Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alarm dla Zabrza:placz::placz::placz:

Informacje od Justyny i prośba o pomoc w działaniu

tel: 787 973 159

W Zabrzu na ul. Mikulczyce pałęta sie od jakiegoś czasu pies rasy Chow- Chow. Pies jest potwornie zaniedbany. Cały w strupach, z wygoloną głową.... Właściciel nie dba o psa, zostawia na kilka dni samego, kiedy wyjeżdza. Psa trzeba złapać i..no właśnie (schronisko?)

Dziewczyny z Zabrza są proszone o kontakt z Justyną pod podanym telefonem

Posted

Dziewczyny , nie wiem jak to sie skonczylo. Justyna nie odbierala telefonu poniewaz miala na fotelu klientkę. Pies ma na sobie szelki a pod nimi rany.
Czy udalo Wam się mu pomóc ? Jakie jest schronisko w Zabrzu bo mam dla tymczas 30 km od Zabrza ale psa trzeba dowieść.

Posted

Skontaktujcie się z Mysią - jest pracownikiem schroniska, skoro macie sytuację typu interwencja, to byłoby dobrze współpracować ze schroniskiem... a skoro jest tymczas, to potem sie go wyciągnie... Schronisko w Zabrzu jest ok!

Posted

basia0607 napisał(a):
Pies dzisiaj nadal na trawniku w szelkach. Pod szelkami rany. Jest nieufny, ale wziął z ręki Justyny kielbasę.

Czy Justyna pracuje w tym salonie kosmetycznym po prawej stronie jak się jedzie od strony Zabrza? Na którym trawniku ten psiak leży? Ja już tam byłam dwa razy.... Raz wieczorem a drugi raz wczoraj popołudniu....
Dzisiaj było zgłoszenie o takim psiaku w okolicach ul.Przystankowej z ul.Hagera, doszliśmy do wniosku, żeby SM podjechała do tego faceta, o którym myślałam, że to może być właściciel... z tym, że jak oni tam pojechali to Fluk był w domu, więc teraz nie wiem czy zdążył wrócić czy to jakiś inny pies? Czy Justyna mogłaby zrobić mu jakieś zdięcie?

Posted

moze napisać by do moda, zeby wyodrębnił z tego wątku 2 wątki - jeden Axelka (chyba dział w nowym domu:cool3:) i drugi - o chowku...bo tak to mało kto tu wchodzi...a moze by ktos się zainteresował biedakiem:-(

Posted

andzia69 napisał(a):
moze napisać by do moda, zeby wyodrębnił z tego wątku 2 wątki - jeden Axelka (chyba dział w nowym domu:cool3:) i drugi - o chowku...bo tak to mało kto tu wchodzi...a moze by ktos się zainteresował biedakiem:-(

dokładnie, bo tak to nikt nie wie o co teraz chodzi :roll:

Posted

andzia69 napisał(a):

I niech Basia zmieni w końcu tytuł, bo straszy!!! :p