Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka napisał(a):
A my będziemy podawać lek od tanitki, zobaczymy jakie będą efekty :razz:

Dobry na stawy jest tez tran dodawany do jedzenia. Wlasciwie nie jest to lek, ale suplement pozywienia.

Posted

Dopiero teraz zauważyłam, ze nie podam info, aby w tytule wpłat pisać "Na Imbira" :roll:. SKLEROZA!!!

No nic, jakos po danych wpłacających i po kwotach dojedziemy :razz:.

Posted

Jaka scieszona mordka :loveu: Cudny jest Imbirek i taki radosny :p

Niestety widac, ze tą lapke ma caly czas uniesiona, czyli jest to dla niego bolesna lapka :shake:

Posted

Ra_dunia, Twoja wpłata (100 zł) dotarła już ;)
Na Imbirka przyszło również 30 zł od eloise oraz 40 zł z bazarków terry (to już wcześniej).

Posted

Chyba masz rację :cool3:.
Nieopatrznie wcisnęłam :roll: opcję PłatnościAllegro i teraz sie tłumaczę allegrowiczom dlaczego nie mogą wpłacac ta drogą :oops:. Nie mogę tego wyłączyc, bo żadnej zmiany nie moge juz teraz wprowadzic :angryy:. No nic. Będę dalej przepraszała na prawo i lewo :eviltong:.
Aukcja trwa jeszcze ponad tydzień ;)!

Dobrze, że labus wrócił do domu. Niech mu adresówkę zafundują :angryy::angryy::angryy:!!!

Posted

Reno2001, ale możesz dodać notkę dod. info, że z przycyn technicznych itd.;) , przynajmniej tak mi się wydaje, że można.:oops:

Posted

terra napisał(a):
Reno2001, ale możesz dodać notkę dod. info, że z przycyn technicznych itd.;) , przynajmniej tak mi się wydaje, że można.:oops:

Kurczę, próbowałam na wszelkie sposoby i nie mogę :-(...

Posted

Kiedyś była taka opcja dopisywania do aukcji różnych informacji także w trakcie licytacji :roll: Wtedy przychodził mail powiadamiający o tym do każdego kto zalicytował :roll:

Super, że cegielki się tak pięknie sprzedają :-o :multi:

Konto Imbirkowe zasiliła wpłata 50 zł od bigos ;)

Posted

Widocznie jestem "kiedysiejsza";)
W tej sytuacji musisz Reno2001, korespondować z kontrahentami;)

Imbirek do góry, może na początku jest cud do spełnienia.