Goś Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Tosine allegro ^_^ [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=609372436]Pomóż jej przeżyć kolejny dzień! CHARYTATYWNA (609372436) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
ewa36 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Gosiaczku - jesteś wielka :loveu: Allegro superrrrrrrrrr :lol: Nutusia nie damy się ! W kupie nie tylko raźniej i cieplej, ale przede wszystkim kupy nikt nie ruszy :diabloti: Wesaołych Świąt :lol: Quote
ewa36 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Dziewczyny, allegro naprawde klasa ! A nie podziałałybyście w wolnej chwili allegrowo na rzecz suni Bidulki, ktorej wątek również jest na dogomanii :cool3: Odwdzięczę się za pomoc jak potrafię najlepiej :loveu: Quote
Goś Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Z przyjemnością ;) ...przynajmniej tak mogę pomóc...bo finansowo - to chyba sama powinnam sobie takie cegiełkowe allegro wystawić :eviltong: Poproszę tylko wszystkie niezbędne dane :) Potrzebuję jakieś zdjęcia, tekst, info o rodzaju aukcji (adopcja czy cegiełka), kontakt itd. I chętnie zajrzę na wątek, więc i o linka proszę :cool3: Sorki, że życzę sobie mieć wszystkie "składaniki", ale z "własnymi" bidami ledwo czasowo wyrabiam i zwyczajnie nie będę miała kiedy czytać całego wątku tak, aby móc jakiś tekst sklecić... Cieszę się, że allegro się podoba i oczywiście czekam na wszelkie sugestie. Acha i czy mógłby mi ktoś powiedzieć na których stronach znajdę jeszcze jakieś zdjęcia już dobrze wyglądającej Tosci? Może dorzucę coś jeszcze do tekstu... No i przydałoby się coś innego niż w ogłoszeniu na tę karteczję dziękczynną... Quote
Ra_dunia Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Wszystkim Toscofanom WESOŁEGO ALLELUJA!!! Dużo zdrówka i wiele szczęścia :loveu: Quote
ewa36 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Superrrrrr :loveu: Zaraz napiszę Gosiu na stronie Bidulki, żeby dziewczyny podały ci dane, bo ja to komputerowy neptyk jestem :shake: Allegro dla Bidulki myślę na razie cegiełkowe - dziewczyna też jest intensywnie leczona tak jak Tośka :shake: Quote
ewa36 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 A Cioci Nutusi i Tosi również zyczymy lekkiego podlania w dni ujutrzejszym :cool3: Tak na szczęście i żebyście duże urosły :loveu: Quote
ewa36 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Tośka, niedłygo będziesz promienna jak słońce Toscanii :cool3: Ciocia Nutusia dobrze się tobą zajmuje :loveu: Quote
Goś Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 A ja właśnie zostałam porażona znieczulicą społeczną! Allegro "durnego" spaniela odwiedziło od wczoraj już 200osób! A Tosie zaledwie 50...i ani jedna cegiełka nie poszła! Cholera, święta są... :placz: Ech, ludzie są bez serca...a Ci co mają serce, to już dawno zostali bez funduszy :roll: Quote
ewa36 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Gosiu, cegiełki zejdą ...... Nic w przyrodzie nie ginie :cool3: Quote
bros Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 no to na dobry początek poszły dwie cegiełeczki dla Tosi :loveu: teraz powinno ruszyć , podesłałam link allegro wszystkim znajomym :evil_lol: Quote
ewa36 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 OOOOOOO, to bardzo dobry początek :loveu: Widzisz Ciocia Goś Tośkowe allegro ruszyło :lol: Quote
ewa36 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 I cóż kochane Cioty juz po Świętach i do roboty :evil_lol: Sama sobie to powtarzam :cool3: I to : podnieś d....pę i zbierz się w kupę :diabloti: Quote
bros Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ciężko to mi było dziś dotarabanić się do pracy :angryy: (niestety czasem pracować musi ktoś aby odpoczywać mógł ktoś :roll:) jedyna pociecha to 2 kolejne wolne dni :multi: Quote
ewa36 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ano tak, ja też częśto gęsto przysłowiowy piątek świątek musze się robotą zajmowac bo terminy są nieubłagane :shake: Quote
Ra_dunia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Oj dzisiaj to rzeczywiście ciężko było wstać do pracy... a jutro ruszam w trasę nach Deutschland :cool1: więc będziecie mogły trochę ode mnie odpocząć :eviltong: A ja będę miała dogo odwyk... straszne...:evil_lol: Quote
irenaka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Ra_dunia'] A ja będę miała dogo odwyk... straszne...:evil_lol:[/quote] Nie daję Ci wielkich szans na ten odwyk:evil_lol: Już widzę jak z tzw. wywieszonym językiem lecisz do kompa sprawdzić co słychać u naszych psiaków :evil_lol: Pilnuj się, że jeszcze coś przeoczysz;) Dogomania gorsza niż narkomania.:evil_lol: Szerokiej drogi Ci życzę i mam nadzieję, że piernikiem się odezwiesz:cool3: Quote
ewa36 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A to prawda : dogomania gorsza niż narkomania :evil_lol: W co ja wdepnęłam :diabloti: Quote
ewa36 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 I co się dziwić że mię na zamążpójście wzięło :cool3: Na haju rózne pomysły pchają sie do łepetyny :razz: Quote
ewa36 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Wiecie co Ciotki, żeby to tak zleceniodawcy atakowali jak kolega narzeczony to zbudowałybyśmy prywatną klinike dla naszych bidulek :loveu::diabloti: Quote
irenaka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='ewa36']Wiecie co Ciotki, żeby to tak zleceniodawcy atakowali jak kolega narzeczony to zbudowałybyśmy prywatną klinike dla naszych bidulek :loveu::diabloti:[/quote] Ewunia:loveu: Może taki pomysł w noc poślubną mu podsuniesz:evil_lol: Tylko czy będziesz miała czas?;) Quote
Nutusia Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='Goś']A ja właśnie zostałam porażona znieczulicą społeczną! Allegro "durnego" spaniela odwiedziło od wczoraj już 200osób! A Tosie zaledwie 50...i ani jedna cegiełka nie poszła! Cholera, święta są... :placz: Ech, ludzie są bez serca...a Ci co mają serce, to już dawno zostali bez funduszy :roll:[/quote] [COLOR=purple]Witamy poświątecznie Tośkowe Klubowiczki!:loveu:[/COLOR] [COLOR=purple]Goś, przepięknie dziękujemy za cud urody allegro! Ty się, Kobieto nie martw na zapas - cierpliwości! W święta ludzie robią różne miłe rzeczy i nie wszystkich ciągnie do kompa. Z funduszami też krucho po świątecznym szaleństwie... Będzie dobrze - tego się trzymajmy! :lol: Póki co dług u Doktora spłacony, za ostatnią wizytę policzył tylko za Enrobioflox 25 zł (niestety, w aptece zostawiliśmy ponad 80 zł...:placz:), więc pożaru nie ma...[/COLOR] [COLOR=purple][/COLOR] [COLOR=purple]A Tośka miewa się coraz lepiej - poleguje na słoneczku, wcina michy aż furczy, łyka tabletki ukryte w... świątecznym cieście ;) i nie narzeka na swój los! Wczoraj Ciocia Ula ją wypuściła do ogrodu tak po 16-tej i gdy dotarliśmy do domu przed 19-tą... tak smacznie spała na słoneczku na tarasie, że nas nie usłyszała!!!! Już myślałam, że mi ktoś najfajniejszego psa zaiwanił i zostawił tylko tych dwóch fiśniętych szczekaczy!:mad:[/COLOR] [COLOR=purple][/COLOR] [COLOR=purple]Dziś jedziemy do Pana Doktora z wizytą. Mamy nadzieję, że będą wreszcie wyniki skórne, choć na SGGW też świeta laborantów najwyraźniej rozleniwiły...[/COLOR] [COLOR=#800080][/COLOR] [COLOR=#800080]Jutro oczywiście zraportujemy co i jak.[/COLOR] [COLOR=#800080]Pozdrawiamy i życzymy miłego dzionka wszystkim - niezależnie od stanu cywilnego:evil_lol:[/COLOR] Quote
AMIGA Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Opłacało się czekać na wieści. Ale ja się nie cieszę, nie, absolutnie się nie cieszę :evil_lol: Quote
agata51 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Czy doszło moje 40 zł, bo nigdzie nie mogę znaleźć potwierdzenia? Mizianko, Tosiu! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_2_26.gif[/IMG] Quote
ewa36 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 No coś Ty Irenko :evil_lol: Podsunę mu znacznie wcześniej, lala po zabawie jest jak prawnik po rozprawie :diabloti: Quote
Recommended Posts