Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tosine allegro ^_^

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=609372436]Pomóż jej przeżyć kolejny dzień! CHARYTATYWNA (609372436) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiaczku - jesteś wielka :loveu:
Allegro superrrrrrrrrr :lol:
Nutusia nie damy się !
W kupie nie tylko raźniej i cieplej, ale przede wszystkim kupy nikt nie ruszy :diabloti:
Wesaołych Świąt :lol:

Posted

Dziewczyny, allegro naprawde klasa !
A nie podziałałybyście w wolnej chwili allegrowo na rzecz suni Bidulki, ktorej wątek również jest na dogomanii :cool3:
Odwdzięczę się za pomoc jak potrafię najlepiej :loveu:

Posted

Z przyjemnością ;) ...przynajmniej tak mogę pomóc...bo finansowo - to chyba sama powinnam sobie takie cegiełkowe allegro wystawić :eviltong:
Poproszę tylko wszystkie niezbędne dane :) Potrzebuję jakieś zdjęcia, tekst, info o rodzaju aukcji (adopcja czy cegiełka), kontakt itd. I chętnie zajrzę na wątek, więc i o linka proszę :cool3:
Sorki, że życzę sobie mieć wszystkie "składaniki", ale z "własnymi" bidami ledwo czasowo wyrabiam i zwyczajnie nie będę miała kiedy czytać całego wątku tak, aby móc jakiś tekst sklecić...
Cieszę się, że allegro się podoba i oczywiście czekam na wszelkie sugestie.

Acha i czy mógłby mi ktoś powiedzieć na których stronach znajdę jeszcze jakieś zdjęcia już dobrze wyglądającej Tosci? Może dorzucę coś jeszcze do tekstu... No i przydałoby się coś innego niż w ogłoszeniu na tę karteczję dziękczynną...

Posted

Superrrrrr :loveu:
Zaraz napiszę Gosiu na stronie Bidulki, żeby dziewczyny podały ci dane, bo ja to komputerowy neptyk jestem :shake:
Allegro dla Bidulki myślę na razie cegiełkowe - dziewczyna też jest intensywnie leczona tak jak Tośka :shake:

Posted

A ja właśnie zostałam porażona znieczulicą społeczną!
Allegro "durnego" spaniela odwiedziło od wczoraj już 200osób! A Tosie zaledwie 50...i ani jedna cegiełka nie poszła! Cholera, święta są... :placz: Ech, ludzie są bez serca...a Ci co mają serce, to już dawno zostali bez funduszy :roll:

Posted

no to na dobry początek poszły dwie cegiełeczki dla Tosi :loveu: teraz powinno ruszyć , podesłałam link allegro wszystkim znajomym :evil_lol:

Posted

I cóż kochane Cioty juz po Świętach i do roboty :evil_lol:
Sama sobie to powtarzam :cool3:
I to : podnieś d....pę i zbierz się w kupę :diabloti:

Posted

ciężko to mi było dziś dotarabanić się do pracy :angryy: (niestety czasem pracować musi ktoś aby odpoczywać mógł ktoś :roll:) jedyna pociecha to 2 kolejne wolne dni :multi:

Posted

Oj dzisiaj to rzeczywiście ciężko było wstać do pracy... a jutro ruszam w trasę nach Deutschland :cool1: więc będziecie mogły trochę ode mnie odpocząć :eviltong: A ja będę miała dogo odwyk... straszne...:evil_lol:

Posted

[quote name='Ra_dunia']
A ja będę miała dogo odwyk... straszne...:evil_lol:[/quote]

Nie daję Ci wielkich szans na ten odwyk:evil_lol:
Już widzę jak z tzw. wywieszonym językiem lecisz do kompa sprawdzić co słychać u naszych psiaków :evil_lol:
Pilnuj się, że jeszcze coś przeoczysz;)
Dogomania gorsza niż narkomania.:evil_lol:
Szerokiej drogi Ci życzę i mam nadzieję, że piernikiem się odezwiesz:cool3:

Posted

Wiecie co Ciotki, żeby to tak zleceniodawcy atakowali jak kolega narzeczony to zbudowałybyśmy prywatną klinike dla naszych bidulek :loveu::diabloti:

Posted

[quote name='ewa36']Wiecie co Ciotki, żeby to tak zleceniodawcy atakowali jak kolega narzeczony to zbudowałybyśmy prywatną klinike dla naszych bidulek :loveu::diabloti:[/quote]
Ewunia:loveu:
Może taki pomysł w noc poślubną mu podsuniesz:evil_lol:
Tylko czy będziesz miała czas?;)

Posted

[quote name='Goś']A ja właśnie zostałam porażona znieczulicą społeczną!
Allegro "durnego" spaniela odwiedziło od wczoraj już 200osób! A Tosie zaledwie 50...i ani jedna cegiełka nie poszła! Cholera, święta są... :placz: Ech, ludzie są bez serca...a Ci co mają serce, to już dawno zostali bez funduszy :roll:[/quote]

[COLOR=purple]Witamy poświątecznie Tośkowe Klubowiczki!:loveu:[/COLOR]
[COLOR=purple]Goś, przepięknie dziękujemy za cud urody allegro! Ty się, Kobieto nie martw na zapas - cierpliwości! W święta ludzie robią różne miłe rzeczy i nie wszystkich ciągnie do kompa. Z funduszami też krucho po świątecznym szaleństwie... Będzie dobrze - tego się trzymajmy! :lol: Póki co dług u Doktora spłacony, za ostatnią wizytę policzył tylko za Enrobioflox 25 zł (niestety, w aptece zostawiliśmy ponad 80 zł...:placz:), więc pożaru nie ma...[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple]A Tośka miewa się coraz lepiej - poleguje na słoneczku, wcina michy aż furczy, łyka tabletki ukryte w... świątecznym cieście ;) i nie narzeka na swój los! Wczoraj Ciocia Ula ją wypuściła do ogrodu tak po 16-tej i gdy dotarliśmy do domu przed 19-tą... tak smacznie spała na słoneczku na tarasie, że nas nie usłyszała!!!! Już myślałam, że mi ktoś najfajniejszego psa zaiwanił i zostawił tylko tych dwóch fiśniętych szczekaczy!:mad:[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple]Dziś jedziemy do Pana Doktora z wizytą. Mamy nadzieję, że będą wreszcie wyniki skórne, choć na SGGW też świeta laborantów najwyraźniej rozleniwiły...[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=#800080]Jutro oczywiście zraportujemy co i jak.[/COLOR]
[COLOR=#800080]Pozdrawiamy i życzymy miłego dzionka wszystkim - niezależnie od stanu cywilnego:evil_lol:[/COLOR]