Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Upssssssssssssss trochę daleko z grodu Kraka na to pyszne śniadanko. Pewnie jak bym gdzieś o godz 4 wyruszyla, to raczej na obiadek bym się załapala ;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cantadorra']Jak wyruszysz to daj znac, a ja resztą sie zajmę :)[/QUOTE]

Oki, ale wiesz, ja nie uznaję pustych przebiegow. To z czym mam przyjechać? Ze szczeniaczkiem, pieskiem, czy kociaczkiem? :-)

Posted

[quote name='AMIGA']Oki, ale wiesz, ja nie uznaję pustych przebiegow. To z czym mam przyjechać? Ze szczeniaczkiem, pieskiem, czy kociaczkiem? :-)[/QUOTE]

O, piękna propozycja! I zaraz będzie "po śniadanku"! :)
Nie martw się, herbata będzie i do niej też cosik, ale najpierw się będziemy musiały gdzieś okopać albo zadekować! :) O kociaku już się wypowiedziałam - jeszcze raz mi jakieś cudo na wątek przeze mnie odwiedzany wstawicie - zażądam natychmiastowego zamknięcia! Bo ja jak Pawlak - za mocno przejmująca jestem i rozum tracę! To są podstępne i wrogie działania!!!!

Posted

[B]ZAPRASZAM[/B] Wszystkie ciotki , kochające Tośkę bazarrro gotowy :) UFFFFF

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/185281-WSZYSTKO-DLA-PSA-posłania-ubranka-zabawki-do-25-MAJA-na-dwie-onki-TOSIE-I-WENĘ?p=14646361#post14646361[/URL]

Posted

[quote name='bros'][B]ZAPRASZAM[/B] Wszystkie ciotki , kochające Tośkę bazarrro gotowy :) UFFFFF [/QUOTE]

J[COLOR=Purple]ejciu, jakie CUDA! W dodatku są już pierwsi Kupujący! DZIĘKUJEMY! A czy w tym najmniejszym posłanku "z wgłębieniem" by się Sznurówka zmieściła?...[/COLOR]

Posted

[quote name='AMIGA']Hmmmmmmmmmmmm chcesz to poslanko wstawić do łóżeczka??:evil_lol:;)[/QUOTE]

[COLOR=Purple]Aj się czepiasz! Pozory czasem trza jakieś stwarzać, nie?... Poza tym może się przydać np. do samochodu (szczególnie, że ma wgłębienie, to i zawartość nie będzie wypadać na zakrętach!:))[/COLOR]

Posted

[quote name='bros'][B]Nutusiu[/B] dla sznróweczki dostaniesz extra posłanko z wgłębieniem :) za dwa dni poleci pocztą :)[/QUOTE][quote name='bros'][B]Nutusiu[/B] dla sznróweczki dostaniesz extra posłanko z wgłębieniem :) za dwa dni poleci pocztą :)[/QUOTE]

[COLOR=Purple]Się nie wygłupiaj tylko odpowiadaj i daj policytować! :);)
Sznurówka będzie moja na wyłączność (już i tak duuuużo Cioteczek się finansowo przyczyniło do jej błogiego żywota u Amigi) - to Tośka jest Księżna droga w utrzymaniu i stanowi sama w sobie niemal Wartość Narodową! Została wpisana do rejestru psich zabytków, to i bez dotacji ani rusz :diabloti: Jedna dogowa utrzymanka w moim domu wystarczy...:eviltong:[/COLOR]

Posted

no niestety nie dam się przekonać :eviltong: choćby dlatego że jedyny koszt będzie kosztem za przesyłkę :razz: posłanko otrzymasz czy chcesz czy nie :evil_lol::diabloti::cool3:

Posted

[quote name='Cantadorra']Nutusia, nie dyskutuj, bros to pyskate takie stworzenie, ze nie przegadasz :)[/QUOTE]
oj brosa z całą pewnością nie :) to wyjątkowo gadatliwy egzemplarz :evil_lol:

Posted

[quote name='Cantadorra']A nie mówiłam? Odwraca kota ogonem :)[/QUOTE]

jesssosmaryja kota to by razem z ogonem "obrócił" na podwieczorek :-?

Posted

[quote name='Ra_dunia']Nutusiu - ale się będzie u Was niedługo działo :)[/QUOTE]

[COLOR=Purple]Nio... normalnie strach się bać![/COLOR] :evil_lol: [COLOR=Purple]Gdyby nie to, że jestem człek honorny, już dawno bym wycofajkę uskuteczniła...[/COLOR]:eviltong:
[COLOR=Purple]Na okoliczność nadchodzącej rewolucji wzięłam tydzień urlopu. Mam nadzieję, że pogoda dopisze i że nie będę musiała siedzieć murem w domu, w dodatku kierując ruchem...[/COLOR] :cool3:
[COLOR=Purple]Od Małża usłyszałam: "ciekawe ile jeszcze psów do domu sprowadzisz zanim się z Tobą rozwiodę". Wezmę go sposobem - potraktuję Sznurówkę jako prezent na 25-lecie ślubu i już go widzę jak ją będzie przekabacał, żeby po jego stronie łóżka spała.:lol:[/COLOR] [COLOR=Purple]A poza tym przecież jamnik to nie pies![/COLOR]:diabloti:

Posted

[quote name='Nutusia'] [COLOR=Purple]A poza tym przecież jamnik to nie pies![/COLOR]:diabloti:[/QUOTE]

Aj, dobrze, że mój Felicjan dogo nie czyta, bo by się chłopak załamał. Bo skoro nie pies, to kto? No jamnik, rzec można!:diabloti: Słyszałam też, jak pewien profesor z AM mawiał: że psy dzielą się na psy i jamniki. Ale tego też Felkowi nie powtórzyłam, bo jeszcze wpadnie mi w jakąś patologiczną chęć przynależności do psiej grupy i zwieje z domu do schroniska:crazyeye:

Posted

[quote name='AMIGA']A Małż widzial już zdjecia Sznuróweczki? Może się jego serce zmiękczy :-)
Czy mam ją przywieźć z czerwoną kokardką na szyji?[/QUOTE]

[COLOR=Purple]Oczywiście, że widział zdjęcia! Ze śmiechu można pęc jakiego twardziela zgrywa, a oczy maślane i drżenie ust w kącikach! :) On niby przeciwny jest (!) - koń by się uśmiał. Po prostu musi mieć w rękawie argument na w razie draki "to Ty chciałaś kolejnego psa" - asekurant! :) A, i jeszcze kazał obiecać, ze kiedyś wrócimy do stanu wyjściowego, tzn. do kompletu z jamniczką potrzebna jest boksia. Nie muszę chyba pisać, że... zgodziłam się natychmiast! :) Kokardkę czerwoną możesz zawiązać - ale tylko "od uroku"! :)

Dla mnie też psy dzielą się na psy i jamniki. Te ostatnie to absolutnie odrębny gatunek! :)

A co do bohaterki tego wątku :) - wczoraj zaliczyła kolejne pranie. Jak się ją zmoczy - dokładnie widać, które miejsca są kompletnie łyse (np. brzeg udka):shake:. Za to widać jaka się z niej klucha zrobiła!:multi: Nowy szampon ma tę zaletę, że bardzo dobrze się pieni, więc łatwiej go rozprowadzić i jest większa szansa, że trafi w każdy zakamarek łosiowego cielska.:evil_lol: Po wyschnięciu, fragmenty owłosione są mięciusieńkie i jedwabiste w dotyku. Dziś rozpoczynamy kolejne opakowanie antybiotyku... Za wcześnie jeszcze na rezultaty, ale mam nadzieję, że niebawem ujrzymy pierwsze nowe włoski!:razz:

[/COLOR]

Posted

Nooo Łosiu - porastaj, porastaj, bo niedlugo będzie ktoś Cię dzielnie obskubywał z wlosków :evil_lol:

A ja przepraszam, że offuję, ale zapraszam na bazarek dla Kreseczki

[url]http://www.dogomania.pl/threads/185364-Klamerki-do-w%C5%82os%C3%B3w-i-inne-przedmioty-na-transport-dla-jamniczki-Kreski-do-25.V.2010?p=14653897#post14653897[/url]

Posted

[quote name='diuna_wro']Nooo, to szukamy bidy boksiowej dla Nutusi i Małża. Zakładam wątek w dziale "Przygarnę..":evil_lol:;);)[/QUOTE]

[COLOR=Purple]Ciocia Diuna, Ty się jeszcze wstrzymaj chwilę, bo jednak taki Małż ma ograniczone możliwości percepcji! :)

A co do obskubywania, to podstawimy Sznurówce Lesia - coraz bardziej za mną chodzi, że trzeba go porządnie ostrzyc! :)
[/COLOR]

Posted

Cześć Toscanko:-) Witam się z Tobą w przelocie, czasu jakoś ostatnio na wszystko brakuje, ale....

Pozwalam sobie rozesłać po wątkach zaprzyjaźnionych psiaków zaproszenie na bazarek książkowy, z którego dochód przeznaczony będzie na leczenie Idola i utrzymanie Rufusa. Może znajdziecie coś dla siebie do poczytania:-)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/185369-KSIĄŻKI!!!-Nowe-i-ciekawe-dla-Rufusa-i-Idola!!!-ZAPRASZAMY-do-dnia-25-maja-do-godziny?p=14654678#post14654678[/URL]