Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

....ale w tej klinice uprzedzono nas ,że leczenie będzie kosztowało ok. 2000zł.
Gdybym je miała to zapewne bym tam trafiła droga Izo..... przecież to wiesz..... I porzyznaj ,że koszt dość wysoki...zważywszy ,że wet. nawet nie widział psa.

Posted

nescca napisał(a):
Nigdy nie słyszałam o doktorze Fabiszu.... a o klinice Czogały bardzo dużo...i bardzo dobrze. Nie jestem z Katowic. Szukając w nocy kliniki całodobowej chwyciłam się pierwszej mozliwości. Teraz będziecie mówić co mogłam a czego nie?..... No proszę......nie załamujcie mnie
dziewczyny.....

dr. Czogała & dr .Fabisz to był kiedyś jeden teem ,ale to dawno temu .
Można powiedzieć że to ta sama szkoła ,naprawdę duża wiedza i praktyka

Posted

Też tak uważam. Jestem pewna ,że oni naprawdę uratowali Aksia. Jedynym zaniedbaniem było prześwietlenie bez kontrastu....co sugerowałam. Ale przecież nie możemy ich za to stawiać pod ścianą. Aczkolwiek nie omieszkam tam zadzwonic i poinformować co działo się z Aksem. Chcę aby to było dla nich wskazówką kiedy (nie daj Boże) sytuacja sie powtórzy ...i jakis inny psiak trafi do nich. Cieszę sie teraz tylko z jednej rzeczy..... USNĘ DZIŚ bez drżenia w żołądku. ;)

Posted

nescca napisał(a):
Gdybym je miała to zapewne bym tam trafiła droga Izo..... przecież to wiesz..... I porzyznaj ,że koszt dość wysoki...zważywszy ,że wet. nawet nie widział psa.

oj oj nie tak było, mówili, że jeżeli to będzie parwo to jest to leczenie kosztowne, ale muszą zobaczyć psa by powiedzieć i mowy nie było o kwocie, o tym rozmawialysmy juz same z Basią, co bedzie jak bedzie tyle.

Ja marze o tym by to okazała sie wina kopyta podłego, co zaatakowało małego okruszka, won z takimi kopytami!

Cmoki dla małego :*

aaa, nie, dobra dla Was też, kochane babiszonki :*

Posted

Teraz cioteczki to myślę ,że będzie już z górki..... Badzo sie boję cieszyć.... wiecie o czym mowa. Ale jakos tak mi lżej sie zrobiło...Jakbym straciła 20 kg. jakiegoś ciężaru z pleców. Może to intuicja podpowada mi ,że najgorsze za nami? Ze nadzieją pojawiła sie wraz z wykoopaną kaczą łapą? :)

Posted

Charly napisał(a):
kaczą łapę odeślijcie producentowi:) albo wystawcie zdjecie w necie- jako recenzja produktu:angryy:

to akurat dobry pomysl, Aksiu nadal trzymam kciuki

Posted

Zrobiłam foty dzisiejszego Aksiunia......i kaczej łapy też. Dla Was :) Ale wiecie.... z tym umieszczaniem na dogo to u mnie kiepsko..... Czekam na Emilkę. Zdjęcia już zmniejszyłam i posłałam do niej. Obiecała ,że jak tylko wróci ze spacerku z psem...to zaraz je zamieści.Żałuję tylko jednego..... nie udało mi sie uchwycić monentu kiedy Ax zasnął buziolem w misce... ale złapałam go zaraz po przebudzeniu..... Myślę ,że Wam sie spodoba.

Posted

nescca napisał(a):

Słońce mylisz kliniki doktor Fabisz jest z Chorzowa a nie z Mikołowa :p

Całusy dla was wszystkich :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

Posted

Ups....to sorry.Zwracam honor. Choc wiecie dziewczyny....to już nieistotne. Ale przydał by sie tu nam taki bank informacji o dobrych klinikach...o klinikach całodobowych. Ja naprawdę nie wiedziałam co wtedy w nocy zrobić ...gdzie sie udać. Gdzie szukac pomocy...A moze mamy gdzieś taki wątek a ja poprostu nie wiem?

Posted

nescca napisał(a):
Ups....to sorry.Zwracam honor. Choc wiecie dziewczyny....to już nieistotne. Ale przydał by sie tu nam taki bank informacji o dobrych klinikach...o klinikach całodobowych. Ja naprawdę nie wiedziałam co wtedy w nocy zrobić ...gdzie sie udać. Gdzie szukac pomocy...A moze mamy gdzieś taki wątek a ja poprostu nie wiem?

tu chyba jest nawet coś takiego. Ale ja miałam ten sam problem. Teraz wiem, ze z dniem przyjęcia psa pod dach ( jeszcze lepiej wczesniej) robię wywiad na najlepszą klinike w miescie i okolicach. Bo tak jak piszesz- jak już się zacznie- to panika, przemęczenie i nie ma komu kombinować

A jak Justyna się czuje?

Posted

Justyna chyba lekko odżyła. Nawet dzis się śmiała. Od wykoopanej kaczej nogi jej życia jakby nabrało sensu :) Chyba poprostu zaczęła wierzyć ,że sie uda.

Posted

Tutaj Aksio właśnie obudził sie ze snu w miseczce.....obudziłam go pstryczkiem aparatu fot. Zwróćcie uwagę jaka cudna broda uchlapana pyszną wodą , która tak szybko sie kończy (wodę dostaje w niewielkich ilościach...za to cząsto) A to przedostatnie zdjęcie to....Aksio dziękuje wzrokiem :) Wam...wszystkim ciotkom i nie tylko....bo może wujkowie też tu są..... za wsparcie duchowe. Czujemy to na każdym kroku...w każdej chwili. Na koniec kacza gumowa łapa...dla porównania wielkości ...przy zapałkach. Jest to b.twarda guma.
Ups....Justyna krzyczy ,że to jej dziecko(jeśli tak to nieslubne...hihihi)....ja tylko jestem ciotką. Ale baaaardzo kochającą.

Posted

Fąfelek śliczny kochaniutki:lol::lol: co ta dzidzia przeszła...z kaczą nogą w tyłku...:-o:-o

a gdzie zdjecie winnego? dawac go tu. na szafot z gumowa kaczka:angryy:

Posted

Charli....jesteś niesamowita :) Smiejemy sie z Twoich wpisów...al to chyba dobrze ,bo dawno już nie śmiałyśmy się. Dzieki Ci za to.... Nic wiecej kaczce nie brakowało. Żadnej części ciała więc nie spodziewamysie żadnej kinder niespodzianki i niczego innego w pooopie. :evil_lol: