Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie dostałam maila od Pańci Nerusia :loveu:
Nero aktualnie choruje na uszka, dostaje kropelki. Weterynarz powiedział tez że ma artretyzm i to może być przyczyną jego częstego sikania. Dostaje leki i już mniej sika. Nie uzywa juz dziennie 4 pampersów tylko 2. jak wraca ze spacerku to stoi przy półce ze swoimi rzeczami i czeka na założenie pampersa - kochany prawda? :loveu: na szczescie humorku mu nie brakuje :loveu: rozrabia , nawet zaczyna biegać! jak śpi w łóżku to przytula sie jak dziecko :loveu:
Poza tym Nero się przeprowadził, teraz mieszka w Monachium :razz:

polowanie na Myszkę :evil_lol:

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

humorku to Nerusiowi nigdy nie brakowało :loveu:
zawsze był wesolutki i tak mu widać już zostało :lol:
mam nadzieję, że te uszka szybko się wyleczą, a w Monachium to chyba ma dobrego weta :cool3:

Posted

Neruś,jak sie cieszę,ze Cię widzę na fotkach.Chetnie bym Cię przytuliła maleńki,bądż szczęśliwy i "pisz" od czasu do czasu co u Ciebie.Pozdrowienia dla Twoich wybawców :)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Z ostatnią kartką kalendarza
zerwijcie wszystkie złe nastroje,
zapomnijcie o nieudanych dniach,
przekreślcie niewarte w pamięci chwile
i wejdźcie w Nowy Rok jak w nowej sukni
wchodzi się na najwspanialszy bal świata....

SZCZĘŚCIA W KAŻDEJ SEKUNDZIE ŻYCIA
I WYTRWAŁOŚCI W WĘDRÓWCE KU MARZENIOM ŻYCZY

NERO :loveu:

• 1 month later...
Posted

Ani z wygladu ani z zachowania nie przypomina tego biedaczyska z przed paru miesiecy.
Jestasmy szczesliwi ze to Nero jest u nas. Mialam wczesniej dwa pieski identyczne z wygladu jak Nero w zachowaniu tez tylko ze jest wielka roznica miedzy nimi Nero nic nie moze powiedziec....
Ale Nero bardzo szybko sie uczy i ja tez wiem o co mu chodzi jest komunikatywny co nam ulatwia duzo. Od pierwszego stycznia tego roku Nero na polecenie daj lapke podaje co jest duzym sukcesem mojim i jego.
Jak jestem na zewnatrz z nim i jest bez smyczy na kiwniecie reki idzie za mna, jak jest ciemno to nie opuszcza mnie wogule pilnuje zeby go nie zostawic. A teraz wlasnie lize mnie po nodze co oznacza ze chce na zewnatrz. Wiec konczymy na tym krotkim lisciku.
Pozdrawiamy Nero i Faustyna

Posted

widać bratnie dusze dwie się spotkały :loveu::loveu:
i w dodatku rozumiecie się bez słów, co jest w związku ze zwierzakiem bardzo przydatne ;)
strasznie się cieszę, że Neruś tak świetnie trafił :lol:

• 2 months later...
Posted

no nie.. ale ze mnie gapa.. teraz zauważyłam że nie wkleiłam jeszcze zdjęć które dostałam już dawno :splat: :oops: A takie rewelacyjne są , że padniecie :evil_lol:

Posted

ale czadowe :evil_lol: :loveu:
to w słuchawkach super .. pewnie rozmawia z kimś przez skypa :cool3:
a jakie ma fajne pieluchomajtki, Lolusiowi by się takie przydały :roll:

• 1 year later...