peate Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ciekawe jak minęła im podróż? i czy Neruś był grzeczny w samochodzie? a nowy pan Nerusia też wczoraj przyjechał, czy poznają się dopiero na miejscu? no i jak minęła pierwsza noc w nowym domu? trzymam mocno kciuki, żeby Nero szybko się zadomowił i żeby nie było żadnych problemów :thumbs: Quote
Mija Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Widziałam Nero tylko raz,ale nie zapomniałam.Miał w sobie coś co chwytało za serce. Bardzo,bardzo się cieszę, że nareszcie ktoś pokochał go na tyle aby zaofiarować mu swoją miłość i wspaniały domek. NERO na pewno będziesz jeszcze szczęśliwy !!! Trzymam za Ciebie kciuki.:calus::hand: Quote
_bubu_ Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Po Nera przyjechał Pan razem z dorosłymi córkami. Neruś spędził noc z Pańcią w łóżku. Noc nie była łatwa. Ponieważ nero nie widzi po ciemku, budził Panią kiedy chciał zejść z łóżka. Siku, i spowrotem do łóżka. Jest straszną przylepą. Wszyscy sąsiedzi już go wygłaskali . Pani wyczuła że Nero coś boli na kręgosłupie przy dotyku, chyba będzie prześwietlenie. Quote
Mija Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Jak tam Nero ????? Jak się czuje w nowym domku ??? Co z kręgosłupem ???:nerwy: Quote
_bubu_ Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Nero podobno jest bardzo mądry i szybko sie uczy :loveu: W nauce czystosci pomagają mu pampersy i Nero juz robi postępy :) :multi: Nawet juz sie uczy podawac łapkę. Bez smyczy chodzi grzecznie pilnując sie. :razz: Był w sklepie na zakupach , popatrzcie jakie ma piękne szelki! Boi sie ciemnosci. Jak spi to budzi sie co chwilke i sprawdza czy nie jest sam. Aniołek kochany. tylne łapki sa coraz mocniejsze, Nero nabiera kondycji dzięki porządnym spacerkom :loveu: W domu przebywa aktualnie gołąbek na rekonwalescencji i Nero nie jest zachwycony z tego powodu. Zniszczył pudełko w którym siedzial gołąbek :evil_lol: łobuziak. Quote
_bubu_ Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Z Madea I najśliczniejsze zdjęcie. komentarz jest zbędny prawda? :loveu::loveu::loveu: dzisiaj miał zostać pierwszy raz sam w domu. Z niecierpliwością czekam na relacje jak to zniósł... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Cóż za piękne zdjęcia! Nie mogę się napatrzeć! :) Szczęściarz nasz! Zdjęcie z Panią faktycznie piękne, a komentarz zbyteczny... Tak sie cieszę, że akurat jemu się poszczęściło - psiakowi, który przecież jest stary, głuchy... Są jednak prawdziwi ludzie o cudownych sercach! Szeleczki są super, cieszę się, że Nero jest taki grzeczny :) Z tym, że boi się ciemności to tak sobie pomyślałam, co musiał przeżywać sam w lecznicy... :( Jak dobrze, że ma teraz kochających, tylko swoich ludzi! Quote
peate Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ja aż się popłakałam ze szczęścia :roll: ale fajnie, że Neruś ma w końcu kogoś swojego do kochania i to na własność ;) a ciekawe jak dogaduje się z nową koleżanką :evil_lol: i czy dalej tak słodko skuczy jak widzi innego psiaka albo ludzia :loveu: widać, że odrobinkę bałaganu robi, no ale jak się tyle czasu siedziało zamkniętym w małej klatce to jakoś trzeba sie wyszumieć :roll: poza tym widać, że Państwu to nie przeszkadza (mam nadzieję :evil_lol:) super :multi: więcej takich dobrych nowin i wzruszających fotek proszę! Quote
Mija Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Boże, jak się cieszę,że mu się tak poszczęściło. Nawet pan pozwala Nero spać w łóżku.....jestem pełna podziwu :crazyeye: Widać że jest "wniebowzięty ":lilangel:Nero i Pan. Dziękujemy właścicielom za dobre serca i miłość jaką obdarzyli NERO.:iloveyou: Quote
peate Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 wiadomo co z tym kręgosłupem? byli na prześwietleniu? może Neruś po prostu o coś się uderzył, on przecież nie całkiem dobrze widzi :roll: może by mu przyciąć włosy nad oczkami albo spinać jakoś :roll: Quote
Szarik Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Wczoraj dzwoniła do mnie pani z chęcią zaadoptowania Nerusia! Troszke za późno... Bardzo była nieszczęśliwa, gdy dowiedziała się, że jest już w domku. Niestety musiałam się rozłączyć, bo zadzwoniła w trakcie moich lekcji. Pinczerka będzie się z Nią kontaktować (ja mam zablokowane konto), bo przeciez mamy jeszcze jednego biednego i schorowanego pudla! :) Quote
_bubu_ Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 trzymajcie kontakt z ta Pania :) A tymczasem kolejne zdjęcia Nerusia :loveu: Podobno jak widzi pieska to zachowuje się jak 2-latek :loveu: czyli pod tym względem się nie zmienił :razz: Łapki coraz silniejsze - ma masowane specjanym aparatem do masowania :loveu: Zdażyło mu sie zachaczyć o lampe i zbić abażur :oops: , był bardzo zakłopotany i w końcu zaczął sprzątać razem z Panią :loveu::loveu: Quote
peate Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 słodziaczek z niego :loveu: i widać, że jednak opłacało się mu to czekanie :lol: jest teraz w dobrych rękach :lol: dziękujemy :Rose: Quote
Mija Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Widzę,że wszystko w porządku i piesek jest zadowolony z nowej kochającej Rodzinki.:multi: i na spacerki bez smyczy chodzi....no, no, no !!!:Dog_run: Dobrze,że trafił do wspaniałych ludzi.:iloveyou: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Widzę, że Neruś już bez smyczy spaceruje... :) Eh, wiedziałam, że te nasze kciuki w końcu załatwią mu wspaniały dom! Quote
_bubu_ Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 żeby nie było za wesoło przypminam o dłuchach :roll: Nadal mam do zapłacenia fakture na 2400zł za psy i koty z żywca ( w tym 530zl Nero) , która miała być zapłacona 3 tygodnie temu. A za tydzien bedzie kolejna.. jeśli ktoś może w jakiś sposób pomóc - wystawić bazarki, cegiełki, bede wdzięczna. Quote
Denisek Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia śliczny Nerusiu,:loveu: Quote
peate Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 a na domek czeka nowy pudelek, straszna chudzinka :-( tu jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/chory-pudelek-wylowiony-z-jeziora-pilnie-potrzebne-wsparcie-bazarkowe-123049/ Quote
Denisek Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Najpiekniejszy,najwspanialszy,najukochańszy FRODO czeka na dom.Odwdzięczy CI się dozgonnę milością. Quote
Denisek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Nero,słodziaczku,wracam do Twoich fotek codziennie:lol: zebyś tak jeszcze miał możliwość ulokowac w dobrym domu Frodo;).na pewno Frodus byłby Ci wdzięczny . Quote
_bubu_ Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Najnowsze zdjęcie Nerusia :loveu: Patrzcie jaki piękny ! Marzy mi sie taki sam domek dla Frodo. Quote
peate Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 słodziaczek z tego Nerusia :loveu: i znowu w łóżku :razz: Quote
Mija Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Jakoś dawno nie było wieści o Nero :shake: Co u Niego słychać, kto wie ?????:niewiem: Quote
peate Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Mija napisał(a):Jakoś dawno nie było wieści o Nero :shake: Co u Niego słychać, kto wie ?????:niewiem: właśnie :razz: co się u malucha? Quote
Recommended Posts