_bubu_ Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 mysle że Nero bardzo chciałby byc na NK :cool3: dzisiejsze zdjecia Quote
peate Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Neruś pięknieje, że hej! :lol: i ma takie słodkie kędziorki :loveu: do Kamili już napisałam, fotki i opis wysłałam (Łatki też) i myślę, że już niedługo zobaczymy Nera na NK :cool3: proszę trzymać mocno kciuki, a nuż .. sie uda :thumbs: Quote
BUDRYSEK Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Bazarek dla Nero! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10986469#post10986469 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Z tą NK to świetny pomysł! W końcu do czegoś się przyda... Zatem trzymamy kciuki! I podnosimy pięknego Nero! Zdjęcia są cudowne! Najbardziej podoba mi się przedostatnie :) Quote
peate Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 biedny Neruś :-( siedzi w klatce i jest dręczony przez słodkiego, maleńkiego Lucusia :diabloti:, który siedzi w klatce piętro wyżej i miałczy w niebogłosy :kociak: a przecież wszyscy wiedzą, że Nero "uwielbia" koty ;) Quote
_bubu_ Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 dzwonil Pan zainteresowany Nero, trzymajcie kciuki za udaną wizyte. Quote
peate Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 SUPER :klacz: nareszcie jakiś konkretny telefon! ściskam z całych sił :thumbs: Quote
peate Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 trzymam mocno :thumbs: aż mnie bolą, ale będę dzielna ;) dla Nera - wytrzymam! Quote
basia bonnie Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 kciuki zaciśnięte, aż cięzko pisać ;) Quote
_bubu_ Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Wizyta wypadła bardzo dobrze :multi: Nero może sie pakować. We wtorek dopiero bede miała czas zeby go zawiezc. Więc musi jeszcze troszke poczekać.. A tymczasem trzeba zapłacić w lecznicy rachunek Nera za wrzesień - 530zł. pomóżcie z bazarkami prosze! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Cóz za cudowne wiadomości! Ogromnie się cieszę! :multi: Wierzę, że to będzie dla niego domek najlepszy z najlepszych! Ja dziś wypłaciłam pieniądze z moich dotychczasowych bazarków - w niedzielę Ci je przekażę! Quote
_bubu_ Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 super pinczerka :) bierzcie z niej przykład :) ja tez mam nadzieje ze to bedzie dobry domek ale trzeba poczekac. pierwsze dni na pewno będą najtrudniejsze. Quote
Szarik Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Nero do domku!! Super :) Ogromnie się cieszę. Mam dla Ciebie 20 zł :cool3: Góra złota :D Ale jutro ida w świat kolejne bazarki, a jeszcze mam dłuzników :razz: Quote
_bubu_ Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Pan nie chce czekać do wtorku. Jutro jednak sami przyjezdzają po Nero . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Widocznie to oznaka, ze bardzo im zależy :) Neruś, jutro Twój wielki dzień! :multi: Quote
peate Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 _bubu_ napisał(a):Pan nie chce czekać do wtorku. Jutro jednak sami przyjezdzają po Nero . super :sweetCyb: super :sweetCyb: super :sweetCyb: ale będę za nim tęsknić :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Czy coś wiadomo? Usunęłam z podpisu Nero... mam nadzieję, że nie zapeszyłam i nasz ulubieniec jest już w szczęśliwym domu! Quote
peate Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 :smilecol: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: jako, że już ta radość wychodzi mi uszami to uprzedzę bubu i napiszę ... ... że TAK! Neruś ok. 12 pojechał dzis do nowego domku i podobno domek jest super :sweetCyb: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Zatem hip hip hurra!!! :multi: :multi: :multi: Quote
_bubu_ Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 No i pojechał nasz Neruś kochany :loveu: Tak bardzo sie ciesze :multi: Rodzina naprawdę super, już sie nie mogę doczekać zdjęć :loveu::loveu: Dostał czerwone szeleczki , w planach już kąpiel i jeszcze dzisiaj wizyta u weterynarza na miejscu. bardzo się spodobał. Widziałam zdjęcie poprzedniej suczki , naprawde bardzo podobna. W końcu Pudelek zacznie normalne życie :) powodzenia piesku :) Quote
Recommended Posts