Mysia_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 a no trzeba by było tytuł zmienić i moda poprosić o przeniesienie ;) Quote
Charly Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Alarm dla Zabrza:placz::placz::placz: Informacje od Justyny i prośba o pomoc w działaniu tel: 787 973 159 W Zabrzu na ul. Mikulczyce pałęta sie od jakiegoś czasu pies rasy Chow- Chow. Pies jest potwornie zaniedbany. Cały w strupach, z wygoloną głową.... Właściciel nie dba o psa, zostawia na kilka dni samego, kiedy wyjeżdza. Psa trzeba złapać i..no właśnie (schronisko?) Dziewczyny z Zabrza są proszone o kontakt z Justyną pod podanym telefonem Quote
basia0607 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Dziewczyny , nie wiem jak to sie skonczylo. Justyna nie odbierala telefonu poniewaz miala na fotelu klientkę. Pies ma na sobie szelki a pod nimi rany. Czy udalo Wam się mu pomóc ? Jakie jest schronisko w Zabrzu bo mam dla tymczas 30 km od Zabrza ale psa trzeba dowieść. Quote
Błyskotka Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Co z tym chowkiem :placz:? Są jakieś wieści ? Quote
basia0607 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Pies dzisiaj nadal na trawniku w szelkach. Pod szelkami rany. Jest nieufny, ale wziął z ręki Justyny kielbasę. Quote
halbina Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Skontaktujcie się z Mysią - jest pracownikiem schroniska, skoro macie sytuację typu interwencja, to byłoby dobrze współpracować ze schroniskiem... a skoro jest tymczas, to potem sie go wyciągnie... Schronisko w Zabrzu jest ok! Quote
Mysia_ Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 basia0607 napisał(a):Pies dzisiaj nadal na trawniku w szelkach. Pod szelkami rany. Jest nieufny, ale wziął z ręki Justyny kielbasę. Czy Justyna pracuje w tym salonie kosmetycznym po prawej stronie jak się jedzie od strony Zabrza? Na którym trawniku ten psiak leży? Ja już tam byłam dwa razy.... Raz wieczorem a drugi raz wczoraj popołudniu.... Dzisiaj było zgłoszenie o takim psiaku w okolicach ul.Przystankowej z ul.Hagera, doszliśmy do wniosku, żeby SM podjechała do tego faceta, o którym myślałam, że to może być właściciel... z tym, że jak oni tam pojechali to Fluk był w domu, więc teraz nie wiem czy zdążył wrócić czy to jakiś inny pies? Czy Justyna mogłaby zrobić mu jakieś zdięcie? Quote
andzia69 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 moze napisać by do moda, zeby wyodrębnił z tego wątku 2 wątki - jeden Axelka (chyba dział w nowym domu:cool3:) i drugi - o chowku...bo tak to mało kto tu wchodzi...a moze by ktos się zainteresował biedakiem:-( Quote
Mysia_ Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 andzia69 napisał(a):moze napisać by do moda, zeby wyodrębnił z tego wątku 2 wątki - jeden Axelka (chyba dział w nowym domu:cool3:) i drugi - o chowku...bo tak to mało kto tu wchodzi...a moze by ktos się zainteresował biedakiem:-( dokładnie, bo tak to nikt nie wie o co teraz chodzi :roll: Quote
halbina Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 andzia69 napisał(a):moze napisać by do moda, zeby wyodrębnił z tego wątku 2 wątki - jeden Axelka (chyba dział w nowym domu:cool3:) i drugi - o chowku...bo tak to mało kto tu wchodzi...a moze by ktos się zainteresował biedakiem:-( I niech Basia zmieni w końcu tytuł, bo straszy!!! :p Quote
Recommended Posts