Kluska4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Znajdzie się miłośnik pudelków. Na pewno ... tylko trzeba cierpliwie czekać .... Quote
_bubu_ Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 cierpliwie czekać i .. opłacać pobyt Nero w lecznicy. oby jak najkrócej. Quote
Kluska4 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Widziałam Nero na allegro i tak sobie myślę, że może w temacie w słowie pudelek dać spację - pudel ek - lub po prostu dopisać też pudel bo teraz jeśli jakiś miłośnik pudli wpisze w wyszukiwarkę pudel to mu się aukcja Nero nie wyświetli. Quote
_bubu_ Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Kluska4 napisał(a):Widziałam Nero na allegro i tak sobie myślę, że może w temacie w słowie pudelek dać spację - pudel ek - lub po prostu dopisać też pudel bo teraz jeśli jakiś miłośnik pudli wpisze w wyszukiwarkę pudel to mu się aukcja Nero nie wyświetli. dzieki za wskazówke ! - już zmieniłam. Quote
Hund Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 W lecznicy myśleli że pies zaginąŁ ;) zabraŁam go na spacer rano jak jeszcze nie byŁo lekarzy a lecznica byŁa zamknięta , jak przyszŁa dr N. to byŁa wielce zdziwiona że psa nie ma a legowisko i zabawki nie zniknęŁy;) Quote
irysek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 czy na pudlowatych stronach jest pooglaszany slicznotek? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Z tego, co wiem to Nero jest ogłoszony tylko na podforum pudli na DOGOMANII. Quote
peate Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Nero na pierwszą ogólną i pudlowatą ;) może to dziś będzie Twój szczęśliwy dzień :razz: Quote
peate Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 nie wczoraj, to może w takim razie dzisiaj? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dziś Szarik otrzymała o Peate super plakaty, które mają pomóc szukać Nero domu - Peate, ogromnie dziękujemy!!! :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Jutro zabieramy się za rozwieszanie :) Może to pomoże Nero w drodze do szczęścia? Quote
_bubu_ Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 mam nadzieje że w końcu sie uda :) rozwieszajcie w szczęśliwych miejscach tak jak plakaty pokera :razz: Quote
peate Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 nie ma sprawy :p oby tylko zadziałały :kciuki: Quote
_bubu_ Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 jak tam idzie wieszanie plakatów? :razz: Quote
Szarik Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 4 wiszą w Chybiu, ok 5 już wisi w Bielsku, jeden w kamienicy, dzisiaj obwieszę Godziszkę, a Justyna Drogę na przystanek ;) Jakoś to idzie. Wciskając to w przerwy między nauką jest całkiem przyjemnie ;) Ale nikt jeszcze nie zauważył... bubu, pytałaś może ile kosztują te kropelki do zakrapiania mu oczków? Quote
_bubu_ Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Szarik napisał(a):4 wiszą w Chybiu, ok 5 już wisi w Bielsku, jeden w kamienicy, dzisiaj obwieszę Godziszkę, a Justyna Drogę na przystanek ;) Jakoś to idzie. Wciskając to w przerwy między nauką jest całkiem przyjemnie ;) Ale nikt jeszcze nie zauważył... bubu, pytałaś może ile kosztują te kropelki do zakrapiania mu oczków? oczywiście zapomniałam :] dzisiaj zapytam . Nero potrzebuje też jakiejś lepszej karmy - Royal lub Eukanuba. Purina mu nie lezy - robi po niej strasznie duzo kup :cool1: Weterynarz zalecił coś lepszego, może to pomoże. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Plakaty już zwisły - czekajmy na efekty i zaciskajmy kciuki! Quote
peate Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 wesolutki pudelek prosi o równie wesolutki domek :lol: Quote
Recommended Posts