubią Koiśkę - tyyyle futra - miękko, ciepło - miejsce do spania super :evil_lol:

Ah, te układy damsko-meskie...;-)

te układy zainicjowała kobieta - oczywiście :evil_lol:

Posted

Bety i co z tą Łodzia??? Od kilku ładnych lat wystawiam JA i jestem z Łodzi,ale zadnej zadymy,i to jeszcze opisywanej w gazetach nie pamietam!!!! A poza tym takie wypominki co zrobily AA a co JA sa troszke smieszne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Akorat jedne i drugie maja baaaaaaardzo zblizone zachowania!!!!!!! Tak samo nie toleruja obcych psow i basta!

Posted

Osobom zainteresowanym (z którymi polemizowałam w tym temacie)wyjaśniłam wszystko na PW aby nie zaśmiecać wątku. Poza tym temat dawno już wszyscy skończyli kilka ładnych postów wstecz - nie wiem po co do niego wracasz?
Pzdr

Posted

Bety ze zwyklej ludzkiej ciekawosci.............wcesniej nie wchodzilam na dogo i nie czytalam,dlatego dla mnie to nie jest ''powrot do tematu''.I wiesz co,przyznam szczerze ze poczułam sie lekko dotknieta twoimi wywodami na temat JA.To glupie,ja wiem,ale kazda pliszka swoj ogonek chwali.A patrzac obiektywnie to niestety nasze rasy (czyli AA i JA) DO ANIOLKOW NIE NALEZA!!!! ZDECYDOWANIE!!!Uwazam ze naprawde polskich wystawcow mozna pochwalic za to ,ze te ''wypadki na ringach'' ,znajac temperamencik naszych diablat,zdazaja sie mimo wszystko zadko.

Posted

[quote name='donya']Znalazłam jeszcze jedno z serii kanapowych

Rozkoszne!:lol:

Czy moje też tak kiedyś będa?!
Hmm... wydaje mi sie, ze jednego Twojego zwierza zabrakło w tej sesji:roll:? Nie chciał:evil_lol:?

Posted

Pola.1 - Nie masz co się czuć urażona, ja też od łaaadnych paru lat pojawiam się na wystawach (nie zawsze jako wystawca) i różne już rzeczy widziałam. To były tylko zdarzenia, które na własne oczy widziałam i jak dla mnie było ich po prostu zbyt wiele. :shake: Denerwuje mnie jak wielu właścicieli AI wszystko co złe przypisuje AA. :puppydog: Już nie raz słyszałam (na wystawach) i czytałam (nawet na Dogomanii), że AA to "agresywne kundle". I co ja mam w tym momencie myśleć :???: :icon_roc: Często jednak ci sami ludzie nie zwracają uwagi jak ich własny piesek zachowuje się na wystawie. Niestety nie wszystko można zwalić na same charakterki psiaków, takim wypadkom w dużej mierze są winni sami właściciele - bo nie umieją sobie poradzić z psem, bo nie upilnowali go itp. W jakimś stopniu winę ponoszą też sędziowie - bo nie reagują i nie karają. :angryy:
Pozdrawiam :lol:

Posted

Iwona&Wiki napisał(a):

Hmm... wydaje mi sie, ze jednego Twojego zwierza zabrakło w tej sesji:roll:? Nie chciał:evil_lol:?

W zasadzie to dwóch facetów. Ani Bimbo ani Bazyli nie spoufalają się z małolatami ;) :evil_lol:

Posted

Donya, przecież Bimbo był:roll:. Myślałam o Twoim persie! Ten to chyba nie popiera takich imprez:evil_lol::lol:?!

Shoggy, oczywiście, że ogladałam - sliczne są zabawowe zdjęcia Twoich Akit:loveu:! Pisząc o stadku myślałam o kilku akitach "w naturze":lol: czyli w plenerze! Nie wiem, czy widziałeś - były tu w galerii takie zdjęcia. Piękne!Wstawiane głównie przez Halne Wzgórza - naprawdę żal, że teraz nic tu nie pokazują:shake:, ale ostatnio Kasia i Łukasz też jakieś ładne wstawili:loveu:. Mnie po prostu zachwycają właśnie takie! A swoją drogą tak zastanawiam się, że chyba jeszcze nie widziałam stadkowych zdjęć AA:roll:! Może masz jakieś?
No tak, bo u mnie trombita to po prostu ligawka:lol:. Słyszałam ją, ale nie potrafię w tej chwili powiedzić czy moja Wiki podobna ligawce. Słuchałam Twoich dźwieków- uff... Sai to istna perkusja;):lol:! Ślicznie.

Cavallo, co do galerii, to moje zdanie znasz. O kocio-psich stosunkach chętnie posłucham. Może w Pogaduszkach:roll:?

Agappe, dzięki! Mnie też własnie to najbardziej:lol:!
Dan Kasi, witam akitomaniakowego maniaka:evil_lol:!
Akitko, no to masz wspaniałe wsparcie:evil_lol::lol:!

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']Donya, przecież Bimbo był:roll:. Myślałam o Twoim persie! Ten to chyba nie popiera takich imprez:evil_lol::lol:?!

Myślałam, że piszesz o ostatnim zdjęciu :oops: Faktem jest, że Bazyli chadza własnymi drogami - maluchy i aparat fotograficzny omija szerokim łukiem :evil_lol: Bimbo tez nie przepada za chłopakami - nie ma mowy aby położyły sie przy nim :angryy:

Posted

Dzięki wszystkim za wsparcie z galerią. Nie chciałam tu jakoś specjalnie poruszać tematu rasowości, piesków w typie itd.:shake: :shake: Po prostu myślaąłm, że lepiej byłoby, gdyby w tej galerii byli godni (z drzewkami genealogicznymi) reprezentanci rasy, bez żadnych podtekstów.:evil_lol:
Miło mi, że nas przygarniecie.;)
Natomaist saam jestem ogromnym przeciwnikiem "pseudohodowli" produkujących tanie psy. Później tylko schroniska pękają w szwach, szkoda gadać....:-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...