Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam Nero na allegro i tak sobie myślę, że może w temacie w słowie pudelek dać spację - pudel ek - lub po prostu dopisać też pudel bo teraz jeśli jakiś miłośnik pudli wpisze w wyszukiwarkę pudel to mu się aukcja Nero nie wyświetli.

Posted

Kluska4 napisał(a):
Widziałam Nero na allegro i tak sobie myślę, że może w temacie w słowie pudelek dać spację - pudel ek - lub po prostu dopisać też pudel bo teraz jeśli jakiś miłośnik pudli wpisze w wyszukiwarkę pudel to mu się aukcja Nero nie wyświetli.

dzieki za wskazówke ! - już zmieniłam.

Posted

W lecznicy myśleli że pies zaginąŁ ;) zabraŁam go na spacer rano jak jeszcze nie byŁo lekarzy a lecznica byŁa zamknięta , jak przyszŁa dr N. to byŁa wielce zdziwiona że psa nie ma a legowisko i zabawki nie zniknęŁy;)

Posted

Dziś Szarik otrzymała o Peate super plakaty, które mają pomóc szukać Nero domu - Peate, ogromnie dziękujemy!!! :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Jutro zabieramy się za rozwieszanie :) Może to pomoże Nero w drodze do szczęścia?

Posted

4 wiszą w Chybiu, ok 5 już wisi w Bielsku, jeden w kamienicy, dzisiaj obwieszę Godziszkę, a Justyna Drogę na przystanek ;) Jakoś to idzie. Wciskając to w przerwy między nauką jest całkiem przyjemnie ;)

Ale nikt jeszcze nie zauważył...

bubu, pytałaś może ile kosztują te kropelki do zakrapiania mu oczków?

Posted

Szarik napisał(a):
4 wiszą w Chybiu, ok 5 już wisi w Bielsku, jeden w kamienicy, dzisiaj obwieszę Godziszkę, a Justyna Drogę na przystanek ;) Jakoś to idzie. Wciskając to w przerwy między nauką jest całkiem przyjemnie ;)

Ale nikt jeszcze nie zauważył...

bubu, pytałaś może ile kosztują te kropelki do zakrapiania mu oczków?

oczywiście zapomniałam :] dzisiaj zapytam .
Nero potrzebuje też jakiejś lepszej karmy - Royal lub Eukanuba. Purina mu nie lezy - robi po niej strasznie duzo kup :cool1: Weterynarz zalecił coś lepszego, może to pomoże.